Чула останні новини, кінец світу перенесли на цей раз на 2023 рік =)) Можливо є інформація і раніше, але ця найкраже представленна))) Всі за кордоном брідять ціею мисльою)
Як колись казали, перенесли "по просьбє трудящіхся" Я вже нікому не вірю. Проголосували за перенесення кінця світу, а через місяць-другий проголосують за відміну перенесення. Тому землянки і запас самогону в доброго господаря повинні бути приготовані вже давно.
Розумію, друже. Сам такий, але час від часу стараюся запаси поповнювати, а то на "тому світі" горілки не дадуть, а там кажуть вічність, тому і потрібно мати чималенькі запаси
То тарелками пугают, дескать, подлые, летают, То у вас собаки лают, то у вас руины говорят. © Владимир Высоцкий
Очень познавательно про нефтяной Чернобыль в Мексиканском заливе. Почему-то Гринпис туда не спешит http://video.yandex.ru/users/arhivkontenta/view/44/user-tag/сценарий/
ага особливо в суботу та неділю, а от в понеділок час зупиняється) всім хто вірить в кінець світу щиро співчуваю.
Та усі кому це вигнідно, корпорації, релігія і т.д. Одні для того щоб люди більше витрачали грошей, інші щоб збільшити більшу кількість прихожан.
ХТО МОЖЕ ДОПОМОГТИ КОШТАМИ ЧИ КУПИТИ БРОНЕЖЕЛЕТ 4 КЛАСУ . Я вже був у відряджені у м Харкові , Словянськ та Ізюм зараз повернувся на перепочинок після 35 днів відрядження... Хто може надати допомогу матеріальну або закупити амуніцію Буду дужи вам вдячний ось мій телефон 067 19 68 213 Тарас.
Про кінець Світу найкраще знають Свідки Єгови -завтра! Грошей, бронєжилетів і розуму позбавляйтесь сьогодні, відстрочка лише уболівальникам ЧС з футболу!