повторюсь, людина продавала на аукро 6 років, і мої знайомі також у нього купували. ще й рейтинг продавця від аукро багато хто знає що можна і прямо з заводу взяти партію, і без таможні привезти, усе можна, от тому і повелись.
як при ціні товару 1755 грн можна кинути людей на МІЛЬЙОНИ гривень? думаю, назбирав тисяч 50, не більше
група - http://vk.com/club69729905 тут збираєм цифру - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bpm8corZ24E-e1OxLJ6Ds4BI7WKvrp9awNkD-F8mFFE/edit#gid=0
Там коло 200 чол. ошуканих, хтось влетів в 1500 грн, а хтось в 25000 грн., от і рахуйте! І я в числі тих ''лохів'' як ви кажете...
У мене була схожа ситуація декілька років тому на Аукро. Теж був ніби-то продавець з рейтингом. І теж був смартфон з Китаю. Оплатив 1000 грн і став чекати. Коли минув місяць став запитувати, де смартфон, продавець розказував, що товар затримали на митниці, потім що поверне гроші, потім перестав відповідати. Аукро все що змогли зробити, заблокували акаунт продавця і порадили звертатись в міліцію Врятувало мене те, що я платив через Вебмані. Звернувся в їхній арбітраж, детально описавши ситуацію, вони заблокували гаманець продавця, на моє щастя у нього на рахунку в той момент було щось 900 грн, які він не встиг вивести. Через пару тижнів ці гроші повернули мені. Мої втрати склали 100 грн. А здобутий досвід - безцінний
Я, звичайно, співчуваю вашій грошовій втраті, але маю питання (просвітіть блондинку) - а для чого платити наперед? Я завжди, коли роблю покупки через інтернет, намагаюся оплачувати постфактум, тобто вже отримавши товар на руки.
Іспанка, дело в том, что на подобных аукционах мошенники есть с обеих сторон Если продаваемый товар у вас в наличии - с наложенным платежом обычно нет проблем, а когда его надо заказывать у поставщика за свои кровные - появляются нюансы, что покупатель может передумать и отказаться от уже купленного вами товара, пока он еще плывет из Китая. Поэтому предзаказ обычно производится по предоплате.
ще момент, коли ти купуєш перший раз в житті в людини яка успішно провела 99.9% з 2000 продаж, а в тебе 0 купівель, яка вірогоідність що продавець тебе кине, чи покупець тебе кине?