Кінозабавка

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Персі, 11 чер 2010.

1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якщо не в той розділ тема - перепрошую модерів.
    Якщо вже в таке бавились, а я не знайшла - знову ж таки перепрошую.

Тепер власне по темі. Пропоную зіграти в кінозабавку, правила якої дуже прості - вгадати фільм за кадром. Гра, взагалі - то, досить відома, але від того не менш цікава. Отже, детальніше про правила:
    Я викладаю 8 кадрів з фільмів (більше мені форум не дозволяє) - ваше завдання - вгадати, який саме фільм. Гра проводиться в три етапи, тобто будуть кадри - підказки по кожному фільму. За вгаданий фільм з першого кадру нараховується 3 бали, з двох кадрів - 2 бали, з трьох кадрів - 1 бал. На відповіді по кожному етапу дається доба. Відповіді тут не пишемо, щоб нікому не підказувати, або не запутувати. Відповіді присилаємо мені в ПП. Сподіваюсь, вас зацікавить забавка. По перших кадрах чекаю ваших відповідей до завтра, до 19.00. Ось і кадри (для початку фільми всі дуже відомі...):

1

2

3

4

5

6

7

8

• Подобається Подобається x 3
  2. Персі

Дякую всім, хто вже відписався. :) Ще такий нюанс: якщо мова йде про фільми - трилогії і т.д., необхідно також правильно вказати частину фільму.

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Ндя, шось ви не надто активні... :cry: Нецікаво? Чи картинки заскладні? Та ніби ні... Нагадую, сьогодні після 19.00 будуть підказки

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хоч я й дуже люблю кіно і дивлюся немало, але для мене заскладні. Я вгадав тільки третину позицій

• Подобається Подобається x 2
  5. Персі

Кадри - підказки будуть більш красномовні. :) Просто якщо зразу давати такі дуже впізнаванні, то теж не дуже цікаво буде... мені так здається

6. Персі

Ой, шось не подивилась, шо вже сьома. ) Даю підказки - по одному додатковому кадру на кожен фільм. Писати відповіді можуть абсолютно всі - і ті, хто ще не грав (з першого кадру), і ті, хто вже давав відповіді, але хоче доповнити їх, або ж виправити. Відповіді приймаються знову ж таки на протязі доби. Ну давайте так, до завтра, 20.00. Отже, кадри - підказки:

1.2 (перший фільм, другий кадр)

2.2

3.2

4.2

5.2

6.2

7.2

8.2

Чекаю на ваші відповіді. )

7. syavych

syavych копач

8. Персі

А ніхто його ще не вгадав, між іншим. :) Мо, по третій підказці, там вже взагалі легенько буде. :)

9. Кохана

Кохана LuBimaya

не знаю, що то за фільм під №5, але та жіночка з першого епізоду якось дивно виглядає... проти ночі таке точно дивитися не варто....

10. syavych

syavych копач

Це при тому, що пів форуму його рекомендували для перегляду :)

11. Персі

Еге ж. :)))

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Хто бачив, той з третього кадру точно вгадає. :) Як і решту фільмів, думаю. :)
    До речі, теж досить активненьке обговорення цього фільму було на форумі. ;)

12. Кохана

Кохана LuBimaya

я точно його і не бачила, і не обговорювала... бо таку страшну тьотку запам'ятала би... :)

13. JaguaR

JaguaR щасливий

Та ні, фільм лише наводить такі передчуття, а насправді там нічого страшного нема.

Ви так кажете, ніби ніхто його ще не вгадав. Та ж та тітонька з 5.1 така колоритна, що з першого погляду запам’ятовується.

14. Персі

Напевно, не всі з тих, хто прислав відповіді, бачили той фільм. До речі, за правильну я зараховую точну назву фільму, а не приблизну. :))) Бо й таке є.

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Нє, то я не додивилась. :pardon: Є одна людина, яка вгадала, причому з першого кадру.

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Сильно буду чекати на назву восьмого кіна. Я його не бачу, а другий кадрик мені сильно сподобався

16. Персі

Отже, остання порція підказок. Відповіді приймаються до завтра, до 21.00 і буде визначення переможця. )
    Кадри - підказки:

1.3

2.3

3.3

4.3

5.3

6.3

7.3

8.3

Чекаю на ваші відповіді )

17. syavych

syavych копач

Нє, ну то вже явно запрості кадри :)

18. Персі

Я попереджала :)

19. JaguaR

JaguaR щасливий

Мммм-да.. 2, 7,8 я й так не знаю. Певне не бачив.:dntknw:

20. Персі

№ 7 не бачили? :) Та ті чотири дівахи добре так очі мозолили ніби :)

а де твій аватар? :)