Якщо не в той розділ тема - перепрошую модерів. Якщо вже в таке бавились, а я не знайшла - знову ж таки перепрошую. Тепер власне по темі. Пропоную зіграти в кінозабавку, правила якої дуже прості - вгадати фільм за кадром. Гра, взагалі - то, досить відома, але від того не менш цікава. Отже, детальніше про правила: Я викладаю 8 кадрів з фільмів (більше мені форум не дозволяє) - ваше завдання - вгадати, який саме фільм. Гра проводиться в три етапи, тобто будуть кадри - підказки по кожному фільму. За вгаданий фільм з першого кадру нараховується 3 бали, з двох кадрів - 2 бали, з трьох кадрів - 1 бал. На відповіді по кожному етапу дається доба. Відповіді тут не пишемо, щоб нікому не підказувати, або не запутувати. Відповіді присилаємо мені в ПП. Сподіваюсь, вас зацікавить забавка. По перших кадрах чекаю ваших відповідей до завтра, до 19.00. Ось і кадри (для початку фільми всі дуже відомі...): 1 2 3 4 5 6 7 8
Дякую всім, хто вже відписався. Ще такий нюанс: якщо мова йде про фільми - трилогії і т.д., необхідно також правильно вказати частину фільму.
Ндя, шось ви не надто активні... Нецікаво? Чи картинки заскладні? Та ніби ні... Нагадую, сьогодні після 19.00 будуть підказки
Кадри - підказки будуть більш красномовні. Просто якщо зразу давати такі дуже впізнаванні, то теж не дуже цікаво буде... мені так здається
Ой, шось не подивилась, шо вже сьома. ) Даю підказки - по одному додатковому кадру на кожен фільм. Писати відповіді можуть абсолютно всі - і ті, хто ще не грав (з першого кадру), і ті, хто вже давав відповіді, але хоче доповнити їх, або ж виправити. Відповіді приймаються знову ж таки на протязі доби. Ну давайте так, до завтра, 20.00. Отже, кадри - підказки: 1.2 (перший фільм, другий кадр) 2.2 3.2 4.2 5.2 6.2 7.2 8.2 Чекаю на ваші відповіді. )
не знаю, що то за фільм під №5, але та жіночка з першого епізоду якось дивно виглядає... проти ночі таке точно дивитися не варто....
Еге ж. ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- Хто бачив, той з третього кадру точно вгадає. Як і решту фільмів, думаю. До речі, теж досить активненьке обговорення цього фільму було на форумі.
Та ні, фільм лише наводить такі передчуття, а насправді там нічого страшного нема. Ви так кажете, ніби ніхто його ще не вгадав. Та ж та тітонька з 5.1 така колоритна, що з першого погляду запам’ятовується.
Напевно, не всі з тих, хто прислав відповіді, бачили той фільм. До речі, за правильну я зараховую точну назву фільму, а не приблизну. Бо й таке є. ---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ---------- Нє, то я не додивилась. Є одна людина, яка вгадала, причому з першого кадру.
Отже, остання порція підказок. Відповіді приймаються до завтра, до 21.00 і буде визначення переможця. ) Кадри - підказки: 1.3 2.3 3.3 4.3 5.3 6.3 7.3 8.3 Чекаю на ваші відповіді )