Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. Inga

Inga Дуже важлива персона

У Стуса разные стихи. Есть любовная лирика изумительная.
    Есть яростные стихи. А есть такие:
    І зорі тихо падають на воду —
    В'юнкі маленькі риби золоті,
    Що плещуться в вечірній самоті.
    Пильнує місяць їх цнотливу вроду.

2. STK

STK Дуже важлива персона

Я чув по КРТ, що Пушкін - це зразок високодуховного православного поета, але чому ж тоді його нецензурні віршики в школах не вчать? :)

3. Luna

Luna Guest

Да, представьте себе. Кто-то в этом видит что-то, созвучное собственным ощущениям, кто-то чувствует душевное состояние автора - ну ёлки, у вас же были уроки литературы, вспомните о художественных приемах и не судите так однобоко. Я влюблена в творчество Есенина, но если начну выискивать - вспомню, что ханжа и разлюблю. А не хочется, ой, как не хочется...
    Умничка!

Не любити тебе — не можна.
    Володіти тобою — жаль.
    І хвилина діяння кожна
    Випромінює нам печаль.

Бути разом... в однім цілунку.
    Злить уста і серця свої.
    Тільки в хвилі нема порятунку...
    Плачуть вночі лишень солов'ї...

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це ще один аргумент на користь Ю.Андруховича.

5. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы путаете гениальность со святостью.:)
    Он был великий поэт, но не святой. И в ком из нас нет греха?
    Впрочем, ежели Вам по душе нецензурщина, - на здоровье, это - Ваше личное дело.

6. ГРАНД

Як що перше це данність, то друге це релігійний міф. А Ваша схильність видумувати міфи та відверто в них врити дозволяє зробити висновок, що і геніальність Ви можете наліпити тому, хто таким не являється. Головне як слід Вам це втюхати пропагандивно і новоспечений геній готовий. власне як і сталося з Пушкіним-кукушкіним.

Найпідліша людина в москвинській історії Алєксандр (так званий нєвскій) брато та батько продавець і вбивця у вас москвинів святий, про щодалі мову вести?

Як що вірити вашим самовихвалянням то в Вас та в януковича.:))

Та ні, це ваша національна традиція, як що не сказати іство.

7. ГРАНД

http://www.youtube.com/watch?v=gzeLU6e92MQ&feature=player_embedded

09.09.2010
    Журналісти кажуть, що їм зарубали сюжет про Азарова і Могильова (відео)

Рада профспілки працівників ЗМІ "Медіафронт" заявляє про заборону виходу в ефір СТБ сюжету про мовну освіченість чиновників.
    Про це йдеться в рішенні ради профспілки.
    Рада розглянула клопотання спеціального кореспондента СТБ Сергія Андрушка з приводу невиходу сюжету про незнання чиновниками української мови.
    Сюжет був повністю готовий на момент випуску, але не потрапив до випуску новин.
    "Медіафронт" вирішив звернутися до редакційної ради телеканалу СТБ з вимогою роз'яснити причини заборони виходу до ефіру змонтованого матеріалу Андрушка.
    В разі відсутності відповіді протягом трьох днів профсоюз обіцяє звернутися згідно з законом "Про профспілки" до комісії з журналістської етики.
    Також "Медіафронт" має намір звернутися до комітету Верховної Ради з питань свободи слова та ЗМІ та спецкомісії парламенту з розслідування випадків цензури з проханням надати оцінку як репортажу так і факту невиходу його до ефіру.
    Українська правда

8. Змейка

Змейка Well-Known Member

Спасибо. Мне и до этого Вашего "перла" всё было про Вас понятно. :)) Ну зачем же так Вы так откровенно выставляете всё своё бескультурие? Украинцы в своё подавляющем большинстве - люди добрые и толерантные. Может, Вы - не украинец?:scratch_one-s_head:

9. Змейка

Змейка Well-Known Member

СТБ - чей канал? Частный или государственный?;)

10. Luna

Luna Guest

Какие слова - сто плюсов, без иронии. Только ведь и Стуса никто святым не называл, аналогию с Пушкиным провели из-за Вашего пренебрежения к поэту. Кстати, Вы ведь явно не были знакомы с его лирическими произведениями, верно? Или почему-то решили привести как пример те вещи, подобные которым я пропускаю у Есенина.
    :))
    Упс...великое наследие поэта померкло перед рифмой, созданной паном Грандом)))
    [OFFTOP]Пан Гранд, Пушкин - кукушкин напомнило мне стопудовое "попадание" в попсовых песенках типа "Алена - телефона":))[/OFFTOP]

11. STK

STK Дуже важлива персона

Мені подобається нецензурщина? Це що, я написав
    :scratch_one-s_head:
    Це священник самої правильної церкви ставив Пушкіна в приклад і опускав Шевченка, а не я ;)

12. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Пане Гранде, знову Ви перегинаєте. Державна служба, державний апарат, включаючи й силові структури - це лише інструмент, який надається політикам після приходу до влади. І, як і за допомогою будь-якого іншого інструменту, умілими руками можна створити шедевр, а невмілими, даруйте, лише якусь порнуху. Що ми, власне, і спостерігаємо на даному прикладі.

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

да, это правда. И если бы он публиковал свою лирическую поэзию, моё отношение к нему было бы другим.
    Думаю, ему вообще не стоило обнародовать те вещи, которые я выкладывала на форуме.

14. Heartland

Heartland Well-Known Member

Донецк, суровый край.Если все донецкие бабы, такие как Елена, то я представляю какие там мужики...сполошные януковичи....

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

Вот-вот. Правильно мыслите. Ибо боятся - значит уважают!:));)

16. ГРАНД

Це із тієї ж опери про "б"є значить любить". ;) Москвинська народна прикмета. Хоча навіть собака знає, як що її бьють, то треба від такого господаря тікати якнайшвидше, або вчепитись йому в глотку навзаєм.
    Рабська московщина і народні приказки продукує рабські.;)

17. tanna

Важко сказати. :pardon:Про собаку та чоловіка згодна звичайно. А в іншому все не так просто. Ви часто бачили, щоб поважали легкодуху, безхарактерну людину? Яка постояти за себе не може? Таких людей як правило зневажають. Іноді використовують, але не поважають. Чи взяти країни. Слабкі країни ніхто не боїться, але і не поважає.

18. ГРАНД

Коли пьянючий гопник заливши очі горіллякой махає ножем на вулиці , будь яка твереза людина буде його остерігатись, бо не знає що у цього недолюдка в залитому алкоголем мізку. Чи значить це, що ця твереза людина поважає цього гопника? Замітьте я дотримався логіки провівши паралель.

19. tanna

Ну взагалі-то не дуже логічно. ;) Перебування людини під впливом якого-небудь наркотичного "змія" та можливі наслідки - окрема тема. Оскільки є люди, яким просто пити не можна, бо вони стають не адекватні. А в тверезому стані цілком нормальні. :scratch_one-s_head:

20. ГРАНД

Ви чудово зрозуміли що я мав на увазі. Але чомусь вирішили вчепитись як за соломинку за алкоголь. Можна подумати , що гопник з ножем обов"язково повинен бути пьяним. Ні бо він і без алкоголю такий. він таким пьяним вже народився і є генетичним хамом і хуліганом, який як скажений собака відчуває що перехожі його бояться і він від цього почувається вищою істотою на людьми тверезими, але опасаючимися його. І байдуже чи він під дією алкоголю чи абсолютно тверезий. Та ж горласта продавщиця що оре на покупців, абсолютно твереза, але її нормальні люди намагаються обійти стороною. А їй байдуже що люди менше кпляють у неї, за те вона збитки грошові компенсує моральними здобутками , вона екстазує від самого вигляду приголомшених людей, вона упивається своєю вищістю над нормальними людьми. Ви таку потвору теж поважали би? Ви все прекрасно зрозуміли що я мав на увазі. і логіка моя проста і прозора, бо вона очевидна.

а де твій аватар? :)