Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? гіпопотамом - ніхто на них не полює, купаєшся в річці цілий день, і саме головне ніякої дієти !!! :D
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Та,цей самий!Це обгортка з альбому моїх любимої групи.Я би й не такі аватари могла мати!Просто тут люд культурний)))))
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Ускладнюємо завдання . А якщо б ви могли переродитися в будь-кого, але ваша стара память стирається (ви все забуваєте)? Що тоді ви би вибрали? Згадаймо американські фільми - "вибір є завжди" . Це вже трошки на переродження змахує (ну там карма, зайчики, змійки все таке ) але цікаво...
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? А нам обіцяли що не буде стиратися,і навіть рідних бабусь і дідусів впізнаємо
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Можливі три варіанти (враховуючи той же рік народження): 1. Литовцем у Литві. Жив би, працював би в своїй стабільно цивілізованій країні. 2. Євреєм. Щоб виїхати. 3. Українцем. Краще за все - пілотом. Мені подобається (як для відомого пілота) прізвище Біленко. Див. п. 2
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Я відповіла,шо без проблєм з тею пам"яттю. Ну в такому випадку я би хотіла просто народитися.Пофіг де і коли і ким би я була!О!
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Не зовсім врубився. Уточніть, будь ласка! Який пункт Ви маєте на увазі ?
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? А я хотіла би бути деревом, багаторічним буком наприклад. Впустити коріння у землю, а кронами підніматися ввись і кріпнути, і міцніти. Дерева завжди захоплювали мене. У них є щось міфічно-казкове, вони філософи, які спостерігають за суєтністю життя, вивчають покоління і епохи, пропускають крізь себе історію, - і залишаються незмінними...
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Про це був схожий фільм... З закидом на філософськість. В прокаті - Вечное сияние страсти / ETERNAL SUNSHINE , 2004 г. Людям стирали пам"ять, щоб позбутися любовних переживань і вони починали спочатку. І знову все повторювалось. Нудноватенький. Але його варто було подивитись з-за фіналу. Двом закоханим, що тільки починали стосунки прислали касету з описом їх "стертого з пам"яті" кохання, яке в них виявляється вже було... зі всіма проблемами і болями. Вони вирішили не розсходитись. А Ви кажете про альтернативи) Після фільму стаєш троха більше фаталістом)
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? я думав-думав, що може означати така гілка і зрозумів, що це питання на уважність.... хочеш — не хочеш але народишся ти немовлям.....
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Настоящей украинской женщиной с большими грудями, которая любить пить горилку и закусывать салом. Эх, почему я народилась русской, как мне не повезло в этой жизни(((
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Шкода, що не дотягую до "справжньої української жінки", ех . А то, до речі, за чиєю класифікацією?
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? Колишній військовий льотчик (киянин): - Як добре, що я не народився жінкою! - Чому ? - Я не змогла би нікому відмовити!
Відповідь: Ким би Ви хотіли народитися? ясно.... груди у вас маленькі..... ви не любите сало та горілку....