Відповідь: Кинути курити А куріння може бути спадковим? У мого Максима курять всі..і тато ,і мама, і сестра, і він....
Відповідь: Кинути курити В принципі так.Ви думаєте що я після п"яти років непаління,не хочу?Хочу та ще й як.Інколи.Вже не так часто,але інколи хочеться дуже.Але стримую себе,жаль вже тих п"яти років.
Відповідь: Кинути курити та я не про нього..я про дітей майбутніх. курить, то нехай вже, якщо не може кинути
Відповідь: Кинути курити Ну да... типа нет худа без добра... Смотря кто что за зло принимает... У меня есть класный диск профессора Жданова. Называется "Славянский крест"... Дал бы посмотреть, глядиш кто то и прозрееет...
Відповідь: Кинути курити А з цього місця пападробнєє... Наведіть мені приклади,коли через куріння в сім’ї були б скандали,бійки,страждали діти? Наведіть приклади ,коли через цигарку людина втрачає людську подобу? Наведіть приклади розводів через куріння?
Відповідь: Кинути курити Позитивна інформація. Покидання куріння – річ дуже заразна. Тобто той, хто кинув курити значно впливає на припинення куріння своїх близьких, колег, сусідів… http://www.podrobnosti.ua/health/2008/05/22/525448.html
Відповідь: Кинути курити На практиці не помітила нічого подібного. Хіба би чоловік кинув курити - та й я з ним з солідарності, щоб підтримати. А знайомі? Не думаю
Відповідь: Кинути курити Между прочим, при планировании ребенка, если мозги есть, мужчине тоже стоит бросить курить... Хотябы за полгода до ответственных движений.. .. Смотрим.. Может ктото прозреет??!!.. http://smotri.com/video/view/?id=v411226b814
Відповідь: Кинути курити Вчора було програма про актора О.Абдулова по СТБ. Пригадав собі, що його смерть від раку легенів п’ять місяців тому була одним з приводів мого покидання куріння. Можливо, навіть не так сама смерть, як зовнішній вигляд відомого хворого актора в останні місяці життя. Неприємно звучить, але чесно.
Відповідь: Кинути курити Я теж палю!Знаю,що це дуже зле,мало того навідь відчуваю по собі.Накурюсь бувае звечора,а зранку мене кашель лоскоче в горлі. Ні те що я медик,ні всяка література чи т.п.мені не допомагають-не маю до цього сили волі,так як до пізньої вечері.І жуйки ві паління пробувала,не можу їх жувати-гидота! Пам"ятаю з пат.анатомії пішли в морг,зранку ,там привезли жінку та чоловіка.Чоловік був завзятим курцем(легені були темно синього кольору) і я тоді зарікалась,що курити ніколи не буду!Та й це на мене тепер не діе.От тільки хочу кинути,бо ще хочу в майбутньому народити здорове немовля.Отож трохи переживаю,щоб встигла до вагітності.Та як це зробити?Де взяти ту силу волі? Нажаль бачила на власні очі багатьох жінок,які всю вагітніть курили,деякі навідь дози не міняли.Але найбільше мене трафляе,коли гінекологи радять вігітній не кидати куріння,"бо йде не хватка никотину для дитини"!!!!!!!!!Як поясніть це розуміти-це напевно питання до лікарів
Відповідь: Кинути курити Спробуйте книжку Аллена Карра. Там не потрібно задіювати й крихту волі. Через те словосполучення "сила волі" я багато років навіть не пробував переставати курити - боявся (у негативному випадку) бути засудженим власними докорами сумління за безвольність.
Відповідь: Кинути курити "Но если есть в кармане пачка сигарет, значит все не так уж плохо на сегодняшний день..." :cowboy:
Відповідь: Кинути курити у мене батько і мама курять, баба і дідо не курили.... якщо користуватися такою тенденцією -- томка буде курити.....
Відповідь: Кинути курити і йому не було ще 60! Люди задумайтеся адже це у 20 думаєш, що житимеш вічно!
Відповідь: Кинути курити Майкл Блумберг і Білл Гейтс - проти паління. Дві з найбагатших у світі людини - мер Нью-Йорка Майкл Блумберг і засновник Майкрософту Білл Гейтс - розпочали кампанію проти куріння у країнах, що розвиваються. Вони повідомили, що в наступні п'ять років виділять півмільярда доларів на те, щоби допомогти людям кинути палити і попередити їх про шкідливість тютюну. http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/story/2008/07/080724_antismoking_campaign_im.shtml