Кинути палити

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Danilo, 12 гру 2006.

1. Если бы они у него были... :sad:

2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ви впевнені? ви так добре знаєте цей предмет?
    чи просто мимохіддю людей лякаєте і забираєте надію? ;)

метод А.Карра дійсно не потребує сили волі (кажу з досвіду), варто почитати його книжку - вдумливо, а тоді робити висновки
    плюс мій знайомий кинув курити завдяки голковколюванню (мені і уявити страшно)

як бачите аж два способи і не пов*язані з застосуванням сили волі і муками :)
    але бажання дійсно потрібне

Останнє редагування: 4 січ 2009
  3. Varvar

Varvar Well-Known Member

Мій батько кинув курити десь у 1980 році, поспоривши із кимось, що кине ...
    До того курив сильно, навіть вночі вставав, щоб покурити ...
    Я ніколи не курив, але якщо б курив і дійсно хотів кинути, то кинув би ... маю силу волі щось не робити, але не маю щось робити (зранку зарядку).
    Той хто не кидає курити, просто не бачить сенсу у тому, щоб не курити. Куріння для них є частиною життя, приємною, хоч і шкідливою. Є багато інших "шкідливих звичок" крім куріння і алкоголю, теж саме харчування (багато і неякісно, "безтолкові" калорії), але немає просто загального "суспільного" осуду і той хто лише не курить і не п"є вважає, що він веде здоровий спосіб життя. Але то не так, по собі знаю ...

• Подобається Подобається x 3
  4. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Та я ж не проти коли ще так!:good: АЛЕ. Мій досвід показує інше:dntknw: Поки людина не захоче сама кинути палити (пити, гуляти, писати на форумах) - його ніхто не примусить. А щоб захотіти потрібна сіла воли. Не бачив жодної людини хто б кинув палити по якій або методиці.:sad: Не думаю що помилюся, якщо скажу що всі способи кинути палити - це в першу чергу спосіб заробленняя грошика для автора методики або виробника препарату.

• Подобається Подобається x 2
  5. Гелена

ну ви не читали книжки, а вже судите погано :)
    книжка дає певні знання про природу куріння і допомагає настороїтись на спокійне життя без куріння
    тільки і всього. тобто створює певний "умонастрій", заряджає правильними думками і почуттями на час кидання і час можливої ностальгії за сигаретою

а з "правильними" думками і почуттями кинути курити - раз плюнути, бо та залежність в нашій голові, а не деінде :mocking:
    та я сама так кинула курити - легко і з радістю
    перший раз читала скептично, бо не хотіла кидати, другий раз хотіла, заради дитини, то читала з бажанням позбутися і то легко позбутися залежності, щоб не мучити себе любиму
    книжка то просто допоміжний інструмент в процесі (як ложка щоб їсти :))) )
    а силі волі тут не потрібна. чи по вашому я брешу, бо не маю що робити? ;)

щодо бажання - щоб виникло якесь бажання (в даному випадку бути некурящим) сила волі не потрібна
    перший раз чую, щоб бажання чогось/когось виникало через силу волі о_О

п.с. єдине, що книжку треба читати повільно і вдумливо, а не "біг пес через овес"
    кидати курити під час читання автор не радить, лише після закінчення

6. Letot_Nsk

Хай так, хай Ви маєте рацію. :):):) Я взагалі прагну з жінками не сперечатися:sorry:

Так 100% кидають палити тільки ті хто читає не скептично? К слову, не поганий маркетинговий хід:good: Якщо з 100 чоловік почитав і кинув один, то іншим можна заявити що "читали ви скептично, на вас гарантія не діє і ви все не вважаєтеся":) Не ображайтесь, це жарт.:give_rose:

Останнє редагування: 5 січ 2009
  7. Varvar

Varvar Well-Known Member

все ж таки визначальним було бажання (я хочу кинути курити) і мотивація (я кидаю курити, щоб народити здорову дитину, не захворіти на .... і т.п.); книжка видно лише аргументовано підсилила Ваше бажання, або страх від шкоди, яку приносить куріння
    навпаки, сила волі потрібна, щоб побороти бажання (надмірно їсти солодощі)/погану звичку (курити, надмірно споживати алкогольні напої)

• Подобається Подобається x 1
  8. Alla

Alla Well-Known Member

а я кинула легко і в один момент...ввечері вирішила і ось вже 4 місяці не палю)) я сама не вірила що зможу- але для цього потрібно 2 не значні речі .. мотивація і усвідомлення ,що тобі це не потрібно ,..а ще напевне яскравий приклад і наслідки куріння ( нажаль він в мене був).. тому будьте благорозумні !!!!! КИДАЙТЕ КУРИТИ!!!!

9. Гелена

проблема в тому, що я не заробляю ні на цій книжці, ні на цій методиці
    тож мені мені нема вигоди з того скільки людей її прочитає (тим більше стягне з нету задурно)
    так що ваші жарти прибережіть для інших тем :nea:
    я настільки незрозуміло пишу? метод сили волі і метод А.Карра - це два різні методи
    я кажу з власного досвіду про власне враження від книжки

і тут я просто хотіла дати пораду іншим, але... правду кажуть - не роби комусь добре і не буде тобі зле :bad:

10. Varvar

Varvar Well-Known Member

а хто казав що то один "метод";
    не читав ту книгу, бо потреби нема, але думаю, що це лише інструмент, тому хто не хоче, а лише створює видимість бажання кинути курити це не поможе, а тому хто хоче просто "морально" допомагає
    ота "моральна" підтримка потрібна не всім, але якщо вірити результатам "кинувших через книгу", то багатьом

11. Гелена

ніхто не казав. з чого ви взяли що хтось міг таке казати?
    та власне це я і написала в попередніх дописах

та майже всім. інакше не було би стільки курців, більшість би кинули

є купа курців, які хочуть кинути, але не можуть і не хочуть це визнавати
    багато-хто ще боїться здатися слабким, без силі волі тощо
    то все дурниці, річ не в силі волі - є люди які мають силу волі до всього, а кинути не можуть

так що курці і про себе багато дізналися би з книжки, імхо
    ну але то кожен сам собі вибирає, яким методом кидати - хтось вибирає тяжкий шлях, хтось легкий
    розумні вибирають легкі шляхи, мазохісти тяжкі :)))

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя..:cowboy:
    я б кинув...:cowboy:
    а натомість?
    нерви...треба чимось зайнятися..жервиско...живіт..одишка...високий тиск...інсульт...о_О
    і ага...:sorry:
    нє...:nea:
    Я ще потрібен на тому світі...
    Але ..правда..є одне але...коли я кину курити...
    зразу...і без роздумів...коли то АЛЕ сі стане...

13. Letot_Nsk

Не хочете жартів - давайте серйозно:sad: К слову, я о Вас особисто нічого і не писав.
    Сколько ОСОБИСТО Ви знаете розумних людей які: не малі сіли волі, не малі мотивації, хотіли кинути палити - і прочитав цю книжку палити таки кинули:) Тільки тих кого Ви знаєте особисто, без посилань на незнайомих людей. Ви пишите що моральна підтримка потрібна
    та майже всім. інакше не було би стільки курців, більшість би кинули Означає ли це що у Вас є якась статистика? Приведіть її будь ласка:)
    Коли метод надійний привести приклад хоч би 10 чоловік Вам не складе труда - Львів місто великої. І якщо не складно - скільки чоловік прочитали вдумливо і з бажанням - але палити не кинули, хоча не упевнений що така статистика є:)

14. Гелена

ви відповідали на мої дописи, я на ваші
    ми на форумі чи як? ;)

вбивчий аргумент? :))) я маю знати все що стосується курців і куріння в місті?
    я знаю трьох які кинули, про інших я читала в неті
    є навіть спец сайти про книгу Карра, є форуми, почитайте раз цікаво
    в нього були клініки, може і зараз, де людей консультували з приводу кидання
    ясно, що книжка поступається безпосерднім консультаціям, але це так до слова

є і такі що не кинули, але статистика ні про одних, ні про інших мені невідома. завжди є ті на яких метод не діє, особливо якщо вони з принцину кажуть "а на мене таке не діє" :nea:

до речі, а хто говорив про 100%-ий метод? чи згадував статистику? хіба мимохідь

не хочу детально вертатися і розбирати, що хто казав, але:
    в моїх дописах мова йшла про те що метод А.Карра не потребує сили волі, тому він і легкий
    бо коли щось робиш через силу, то це не так вже і легко, не так приємно
    і нащо так робити, якщо є легший спосіб??? нє, може хтось і мучитися любить...
    це власне все, що я хотіла сказати :)

15. Letot_Nsk

Але діє не на всіх, це Ваші слова:)
    Зате 100%. Якщо є бажання і сила волі - палити кинеш. Якщо немає, можна пробувати методи для слабких:)

це власне все, що я хотіл сказати :):give_rose:

16. Гелена

ні, то методи для мазохістів :))):))):)))

сильні люди взагалі не стають наркоманами раз на те пішло ;)

Останнє редагування: 6 січ 2009
  17. Letot_Nsk

А якщо я звілнился від цей звички:blush:, можна я теж буду сильним?:cools::ninja::bazar:

18. horowka

horowka New Member

а я не хочу кидати.....жити взагалі погано для здоров*я...тож думаю, мені гірше вже не буде :Р

19. Alla

Alla Well-Known Member

це так думається до того моменту коли ти не усвідомлюєш ,що твоє життя дійсно на грані ...а жити тоді хочеться ще більше..знаходиться і для кого і для чого...і проблеми видаються не такими вже й серйозними ..
    тому про майбутнє треба думати сьогодні..як каже приказка - честь і здоровя треба берегти з молоду:)

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Золоті слова..
    Повністю згідний....але...неісповідимі путі Господні...
    Дуже вже багато знайомих моїх...дмухали на своє дорогоцінне здоровлячко:не пили,не купили,не...:mocking:..зловживали,не вживали...
    І мають вееееликі клопоти зі здоров’ям...
    А декого взагалі вже немає на тім світі..отаких здорових.спортивних,рум’яних,впитанних...
    Хоч прозвучить до болю тупо і банально,але: хто не курить і не п’є,той здоровеньким помре...:dntknw:

а де твій аватар? :)