Зараз дуже багато людей цікавляться цією темою, говорять про те, що наближаються останні часи, що кінець світу буде в такому-то році, або через стільки-то років, і всі задаються питанням: коли настане кінець світу? Люди багато говорять про смерть світу, але не роблять, здавалося б, простого висновку: коли б вона не настала, до цього моменту треба бути готовим і завжди потрібно пам'ятати про смерть і намагатися до неї готуватися. Якщо людина готова померти, то вона готова і до того, що світ взагалі перестане існувати. Для людини це одне і те ж. І хто б, що не говорив і пророкував: "Про день же той чи про годину не знає ніхто..."
Якби то була сова, то було б більш правдоподібно, а так виходить цілий рік будуть каркати без толку і найбільше напевно у Верховній Раді. Каркаючи без толку - робити добро ворогам.
Хіба це не по християнськи? ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ---------- Аж цікаво що то з тим сніговієм буде....Наробили такої срачки по ТВ...Навіть кажуть пункти обігріву на дорогах поставили...
І я трохи розбавлю: Грузин запитує дівчину: - Ты знаешь как выглядит канэц света? - Нет. - На, Света, (знімає штани) сматри!
ВІтаю усіх з черговою датою кінця світу 22 лютого 2013р. Так що давайте відсвяткуємо усі свята. І будемо готуватися до кінця. Я думаю ця подія вирішить і питання майбутньої не тільки Европи но і цілого світу .СЛАВА УКРАЇНІ!
так то вже було... От новий хіт. Зараз всі шукають календар за 1986 рік. Кажуть, він один в один співпадає з календарем 2014 року.
22 лютого? Чоловіки будуть незадоволені. Ризикують не дочекатися нових шкарпеток, шампуню і крему для гоління.