Кинути палити

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Danilo, 12 гру 2006.

1. Веда

Веда Well-Known Member

Мій родич не курив, майже не пив, пройшов 3 війни, працював з 7 років до 74, помер в 93 роки від старость, а не від хвороби. Його син і палити любив і випити - помер в 75...

• Подобається Подобається x 2
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Моя подруга курила 8 років....кинула...дуже за неї тішуся
    (і тепер не обовязково шукати кавярні де курять, щоб попити з нею кави:)

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Путі Господні неісповідимі...
    Один мій товариш помер прямо на тренуванні...
    І ншого..вбили..хоч це інша історія..
    Непитущі,некурящі...
    Я..хоч в свій час пройшов Крим і Рим і нищив себе як міг...зараз здоровший від свого кума,котрой в життю не пив,не курив..гм..третього гріха теж не мав(на 100% не стверджую)і ше й тотой..кунгфуїст...
    Крижі болять...
    шлунок барахлить..і т.д...
    :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  4. Веда

Веда Well-Known Member

Ми вже від народження маємо різне здоров'я, різну тривалість життя, яку можна або вкототити, або подовжити...

Останнє редагування: 8 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  5. Vetta

Vetta Well-Known Member

Є така книжка , Аллєна Кара.... як кинути палити, чула що після неї кидають.

6. Varvar

Varvar Well-Known Member

тут її активно обговорювали зовсім недалеко/недавно, не брєзгуйте гортати сторінки гілки назад ;)

7. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Але вони до того,як з ними це сталося не пробували перейти швидкісний автобан з закритими очима....

Прецтав собі як би почував себе твій кум,якби зі своїми болячками (крижі,шлунок) щей курив.

Останнє редагування модератором: 14 січ 2009
  8. Romko

Я,хоч пройшов Крим і Рим,і куру,як кочегар..але...в упор не пригадую того пасовиська,на якому я з Вами мав честь пасти свиней...:dntknw:

Останнє редагування: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  9. Марусино

Марусино Well-Known Member

а я блін зараз знов починаю... То той курить, то там ус і, а воно ж памятає, мозок, рухи, все це, дим.. Там десь курнула одноразово, потім згодом...

10. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

А сам факт усвідомлення отої рабської залежності від цигарок,хіба не може бути головним аргументом?Коли ти перераховуєш цигарки,чи вистачить до раня,чи треба йти купувати?Коли їдеш десь- береш пару блоків "своїх"(зараз правда хіба що за кордон).Коли в будь-яку погоду мусіш виходити в дощ,сніг,торнадо цунамі,бо цигаркі скінчилися?Коли за розмовою,вже не фіксуєш задоволення від паління,а просто виконуєш механічну роботу? Коли пробуєш купувати то блоками,то поштучно,дуриш себе легкими та ультралегкими.І зрештою перетворюєшся на такий пристрій для знищення певної кількості цигарок на добу (бо реально задоволення приносить одна з десяти цигарок).
    Про здоров"я тут мови навіть не може бути бо для справжнього курця-це не аргумент.Але коли після того як ти кинув курити і помічаєш як легко ти піднявся на 9 поверх і не "захекався" от тоді починаєш пригадувати тую "антиникотинову пропаганду"
    Нєє, кидати треба-стопудово...

11. Romko

Си нагадав,як шваґро кинув курити...і матюкавсі...
    Жоден лах не міг натягнути...
    30 кіля набрав...добра..спереду і в озадді...
    А про підйом догори - то для него кара Божа...

12. франц-йосип

Бува і таке...але спробувати варто,а раптом не той во, не розіпре...

13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

розповідаю всім своїм знайомим одну і ту саму історію....Я палила...але кинула, коли і як? не повірете, ховалась від усіх як мале дівча, складно було, на роботі тільки палила з колегами!! Кинула тоді, коли мене застукала коліжанка, з якою ми товаришуємо вже десь років....15-17.
    Вона: шо робиш...прозвучав її голос,
    вона тихенько підходила до моєї брами, а я в той час стояла на балконі.
    Я: .......ииииииии
    вона: ага, куриш
    я:....... иииииии, нуууу
    вона: і шо куриш
    я:....ииииии
    вона: ага marlboro
    я:......иииии...нуууу, та
    такий діалог тривав хв 5, але за ті 5 хв, я готова була провалитись крізь Землю від стиду!!! Чому від стиду? А Бог його знає..просто так соромно стало!!!
    Позбулась цієї звички, і защо їй дякую і досі.
    П.С правда було і таке, що могла дозолити собі затягнутись, але, але зараз не палю, і вам раджу!

Хоча моя мама палила до останього дня...ми з нею борлись, щоб вона не палила,але все було марно, тому можу сказати, що з одної сторони потрібно велике бажання, а з другої...треба кидати коли тобі добре, а не коли тобі зле!!!

14. Romko

Ну..то тре зразу і їсти кидати...:sorry:
    І пити...

15. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

:nea: Шоби кинути куриво, насампЕрідь, тре самого себе переконати твердо жи то ми треба... А не придумувати розмаїті собі відмазки - а розкабанію, а вуха ми попухнут...

• Подобається Подобається x 3
  16. Peri

Peri Well-Known Member

Доброго вечора!
    Тема настільки важлива,що вирішила дещо додати .
    Вибачте,що може в чомусь повторюсь.
    Дійсно,кинути палити можна тоді,коли для себе твердо вирішив що хочеш це зробити.
    Опишу як це вдалося мені і ще декільком людям,яким це радила.
    2 березня розпочинається великий піст.Напередодні,1березня у неділю Ви палите як звичайно,але не пізніше 12 ночі(з неділі на понеділок).Берете пачку цигарок(ту яку палите і скількиб там їх не залишилось)на ній пишите *кинув(кинула)палити*.Можна пачку порвати і цигарки поламати.Можете промовити молитву(яку знаєте).А річ у тім,що який би Ви для себе в цей день *ритуал*кидання паління не придумали,вся суть в цьму дні- дні,який напередодні великого посту!
    Ніхто не обіцяє що буде легко і просто,але якщо багатьом людям вдалося то вдастся і Вам!Чого щиро Вам бажаю!Думаю,що тут виявляється сила Божа.
    Потрібно Ваше бажання і Віра!
    З повагою,Р.

• Подобається Подобається x 3
  17. франц-йосип

І дійсно-хороша нагода,спробуйте, курці,не бійтеся.В програші не будете в жодному з випадків.

18. Romko

А просто знаю...
    що кину.
    Без жодних проблем.
    Коли воно стане мені непотрібним.

19. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ото ж бо й воно...

20. Маланка

Маланка Well-Known Member

а мені і одного слова коханого хватило:blush:
    сказав раз:"Втебе один недолік - ти куриш" - і все, кинула. і навіть не тягне:)

а де твій аватар? :)