япония уже в руинах благодаря хваленым американским технологиям, а германия...внешне красиво,внутри мрак, содоми гоморра, почему-то немцы вымирают быстрее русских, не все измеряется деньгами. Скоро их уничтожат химическим оружием за проамериканское подпевалство...там будет мрак и скрежет зубов.
Влиятельный американский сенатор заявил, что Владимира Путина должно также застрелить и выставиь в холодильнике для всеобщего обозрения как Каддафи. Что это? чудачества идиота, или утечка мечты американской элиты? А одна очень влиятельная и сановная американка уже говорила что "Путин сотрудник кгб, значит у Путина нет души". Итак, это не идиотизм отдельного сенатора, а истинные планы американцев: Устроить в России хаос, уничтожиь структуры, прежде всего ФСБ, повесить Путина как Хуссейна, а Медведева уморить в Гааге как Милошовича за войну 888. Захватить природные ресурсы России , а население частью уничтожить, а частью преврать в бесправных рабов! Необходимо срочно 1 выводиь резевы ЦБ с запада на восток и вкладывать их ВПК, АПК, промышленность (например авиастроение), строить дороги, мосты, спортивные сооружения, больницы, электростанции..... 2 вооружаться 3 выгнать американских пропагандистов из СМИ, образования, культуры 4 молиться
А отой Януковічъ(генерал-губернатор) не стрьомний? А вєщанія Артобмсрєла,ФорА,Василя стрийського і прочіх совків не стрьомні? Чи вони щось інше пишуть?
з 2007-го року пишу. І цитую. І лінки наводжу. Не помагає. То хоч їм їх відображення в люстрі покажу. Тим паче,що той ватнік каже те,що й вони.
це шо? гм ...... ну-ну ... уважаемый вы сами льете дерьма полный форум свою "думку" ввели в абсолют и изрыгаете ....
Совдеп - багно. Совдеп не здох. Поки існуватиме совдеп,не буде добра ні в Україні,ані будь-де на планеті Земля. Це і є моя істина. З тим і здохну. Скоро.
Кінець світу і справді не за горами....не пройде і кілька десятків років як ми з'їмо всі ресурси, перевівши їх в шкідливі речовини і загадивши остаточно біосферу. І при тому всьому ше і непомірно розмножившись....Виявляється всього навсього 100 років тому нас було 1 міліард, зараз 7 міліардів не дивлячись на всі голодомори, холокости і світові війни......Мабуть майя не дуже то і прорахувались... http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=yItj0KzTQ94&feature=endscreen
Мама мені каже, в середу ввечері їдемо до церкви. А я їй кажу, не знаю. Доживемо, той поїдемо. А вона, а що вже завтра кінець світу? На це ми їй з татом відповіли, - а хто зна? Написано ж, одні будуть сваритись, інший буде обробляти поле... Так, що... Можливо і завтра.
Якщо знати про про час настання кінця світу, то і сенсу жити нема. Взагалі, як мені здається, часу кінця не знає навіть Всевишній. Цей термін ми своїми діями, чи бездіяльністю, або наближуємо або віддаляємо. Хоча, швидше за все, він як лінія горизонту - його всі бачать але він недосяжний. ІМХО.
Тих кінців світу мало бути вже стільки, що кожне чергове повідомлення про плановий або позаплановий кінець світу сприймається просто як фейк Ніхто не знає і не може знати, коли то всьо скінчиться. І чи скінчиться взагалі. Бо навіть на основі біблійних текстів можна зробити висновок, що кінець світу стане початком нового - просто в іншому вимірі.
думаю , кінця світу скоро не буде , але що ЩОСЬ Погане може статися , історія йде по спіралі : .... 1812 рік велика війна (Наполеон); 1908 рік - тунгуський метеоріт - 1914 рік - 1 світова ; 2013 рік- челябінський метеорит +-2019 ??? що буде ?