Кінець світу вже завтра?

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Romko, 5 січ 2008.

1. Doc.

Doc. Well-Known Member

Відповідь: Кінець світу вже завтра?

А в мене таке враження, що він вже наступає, або наступив...
    Нормальні люди пішли в церкву чи сплять, а я працюю.:8:
    В обід вийшов пройтись, назустріч мужчина з плакатом на тичці- « Скоро кінець світу... календар індійців майя закінчується 2012 роком», і ще щось, але не встиг прочитати. І я не роботоголік і до кінця лишилось всього нічого, в п'яти хвилинах від океану? перший раз за останні сім днів Pacific Ocean...:radist: жаль вода не моя стихія.:sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Отак з рукою на серці скажи, скільки разів тобі траплялося, аби ти сказав їм, що не маєш часу ні бажання з ними говорити, а вони далі продовжували накидатися?
    Я коли так казала, вони одразу відходили і йшли далі. Відповідно, аби хотіти їх "послати подалі", треба би було, мабуть, наздогнати їх.

3. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Тут справа далеко не вихованні, а скоріше в певній природній зухвалості :). За бажанням, додайте до зухвалості почуття гумору, жіночу логіку (тобто її відсутність :) ), і трішки стервозної самовпевненості :).
    Лілю, а ви давно у Львові не були? Не хочу лякати, але здається, що з часу вашого останнього спілкування з "нашими" сектантами, вони порядком знахабніли. Накидаються, не встигаєш і рота відкрити з благими намірами пояснити, що вони "помилились адресою". І хоч-не хоч, а почавши з ними розмову "втягуєшся", на що сектанти власне і розраховують. Банальний психологічий трюк. Тому, даруйте, обома руками на боці Капітана.

• Подобається Подобається x 5
  4. Liliyah Romanova

Я тут із вересня 2005.
    Може, й справді знахабніли. На Липовій Алеї постійно до мене підходили, але були завжди дуже чемні.
    Жодна не забороняє.
    Церква завжди говорить про свою позицію до певних дій чи до певних висловлювань, думок, течій, але це не стосується людей.
    Відповідно розмовляти з тими людьми ніхто не забороняє. Питання там вже радше в іншому стоїть, наскільки знання дозволяють говорити і не залутатися в їхніх словах.
    Ну, бо свідома обізнаности, а в основній масі своїй необізнаности своїх вірян. І з цієї точки зору десь рація є.
    Цілковито підтримую. Я вважаю, що вони мають максимум мати свою точку в центрі, як інші релігії то роблять. Стоїш і чекаєш, хтось підійде і спитає, то відповіш. А оте ходження - то звичайний буквалізм у читанні СП.
    :D:D:D
    Дякую, а то мені знову доведеться половину дописів у гілку про СЄ зносити.

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я тепер щоб не дарма просипати годину в автобусі і за відсутністю файних книжок під рукою (окрім СП звичайно), вожу зі собою Біблію яку з задоволенням читаю. Бачачи таку КНИГУ у мене в руках я привертаю до себе увагу багатьох людей.
    Одні дуже мило на це дивляться - мол дитина вчиться, а інші з захопленням (типу протестантів) починають розмову і зразу зауважують - УРА! Є можливість попроповідувати!
    І кажуть - як в казці - а яка гарна книга у вас. А ви до якої церкви належите?
    - А я, до КАТОЛИЦЬКОЇ!

Тут у них пропадає будь який інтерес. Бо останньо в нас тут з*явились випадки що деякі люди і проповідники з протестанських церков переходять в католицизм.

• Подобається Подобається x 2
  6. Liliyah Romanova

У нас тут на другу Літургію, котра саме англійською, приходять в основному вихідці з протестантських сімей. :) Ні краплі українських коренів, а нашу Церкву дуже люблять.

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

уточнюйте, добродійко...
    ви маєте на увазі свідків Єгови чи кого саме?!...
    свідки не підходять вже на вулиці, тому якщо ви про них -- кажете неправду....
    і що відбувається?...
    "зомбують"?!.... [​IMG][​IMG][​IMG]

8. Liliyah Romanova

Пупере, а не перегинаєш? ;)
    І то явно не гілка про свідків. Чи про них?

9. Капітан

Капітан Well-Known Member

В психологии есть такое понятие, как преодоление возражения. Старенький, но эффективный приём. Действует обычно на тех, кто с ним не знаком. Но когда его начинают применять ко мне, я довольно быстро теряю терпение вкупе с вежливостью. И если кому охота размазывать сопли по стеклу, объясняя сектантам что нет желания менять свою веру, то это уж точно не мне.

10. Liliyah Romanova

:eek: :eek: :eek:
    Ти хотів тим щось конкретно сказати, чи то просто наїзд?

11. Капітан

Капітан Well-Known Member

Наезд? В любом случае, не на тебя :)

12. Liliyah Romanova

Ну, так зазвучало.
    А я теж з ними ніколи не панькаюся, хоча було цікаво якось поговорити з декількома. Одна кобіта була особливо розумна й інтеліґентна. Я з нею купу часу проговорила. На диво, малий дозволив. І ми одна одну весь час питаннями в глухі кути заганяли. Було цікаво.
    А найпростіше було сказати, ким працює мій чоловік, і на мене відразу махали рукою, мовляв "пропаща" і забули дорогу до мого помешкання, мабуть, навічно. Певно, чимось помастили. :D:D:D

13. duncan

як не про свідків?...[​IMG]
    ніби тільки свідки та адвентисти звіщають про те, що написано чорним по білому: в Біблії!...
    що ми живемо "в останні дні"....

14. Liliyah Romanova

От і добре, що нічого не треба в гілку про СЄ переносити. Хіба цілу гілку.

У мене тут подруга є, ліванка. Дуже ревна католичка. От вона щиро вірить, що скоро буде кінець світу, бо дивно, що ця Земля ще носить увесь той бруд, що є нині в світі. Якось мене допитувалася, чи я так не думаю. А мені якось байдуже. Ніби й показано в Старому Завіті, що Бог може знищити своє творіння, коли захоче, але я все-таки вірю, що нищити цей світ Він не буде. Інша справа самознищення. Таке мені видається більше реальним...

15. duncan

[​IMG] всюди є люди, які бачать трохи далі свого носа....

16. mamatu

mamatu Well-Known Member

ті всі розмови, про кінець світу, з"являються, щоб пудрити людям мізки та відволікати від справжніх проблем.
    це як в часи перебудови стали активно НЛО літати над нами, барабашки там усілякі та полтергейст...
    я не стверджую, що того всього не існує, але я волію відволікатися на більш позитивні речі, а не цю бурду.
    а за екологію треба боротися, берегти ресурси Землі, економити енергію,менше користуватися "хімією" ітд. щоб глобальне потепління не так скоро наставало.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Во-во!Так само і в Індонезії думали...
    Ходили індонезійці,загоряли на пляжах,плюли і лапали...
    А потім - раз!
    І ураган.І цунамі.І землетрус.
    І купа індонезійців загинули...

18. mamatu

mamatu Well-Known Member

по-вашому треба сидіти та чекати на кінець світу?
    чи я незрозуміло висловилась?
    треба жити повноцінним життям, мислити позитивно та дарувати радість оточуючим, а не переживати за речі, які можливо стануться, а може й ні.
    інше питання, що людство наразі живе "одним днем", до екологів ніхто не прислухається:ireful1:
    ті "цунамі" не Бозя нам послав, а ми самі спровокували випробовуванням страшної зброї, порушенням тендітного балансу нашої планети.
    вже давно вчені доводять, що кожен виліт у космос порушує озоновий шар, а ми добиваємо ситуацію абсолютним недбанням про екологію.
    я не маю на увазі нас з вами конкретно, а в цілому людство.
    чи що ви хотіли тим "цунамі" мені сказати?

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Бог тут ні при чому?

20. duncan

по вашому свідки пропонують сидіти і чекати?....
    вони якраз і живуть повноцінним життям: працюють, дбають про дітей, допомагають друзям...
    просто час, який люди витрачають ні на що -- вони витрачають на проповідування.....

а де твій аватар? :)