Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Гаразд, пане східняк. За результатами виборів у другому турі в моїй Дніпропетровській області за Януковича проголосувало 62.7% виборців, що прийшли на дільниці. А що робити з рештою 38% (понад 686 тис. чоловік)? Ви думаєте, що нас настільки мало, що можна (як пропонує Андрухович) забезпечити нам еміграцію?! А це, між іншим, більше, ніж в Тернопільській, Волинській, чи Рівненській областях! Ви забезпечите мені житло і роботу в Києві, Черкасах, чи Львові? Чи компенсуєте моральні втрати від того, що я назавжди залишу рідну землю і могили близьких людей?
    Так, Табачник - мерзота, але на те він, зрештою, і Табачник. Але коли подібні закиди лунають уже від своїх, то як це назвати? :ireful: Це - підла зрада, імхо. Класно бути українським патріотом у Львові, чи в Києві, правда ж? А щодо тих манкуртів на Сході, то хай їх Путін забере. Тільки апетит приходить під час їжі, шановні українські сепаратисти. Не відсидитесь ви у Львові спокійно.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Все правильно та виправдано емоційно ви написали. Але Андрухович про Дніпропетровськ такого не писав і не висловлював. Думаю саме тому, що на Дніпропетровщині за антиукраїнські сили проголосувало саме стільки скільки Ви вказали. Мова йде саме про донбас та Крим.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Антиукраїнські? Це хто? І чому Ви вирішили, що вони антиукраїнські? І сміх і гріх... Самі собі вбили в голову якісь антиукраїнські сили і тішитесь.

4. ГРАНД

Це Ваша політична банда донецьких сявок і Ви особисто як її член.
    Згоден я дещо неправильно назвав ваші сили як антиукраїнські. Правильніше буде УКРАЇНОЖЕРСЬКІ.

Тому що вони такими є по суті, по змісту і по тому, що вони називають ідологієй. Простіше кажучі 5-та колонна.

Та вже не тішусь (і не тільки я) а цілком серйозно змислились як ті сили на вила насаджувати. може і гріх (як Ви кажете) але іншого виходу немає.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не будемо про "банду". Давайте про мене. Чому Ви вирішили, що я "україножер"??? Я громадянин України, це моя рідна земля, тут живуть мої рідні, яким я бажаю добра, тут жили мої предки, я не збираюсь нікуди виїжджати... То з яких таких справ я україножер??? І, до речі, хто такий Ви, щоб звинувачувати мене в україножерстві???

6. ostrov_stranger

Що ж, велике спасибі Андруховичу за те, що залишає мене в Україні :sarcastic: А от Онікс, бідолашній, не так пощастило :girl_emo:
    Що ж до антиукраїнських сил, то Ви дуже погарячкували. У більшості з тих, хто голосував за Януковича, просто страшенна каша в голові. Це нещасні люди, що зависли між совком і сьогоденням і ніяк не можуть звідти вибратись. Якби попередня влада зробила б хоч щось для народу, то тут був би величезний сплеск патріотизму. Я вже якось писав про це. Але Ваш улюбленець Ющенко все просрав...

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Что вы их (ваших земляков) с Оникс все время оправдываете ? Каша в голове, предыдущая власть что-то не так сделала, тяжкий шахтерский труд, и т.п. Я вот одесситов не оправдываю. Украине сколько лет или поколений еще подождать, пока они так висят между совком и сьогоденням ?

8. ostrov_stranger

Мы тоже Украина, не забывайте. Ждать не надо, надо убеждать. А если Вы такой нетерпеливый, начните с себя. На украинский язык перейдите, к примеру :)

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я могу и на русском языке крестик поставить напротив пункта референдума "Чи підтримуєте ви Украиїну без східа та півдня - Так". :)

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

ДЛЯ МЕНЕ ЧЕСТЬ БУТИ НАЗВАНИМ "СВОБОДІВЦЕМ",ХОЧА ФОРМАЛЬНО НИМ I НЕ ЯВЛЯЮСЬ!
    Я,то такий,присліпкуватий троха,і не в українській гімназії,як дочка навчався,а в совітській,як і більшість з нас,то....можуть траплятися русизми і в мене,не москаля...Тільки котрий там,в тому закрученому моєму вислові,є русизмом?
    СВОБОДІВЦЕМ?
    Свобода - свободівцем...
    А Воля ...то інше троха!
    Підкажіть,табачніковець,не сісняйтесь...:))
    Знаєте в нас в Галичині є такий кавалок...
    В Львові,в черзі за пивом стоять двоє.Один і мовить:-Так ссать охота,і нєт туалєта.
    А колєга і каже:
    Та насси ти в карман от тому бойку,что перед тобой.
    А той:
    -Да нєудобно как-то...
    А тамтой:
    -Да чє там,неудобно...Вон я тєбє нассал...і нічаво!

*drink*

11. ГРАНД

"З вовками жити по вовчи вити", "З ким поведешся від того і наберершся"... Цей рядок можна продовжувати і далі. Розумному чоловікові цілком достатньо щоб вибудувати логічний ланцюг.

Цього замало. Ще не згадали про чарівні краєвиди і красиву природу України, моря і річки, гори що вкриті віковими лісами та чисте Карпатське повітря, чудовий поміркований клімат та смачну кухню. Заважє щасливому житті в цьому раю одне,- УКРАЇНЦІ. Зі своєю мовою та шараварами, піснями та Голодоморами, Бандерами та Мазепами, Шевченками та нацоналізмом, своїми бунтарськими повстаннями і т.п. Бо вашій БАНДІ (5 колоні) все це що невідємне від українців їй заважає, і Вам як члену вовчої стаї яка виє в унісон ...звичайно ж по-вовчи.

З партіних шановний, з партійних.

УКРАЇНЕЦЬ!!! Звичайний українець. Саме той кого Ви називаєте бандерівцями і мазепинцями, петлюрівцями і шароварниками, салоїдами і т.п. Той хто любить українську мову і вважає що вона повинна бути (і БУДЕ) єдиною державною, бо іншої України в світі немає. Я саме той Українець, без якого Ви мрієте жити в моїй країні.

12. Юрко НОТОЦО

Я громадянин України ;)
    це моя рідна земля :good:
    тут живуть мої рідні, яким я бажаю добра :preved:
    тут жили мої предки :)
    я не збираюсь нікуди виїжджати... ???
    Стєпанич,і шо...навіть на роботу в Кремль не поїдете,як запропонують,а чи то в лікарню до Скліфасовського?:))
    Вже навіть щирому українцеві і спросіть в совітського українця ніззя,чи шо?
    :morning1:

13. ГРАНД

ОСЬ ЩО ВАС ДРАТУЄ УКРАЇНОЖЕРИ.
    -----------------------------------------------------------------
    Зроніть сльозу. Бо ми не мали сліз.
    Заплачте разом, а не наодинці.
    Зроніть сльозу за тими, хто не зріс,
    Що мали зватись гордо-українці.

Заплачте! Затужіть! Заголосіть!
    Померлі люди стогнуть з тої днини,
    Й благають:українці,донесіть
    Стражденний біль голодної країни.

Згадайте нас- бо ми ж колись жили.
    Зроніть сльозу і хай не гасне свічка!
    Ми в цій землі- житами проросли,
    Щоб голоду не знали люди вічно!

14. Юрко НОТОЦО

Згадайте нас- бо ми ж колись жили.
    Зроніть сльозу і хай не гасне свічка!
    Ми в цій землі- житами проросли,
    Щоб голоду не знали люди вічно!

Хороші слова...і вчасні під час останніх днів жирування "тих вічних",хто творив Голодомор!
    Світла память безвинно знищеним Українцям!

15. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

о_О
    Это Ваш сын?%-)%-)

Мод. Переход на личности, троллинг.

16. ГРАНД

Ти паскуда.

Мод.
    Держите себя в руках.

17. Юрко НОТОЦО

Це українська дитина,котра не змогла дожити до 35 річного віку мого сина! :hi:
    P.S.п.Мокбо...мусите витирати обпльоване лице (в даному випадку своє) і партії,яка провела це винищення Мого Українського Народу!
    Звиняйте,але Мусите...і ніц не поробите вже.Така людська діалектика!
    Кожен отримує...і отримає Зповна за Геноцид Народу!

18. olegp

olegp миється в бані

а чому ви вважаєте, що їм буде некомфортно при розділі України в new державі?
    цілком імовірно, що нова держава буде вести з ними більш цивілізовано, ніж Україна з росіянами- у них буде право й подивитися укромовнi фільми в кіно, і імена не будуть перекручувати на росмовнiй манер(Микола буде российскою Мыкола, не Николай)
    чим їм буде некомфортно?

19. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Ой..да шо Вы таке кажете...:oпане НоТоЦо..який Вы соромливый....%-)аж душа радуется..а Вы читали "Историю одной кллиники дуже украинских братыв Капрановых"?о_О
    Почитайте да порадьте пану Ромку щось существенное...
    А не хрен рыдать за те що Вас не стосуется!:ireful::ireful::ireful:
    Вы в те роки...точнейше Ваши батьки где мешковали в те роки?Мабуть на ЗУ?о_ОТак шо не Вам за те роки плакати!!!Вы в те роки дупу полякам лизали...лижте и до ныне...!!!!

20. Юрко НОТОЦО

Ви то так з перепугу,чи шо?
    Да я тіко нагадав,а Ви в бутилку ...без сала!:))
    P.S.Hе хрен пpo те що Вас не стосуется!:ireful:

а де твій аватар? :)