Відповідь: Кинути курити Як на мене, ці акції антикуріння, де розповідають про загрозу здоров"ю і т.д. насправді нічого не дають. Цікаво було б побачити статистику скільки підлітків та дорослих кинули палити внаслідок такої пропаганди
Відповідь: Кинути курити Якщо не секрет, то яка саме з тих акцій так на Вас вплинула? І скільки часу та вода той каміть точила, що таки доточила? День, місяць, рік, десять?
Відповідь: Кинути курити Ви хочете переконатися, що я не герой анекдоту: - А як вам вдається не пити і не курити? - (сопуче хрипливо) я вже більше не моооожу. Мова тільки про «куроголізм», тобто якщо люди здатні себе контролювати, і не викурювати більше кількох сигарет на день, то цей текст не для них. Мені порадили книгу Алена Карра «Легкий спосіб кинути курити». Я її довго читав (курці мене зрозуміють), але прочитав. Через півтора року знову почав читати, і вже більше не курив. То відлік по книзі (~2 роки). Але й без книги були, є і ще буде маса дотичних приводів, які безпосередньо стосуються соціальної шкоди куріння. Я, просто, вдячний, і хотів би поділитися. Для підтримки теми копіюю доречні «краплі».
Відповідь: Кинути курити я кинула палити через вагітність....чи повернуся до цієї звички??? не знаю.ще задовго до вагітності кидала багато раз,бо курила не затято ,а час від часу,під настрій,як зняття стресу чи в компаніях,але все не вдавалося.знаходила собі купу аргументів в сторону не паління,але все одно приходив час коли хтілося випалити цигарку.
Відповідь: Кинути курити Чому Ви вирішили що я в цьому хочу переконатись? Насправді, цікаво як Вам це вдалось. Я теж читала цю книгу. Вона не відноситься до державних антикурильних компаній, думаю це очевидно. Я писала власне про всілякі урядові програми. Книгу до кінця я не дочитала, не змогла. Відповідно результату - 0
Відповідь: Кинути курити зрештою,шо в тому поганого??? можна прискібтися до кожної звички,мабуть,років через надцять,зёявляться книжки про те,як позбутися пагубної звички пити каву або їсти свинину або пити кока-колу чи їсти торти.все нормально в міру,те саме і з курінням.
Відповідь: Кинути курити Згідна на 100% з тим. що за декілька років з"явиться інформація-пропаганда мало не проти всього. Та й відношення людства буде мабуть уже іншим
Відповідь: Кинути курити скачайте книжку А. Карра, яку вам вже радили тут якщо вдумливо прочитати і дійсно хотіти кинути, то кинете легко я сама два рази читала, бо перший раз не хотіла кидати
Відповідь: Кинути курити Вставлю і я свої п'ять, щоб було ваших десять. Я палити почав у 9 років:cowboy: Кидав, палив, били, палив, сварили, палив, бігав... і палив. Коли прийшов працювати в редакцію газети почав палити вдвічі більше - пачки на добу ледве вистачало. Пояснював це просто - професія у нас творча і вимагає... Цієї зими у нас вкотре змінився водій редакційної "девятки". Новачок то і розповів нам про Карра і його книгу. Сам він після неї кинув, але не на довго. Я та мій друг Вадька скачали собі цю чудо-книгу і... забули про неї Моя Роза вже носила під серцем нашого малого і усіляко вмовляла мене покинути, просила хоча б прочитати книгу Карра. Я обіцяв, але... не читав і не кидав. Вадька прочитав сторінок 20 і покинув... читати:cowboy:. Нарешті у березні я таки почав читати книгу. І мене затягнуло. Я дійсно зрозумів - якщо дочитаю до кінця, то покину. І водночас це мене (як затятого курця) дуже злякало. Мій мозок почав вигадувати купу причин, щоб не читати далі, доводив, що той Карр - шарлатан і то все - дурне навіювання... Але механізм вже було запущено. Коли до вечора я осилив півкнижки, то курити було вже гидко, але я таки скурив "традиційну" вечірню цигарку. Наступного дня я прокинувся і вперше пішов на роботу, не покуривши. "Та це не надовго", - подумав я. І не палив до обіду. А потім і до вечора. Розочка дуже тому зраділа і підтримувала мене, як якогось хворенького. Того вечора я книгу дочитав. І наступного дня, ідучи з коханою дружиною вулицею Нових Санжар я викинув в урну пачку з однією-єдиною, але невипаленою цигаркою:radist: На третій день Вадька не витримав докорів сумління: "Як це він покинув, а я - ні?", прочитав півкниги і кинув. Він, щоправда, два дні "ліз на стіни", але то, певно, через те, що не дочитав до кінця і не врахував багатьох порад мудрого Аллена. Наступного дня покинула наша подруга і колега верстальниця Віта. Так усі втрьох ми і не палимо по сьогоднішній день і - не збираємось починати. Побоювались ми і того, що без цигарок буде нецікаво пити улюблену каву, або сидіти за пивом. Нічого подібного. Просто тепер замість перекурів ми виходимо подихати свіжим повітрям, а коли під час застолля всі виходять покурить, ми можемо просто погомоніти. Ось так. Троє наших колег прочитали книжку і... нічого. Вважаю тому, що дійсно не хотіли покинути. А таким як шановна Pand@ я раджу: зберіться, прочитайте цю книжку і забудьте про нікотинову "тваринку". Успіхів усім:rolleyes:
А краще скачайте її аудіоваріант. І читати не треба, тільки слухати, та й той голос з навушників просто - таки врізається в мозок
Та я від гріха подалі прослухала тільки один розділ. Страшно стало. :biggrin: Коли надумаю справді кинути курити, прослухаю всю. А так, більше з цікавості скачала, бо багато чула про цю книгу.
У мене сьогодні рік без цигарок. Зарубка. Мушу признатися, що відмова про покидання куріння прийшла на тлі подвійного маленького піднесення на роботі і вдома (звичайно це особисто і відносно). Матеріал книжки Алена Карра чекав на свою дату впровадження. Такою датою цілком міг би бути день народження когось, кому ми небайдужі.
Я ось теж палив, років 15 напевно Останніми роками вже дві пачки на день не хапали - робота нервова І тут купив я собі нову машину, сіл, посидів в ній - а запах нової машини він такой, він хороший. Ось думаю: сам палити буду, знайомі палити будуть - адже все провоняється! Вийшов з машинм, постояв, покурив - гадаю, а не палитиму, сів в машину і поїхав додому. Ось вже більше пьять років лежить пачка парламенту - а в ній 9 сигарет. І ничогоСпеціально на видному місці поклав, щоб силу волі тренувати. Правда розтовстів потім - але нічого - літом веласипед, зимою лижі - і все гаразд.
Подскажите какой-то действенный метод. Мой дедушка уже несколько раз бросал, но потом опять начинает курить. Уже накурил себе язву и рак желудка.