Тел.: 353-73-16,537-19-11с 8 до21 без вых Адрес: ул.Галицкая, 13 Проезд: трл. N24,25 м/т180 ост."17 микрорайон" Спочатку зателефонуйте, запитайте про наявність та ціну. Інформація на сайті відстає від реальності.
Дорогі форумчани,велике вам спасибі ---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- У мене два дні не було інтернету,тому не могла з Вами швидше зв"язатись.
Тільки що з сайту компанії Солвей фарма Є представництво в Україні Киев 01601, Украина, Киев, Музейный пер., д.10, 7-й этаж Тел.: + (380 44) 253-56-84, 230-29-84 Факс.: + (380 44) 253-56-84, 230-29-84 E-mail: solvay@solvay.kiev.ua Internet: http://www.solvay-pharma.com.ua на українському сайті інформації про ці ліки немає,але на російському ИРС-19 повним ходом рекламується...я думаю-нема сенсу рекламувати препарат,знятий з виробництва. Задав питання по препарату на російському сайті (як не купити підробку і чи випускається такий препарат).Відповідь (якщо буде)-опублікую!
Ото то я й боюсь купити підробку..... Щойно радилась із своїм знайомим фармацефтом,вона казала не спішити купувати,бо він в Україні не має реєстрації,і що продають насправді - велике питання. Аж страх збирає,шо робити? Друзі дзвонили з Мюнхена,то казали,що там років 20 вже як його не продають,є інші аналоги (не назальні) у вигляді капсул. Одним словом я вже незнаю,гроші все ж не малі...А якщо то дійсно підробка,щоб ще не зашкодити.
Здається у мене поїхав дах..Замість " Кияни!! Допоможіть придбати ліки " прочитала "Кияни!Допоможіть придбати літак".Ще й думаю, для чого це роетці літак?Це ж такі гроші!
раз перестали випускати і продавати, значить є якісь недоліки чи побічні ефекти. в такому разі купувати не варто, навіть якщо це оригінал
отримав відповідь від Солвей-фарма... моє питання: відповідь: останнє питання тут-то моє http://abbottgrowth.ru/faq.aspx?rid=298
Я б не радила користуватись тим препаратом. То є гроші на вітер. Його не випадково перестали випускати у більшості розвинутих країн. Клінічні дослідження показали його низьку ефективність. Є припущення, що деяка бактерицидна дія цього препарату пов'язана не з основними компонентами, а з допоміжним компонентом - препаратом ртуті (той самий нартія мертіолят, якого так бояться в вакцинах ). Низька ефективність, яка найімовірніше забезпечується допоміжною речовиною - не виправдовує застосування цього препарату.
Тобто Ви,Нато-К,вважаєте,що лікар свідомо або по некомпетентності призначив малоефективний дорогущий препарат ,що містить токсичні речовини і те лікарське призначення насправді є "грошима на вітер"? Я просто уточнюю Вашу точку зору!
Про токсичність я нічого не казала . Це сказали ви. Натрій мертіолят не є токсичним у тих дозах. Хіба якщо пів флакона за раз гакнути. А та кількість, що у одній дозі вакцини - і поготів дурниця для організму. На жаль, левова частка препаратів, які призначають наші лікарі - гроші на вітер. Це частина наших реалій. Бо на жаль наші лікарі мало знаомі з принципами дооказової медицини. Тому в більшості випадків це не свідома шкода, а "искреннее заблуждение" лікарів.