Відповідь: Кінець світу вже завтра? а мене ні разу чомусь не пробували на вулиці навертати-напевно в мене вираз лиця неправильний
Відповідь: Кінець світу вже завтра? на вулиці нікого не "навертають".... на вулиці (якщо ви про свідків Єгови) можуть лише запропонувати задуматися над деякими питаннями.... пс. до речі, до мене свідки вже давно не звертаються.... мабуть, у мене зовнішній вигляд "дивний"..... або зовнішній вигляд говорить про те, ЩО ЗАРАЗ Я НЕ ПОТРЕБУЮ цього...
Відповідь: Кінець світу вже завтра? Якщо кінець світу настане, то вельми несподівано. Не буде ніяких підрахунків, визначення років тощо. Але я . наприклад , надіюся на краще. Люди повинні зрозуміти свою роль у світі, зрозуміти губні звички , сварки , протистояння тощо. Ми будемо наче готові морально і це не буде для нас несподіванкою, хоч не буде і прогнозів.
Відповідь: Кінець світу вже завтра? саме так і є!.... просто в Біблії було описано не рік, а, скажімо, симптоми.... і ці симптоми проявляються..... щоправда не всі їх бачать....
Відповідь: Кінець світу вже завтра? Когда слышу о том, что завтра КОНЕЦ СВЕТА, то у меня возникает только одна фраза... Шо?! Опять!!!
Відповідь: Кінець світу вже завтра? Хто не бачить, а хто не хоче бачити. Зрештою всі ці симптоми відносно кінця світу, які бачуть Свідки Єгови, були є і будуть від початку людства. Різниця лише в тому, що всі люди сприймають це, як закономірне явище існування світу та його протиріч, а Свідки Єгови зациклюючись на цьому "відкривають Америку"... Намагаються вести себе, як діти, щоб успадкувати Царство Боже. Тепер, коли їх чисельність давно перевищила 144000 почнеться напевно конкурсний відсів перед кінцем світу...
Відповідь: Кінець світу вже завтра? ...і радіусом 1200. Як показав спектральний аналіз, він складається з каучука (синтезованого з водню 436 (435 нейтронів 1 протон 1.5 електрона)при проходженні його через гравітаційний коридор колапсуючої чорної діри в результаті захвату її викривленим простором неевклідової геометрії після ентопічного припадку). Загрозу складає не стільки величина і вага астероїду, як його здатність скакати по поверхні Землі.
То правда. Галюцинації теж не всі бачать, тільки окреми особи. Зараз триває грибний період і я думаю, що скоро СЄ знову почнуть бачити кінець світу, головне назбирати побільше різних грибів.
Да сколько мы их уже пережили, этих "концов света", и все последующие как нибудь переживем.:smile: Как говорится: "дураков-пророков много, а верящих им еще больше". По Киеву на стенах надписи богохульные, что очередной конец света в 2012 году, блин чё они не могут после чемпионата его провести, хотя б на годик позже.:smile:
Прочитав допис, і от що спало на думку:smile: Фільм "Армагедон", до Землі летить астероїд, в США президент - чорношкірий. Фільм " П"ятий елемент ", до Землі летить астероїд, в США президент - чорношкірий. 2008 рік, в США президент - чорношкірий (перший раз!), якщо і прилетить астероїд, то американці врятують світ на останній секунді:smile: Трішки філософії... Чомусь кінцем світу вважається ситуація, коли одночасно гинуть всі люди. Тоді хто все це буде бачити? І в чому проблема? - Кінець світу настав, всі загинули, нема кому ні переживати, ні переконатися, що він таки був.:smile: Моя думка - кінець світу настає для кожного окремо і персонально. Остання мить життя, коли на тебе наїжджає на величезній швидкості авто, а ти не в змозі врятуватися , в голові блискавкою пролітає все життя - хіба це не кінець світу для цієї людини?
Народ, вы о чём? Какой конец света? Никто не знает, когда он будет: может, завтра, может, через 1000 лет.
Да нет по украински:smile:. Какая-то очередная долбанутая секта. Ну это естественно и всем понятно:smile:. До этого "конца света" доживают все без исключения.
До речі, якось дивно. Обама - мулат. Його мати - біла. Але всі його називають тільки афро-американець або чорношкірий. Де справедливість? . Його мати ірландського, англійського та навіть трошки французьского походження. Обаму виховували білі бабуся та дідусь. Як для мене, то дуже важливе, що він є представником обох рас А що до кінця світу. То перші християни просили ховати їх у відкритих трунах - тому що вірили, що Кінець світу та Друге пришестя дуже близько