Кияни!! Допоможіть придбати ліки

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем poetka, 11 кві 2010.

1. Provincial

Provincial Well-Known Member

ризик купити підробку є завжди...Дякую що попередили!

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тел.: 353-73-16,537-19-11с 8 до21 без вых
    Проезд: трл. N24,25 м/т180 ост."17 микрорайон"

Спочатку зателефонуйте, запитайте про наявність та ціну. Інформація на сайті відстає від реальності.

• Подобається Подобається x 1
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Точно так.
    Відповідь фірми Сольвай з перед року

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дорогі форумчани,велике вам спасибі:give_rose:

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

У мене два дні не було інтернету,тому не могла з Вами швидше зв"язатись.

• Подобається Подобається x 6
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

То оригінал, а підробку по інерції ше дооооовго будуть сертифіковувати і випускати....

6. Provincial

Тільки що з сайту компанії Солвей фарма
    Є представництво в Україні
    Киев
    01601, Украина, Киев, Музейный пер., д.10, 7-й этаж
    Тел.: + (380 44) 253-56-84, 230-29-84
    Факс.: + (380 44) 253-56-84, 230-29-84
    E-mail: solvay@solvay.kiev.ua
    Internet: http://www.solvay-pharma.com.ua

на українському сайті інформації про ці ліки немає,але на російському ИРС-19 повним ходом рекламується...я думаю-нема сенсу рекламувати препарат,знятий з виробництва.
    Задав питання по препарату на російському сайті (як не купити підробку і чи випускається такий препарат).Відповідь (якщо буде)-опублікую!

7. poetka

Ото то я й боюсь купити підробку.....
    Щойно радилась із своїм знайомим фармацефтом,вона казала не спішити купувати,бо він в Україні не має реєстрації,і що продають насправді - велике питання.
    Аж страх збирає,шо робити?
    Друзі дзвонили з Мюнхена,то казали,що там років 20 вже як його не продають,є інші аналоги (не назальні) у вигляді капсул.
    Одним словом я вже незнаю,гроші все ж не малі...:sad::dntknw:А якщо то дійсно підробка,щоб ще не зашкодити.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

9. poetka

:haha::haha::haha::haha::haha:

10. thinkers

thinkers Well-Known Member

раз перестали випускати і продавати, значить є якісь недоліки чи побічні ефекти. в такому разі купувати не варто, навіть якщо це оригінал

11. Provincial

отримав відповідь від Солвей-фарма...
    моє питання:
    відповідь:
    останнє питання тут-то моє http://abbottgrowth.ru/faq.aspx?rid=298

12. nata-k

nata-k Well-Known Member

Я б не радила користуватись тим препаратом. То є гроші на вітер.
    Його не випадково перестали випускати у більшості розвинутих країн. Клінічні дослідження показали його низьку ефективність.

Є припущення, що деяка бактерицидна дія цього препарату пов'язана не з основними компонентами, а з допоміжним компонентом - препаратом ртуті (той самий нартія мертіолят, якого так бояться в вакцинах ;) ).

Низька ефективність, яка найімовірніше забезпечується допоміжною речовиною - не виправдовує застосування цього препарату.

• Подобається Подобається x 4
  13. Provincial

Тобто Ви,Нато-К,вважаєте,що лікар свідомо або по некомпетентності призначив малоефективний дорогущий препарат ,що містить токсичні речовини і те лікарське призначення насправді є "грошима на вітер"? Я просто уточнюю Вашу точку зору!;)

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

Про токсичність я нічого не казала ;). Це сказали ви. Натрій мертіолят не є токсичним у тих дозах. Хіба якщо пів флакона за раз гакнути. А та кількість, що у одній дозі вакцини - і поготів дурниця для організму.

На жаль, левова частка препаратів, які призначають наші лікарі - гроші на вітер. Це частина наших реалій. Бо на жаль наші лікарі мало знаомі з принципами дооказової медицини.
    Тому в більшості випадків це не свідома шкода, а "искреннее заблуждение" лікарів.

а де твій аватар? :)