Відповідь: Кинути курити )).. Виктор. У меня такие фотки, что на эту ветку вообще перестанут ходить.. Я там на форуме однажды уже кому то аппетит испортил...
Відповідь: Кинути курити Давайте-давайте! (належно описані лінки на фото) І підпис: Шеф! Достаточно одной таблеткі! (с) Може, до лікарів у полУклініку перестануть ходити. Чи переслідування від МОЗ побоюєтеся?
Відповідь: Кинути курити Серйозний закид. Добре, але для такого претензіонізму треба ще. Тобто не будуть курити? Не зазнавайтеся. Реклама коралів, хай буде, але з такими претензіями потрібно представляти і множити тих, хто кинув (не почав курити).
Відповідь: Кинути курити до чого куріння доводить... А в мене одна бабуся курила....І померла... А друга не курила...І теж вмерла...
Відповідь: Кинути курити Ось своєрідний маніфест проти куріння у публічних місцях, який я поділяю, підтримую і поширюю: ) Автор - Леся, вокалістка гурту "Фарбований лис": Повний текст
Відповідь: Кинути курити Слушайте.. Вы запарили меня со своими обвинениями в рекламе.. Что?! Делать больше нечего?!.. Я высказал своё мнение по поводу курения.. А главное!! Никому его не навязываю.. В тэге рассказал о том, что видел... А бросать или не бросать курить это сугубо Ваше личное дело.. Критиканов развелось аж занадто..
Відповідь: Кинути курити +1000!!! В таблице веществ, вызывающих зависимость, никотин стоит на втором месте после героина... :/ Так что это жесткая присадка для многих несчастных.
Відповідь: Кинути курити То я так зопалу. Нічого особистого. Коралі, то не в тему, та й інтонація не та. Хотів простимулювати кваліфіковану антикурильну пропаганду. Вийшло не дуже гарно.
Відповідь: Кинути курити Коли ти переходиш дорогу з інтенсивним рухом,спочатку подивишся чи немає машини,а потім переходиш.Попробуй перейди з закритими очима.Протилежність твому порівнянню з бабусями.:agree:
Відповідь: Кинути курити Власники клубу на вентиляції грошики економлять. Якби провітрювали приміщення - то такого би не було.
Відповідь: Кинути курити Щоб серйозно кинути курити потрібно ьперш за все дуже цього захотіти самому.Мені здається,що якби я курив по чотири - п"ять сигарет в день,я б ніколи не кидав.Але я так не міг,я курив по 2,5 пачки в день,я втратив дихалку,мені дружина казала,що вночі прислухалася до того чи я ще дихаю,бо задихався.І прийшлося залишити.Залишив п"ять років назад.Важко?Важко але не надто.Спочатку перейшов на легкі,потім на суперлегкі,а потім взяв і кинув.В один день.Раз і назавжди.Чи тепер хочеться,через такий час?Хочеться,але вже не так як хотілось зразу.Але радію з того,що зумів,що витримав.
Відповідь: Кинути курити А я от зроду не курив, може хіба з 5 сигарет. Пару місяців тому колєга був, випили, по сигарі скурили, пішло, сподобалось. А оце недавно думаю скурю собі добру сигару, вночі, на морі, пдумуючи про життя... Не пішло, більше і не буду пробував...