Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Надо бы уточнить вопрос. Не только кем хотел бы родиться, но и когда именно? А то никак не могу в истории найти для себя временной интервал длинной в жизнь без экспериментов над народом. 1-ая мировая война, Гражданская война, Голодомор, 2-ая Мировая война, Перестройка!!!:8:
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? найцікавіше, що для нас (для мене принаймні) не усі росіяни москалі і кацапи...
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Ага,бо люди поділяються на росіян і москалів.А різниця між ними дуже велика.
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Дякую Лілі і Б. Стельмаху: "Якби ще десь раз я вродитисі вмів, то Тільку ві Львові. Так люблю той Львів, що бракує ми слів. Львів то є Львів."
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? А я би певно якоюсь норвежкою чи фінкою.Тоді б я змогла жити десь в Скандінавії.Їх природа мені така близька!Мене туди так і тягне.Але раз я львів"янка,то назавжди зі Львова не поїду ніколи-не уявляю себе без нього
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Ну але то за умови,шо я би не була львів"янкою і народилася зразу там.Бо як би я жила десь,знаючи, шо тут мій Львів?!То просто неможливе!
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? В житті навіть найнеможливіші речі інколи можливими бувать, Мег ! ...таке воно непередбачуване, незаплановане, від нас незалежне життя...
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? 2 Черешенька: Я знаю,що як прийдеться виїхати,то ніц тут не поробиш.Але я кажу,шо я себе не уявляю без Львова.То неможливе-я без Львова.Я за ним сумую,навіть коли десь їду на пару днів!