Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. Forpost

Forpost Стоїк

є ще бойки ,лемки ,гуцули і зауважте всі вони українці до "мозга костєй"

2. olegp

olegp миється в бані

remake Михалкова
    Есть еще семейки,
    где с умилением глядят
    на укромовные наклейки,
    а мясо... русское едят:))

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

04.09.2010 15:49 _ Андрій Окара Обращение к руководству и активу Партии регионов по поводу 25 годовщины убийства донецкого поэта Василия Стуса

Уважаемые руководители Партии регионов!

Сегодня исполняется 25 лет со дня убийства на зоне гениального донецкого поэта Василия Семеновича Стуса (1938-1985).

Он тоже был донецким – как большинство из вас.

Он тоже мотал на зоне срок (даже два срока) – как некоторые из вас.

Правда, в тюремной иерархии уровень Стуса был не таким уж и высоким – судя по всему, он считался там "честным фраером".

Да, некоторые работающие на вас и вашу партию журналисты называют Стуса "нацыком", но если бы обстоятельства сложились иначе – если бы его не убили в лагере, то тогда, в 1985 году, ему точно бы дали Нобелевскую премию по литературе – хотя бы из политических соображений (впрочем, и из литературных тоже). И эти самые журналисты считали бы за честь сделать с ним интервью для газеты "Сегодня" или "2000".

Думаю, что издание академического собрания сочинений Васыля Стуса, издание подарочного "Избранного", а также издание компакт-диска с записями голоса поэта и его стихотворений в чтении артистов – это то, что нужно не только украинским интеллигентам.

Это то, что нужно не только всему украинскому народу.

Это то, что нужно прежде всего Партии регионов – как политической партии, претендующей на лидерство в украинском обществе.

Ну и разве не впадлу настоящим донецким пацанам, что у их земляка, которому чуть было не дали главную в мире премию по литературе, нет даже пристойного собрания сочинений?

А. Окара, любитель поэзии

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Поета???

5. ГРАНД

Для Вас донбасячої бандоти він мабуть прозаік-сатирик?

6. Пане ГРАНД, обращаясь к СТЕПАНЫЧУ, СВОИМИ ВЫСКАЗЫВАНИЯМИ ВЫ ОСКАРБЛЯЕТЕ БОЛЕЕ 2 млн человек, которые так или иначе ассоциирует себя как ДОНБАСС,, ПРИМИТЕ ЭТО К СВЕДЕНИЮ, , я во многом согласен с вашими высказываниями, есть правда пара принципиальных вопросов, но к этому я отношусь нормально, меня этому учили, мне было бы очень жаль отправлять Вас в огнор, как параноика ПРОКОПА, поверьте , для ВАС это не подходящая компания.:)

7. ГРАНД

Я навіть в жахливих снах такого не міг уявити, що в Донбасі більше ніж 2 мільони бандоти.;) Ви своїм твердженням зробили для мене неймовірне відкриття стосовно кримінаьного світу України. Мабуть так і є, як що Донбас не спромігся висунути до державної влади достойного представника. Ну хоча б не судимого. Або хоч і судимого, то принаймні один раз,- що з натяжкою можна було б списати на випадковість та помилку молодості. Або хочаб за якийсь дрібненький злочин. А так вже вибачайте, коли висунули як прапор регіону бандитів, то і несіть його як хрест і ні на кого не піняйте. Якби мій регіон висунув щось подібне - я б його теж не пощадив, і соромився ще більше ніж добасці за свою бандитську шоблу. Я знаю що кажу, бо я не погано знаюсь на кримінальному світі, вірніше на його приборканні.

Дякую за розуміння і добрі слова. Але і ігнором мене лякати не варто, хоча б тому, що я його не боюсь і по при всілякі погрози говорити правду не перестану. Коротше кажучі, справа Ваша.

Не повірю, бо ПРОКІП то і є моя природня компанія. Подобається це кому чи ні.

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

А чому Донбас тепер залишився один винний? :girl_in_dreams:Ну нехай би проголосував за Януковича один Донбас - це не була б ще його перемога. А хто змусив голосувати за Януковича Дніпропетровськ, Харків, Луганськ, Запоріжжя, Крим і так далі? Може донецькі з автоматами приїхали і змусили?
    А щодо поразки Тимошенко - то саме Ющенко, якого ви поважаєте, подякуйте за це. Так як він її зрівняв з усім чим тільки можна і втопив на своїх прес-конференціях під час кампанії - не снилося Януковичу і у сні. Янукович навіть якби і хотів так її змішати, то так висловлюватись не вміє. А Ющенко вміє. І він зробив все, що міг. Йому було все одно, що переможе Янукович, аби тільки не перемогла Тимошенко. Будь-якою ціною. І порівняно низька явка виборців на заході - його заслуга. :girl_yes:

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Наснилося, з розлуки наверзлося,
    з морозу склякло, з туги — аж лящить.
    Над Прип'яттю світання зайнялося —
    і син біжить, як горлом кров біжить.

Это фраза запомнилась один раз и навсегда.
    Кстати, В. Стус родился в Винницкой области. Когда ему было 2 года, родители приехали в Сталино на заработки. И так остались.

10. ГРАНД

Ви маєте сумніви що саме так вони і діяли? Ну може не зовсім дослівно, але дуже схоже.

Я з нього відповідальності не знімаю. Навіть більше , я за це його засуджую. Тому що після 1-го туру він мав просто мовчати. Так було б з його боку чесно і достойно. А він себе повів не достойно і перекреслив цим всі хоч і не великі, але здобутки.

11. :scratch_one-s_head:
    никада никого не пужал,просто наказывал.:pardon:
    а человек претендующий на то что он владеет абсолютной правдой - параноик, и это не лечиться
    палата №6 - ПРОКОП,ГРАНД -

12. ГРАНД

в даному випадку Ви накажете тільки себе.

Я не казав що маю виключне право на абсолютну правду, власне тому і вступаю в суперечки з форумчанами, з багатьма погоджуюсь, а значить визнаю правду за ними, але і свої тверді переконання не уступаю. І чхав з високої дзвінниці на так званих "лікарів" і інший "мед.персонал" із задріпаного полулегального псевдомедичного закладу.

колись з Луною ми провели коротеньку переписку на тему бумерангу. Вам би слід було прийняти участь і де що усвідомити.

13. Luna

Luna Guest

И тем не менее, Вы не в игноре у Луны только потому, что не являетесь клоном Прокопа. Не помню переписку о бумеранге - девичья память, но Архимед абсолютно прав, своими высказываниями Вы не задеваете бандоту - ей до лампочки. Вы оскорбляете остальных жителей Донбасса

14. ГРАНД

Ви кажете для мене дещо образливі речі. Чому це клоном повинен бути у Прокопа я, а не навпаки?;) Прокіп мій однодумець, побратим як що хочете, і ображати його я нікому не дозволю, навіть Вам. До речі ви теж у мене не в ігнорі, мабуть за Вашу гнучкість в поглядах на кшталт "і вашим і нашим". От тільки наскільки така позиція є продуктивною - питання риторичне.

Таки дівоча.:))...і явно не як у сіамської кішки:))

А може не абсолютно?;) Те що їх регіон презентували саме бандити - то воно ж так і є, і чого тут ображатись? Дехто навіть цей факт з придиханням та гордістю стверджує.

15. Luna

Luna Guest

:) Побратимство - дело личное, оскорблять Прокопа я не собиралась, ничего обидного о нем не написала. Но и разрешения "обижать" его у Вас, сорри, не спрашивала, хоть и безмерно польщена "навить Вам".
    Гибкости за собой не наблюдала - я так мыслю и так чувствую. Наши и Ваши - не моя терминология, я в первую очередь думаю о своей семье и своих детях. Это нормально, и для женщины, и для сиамской кошки;) Более того, весьма сомневаюсь в продуктивности виртуальных размахиваний шаблями и использовании литров виртуального клея для ярлыков.

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Да, это действительно бессмысленно. Вот если бы на них слова Гранда действовали как дихлофос на тараканов, я бы первый ему сказал - продолжай, не останавливайся.

17. Luna

Luna Guest

На кого - на них? На 2 млн, ассоциирующих себя со словом Донбасс?
    Блик, иногда такое впечатление, что тебя в детстве сладкого лишали постоянно.

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

Пане Гранде, те, що владу у регіоні захопили дуже несимпатичні персони - це дуже велика біда і проблема регіона. Те, що ті ж самі персони зуміли захопили владу в Україні - то є велика біда і проблема всіх регіонів України. ПР - продукт Донбасу, але не Донбас зробив ПР партією влади.
    До речі, не треба забувати - не було б меморандума Ющенко з Януковичем - вже не було б і ПР... Тому питання не до простих трудівників Донбасу, а до бувшого президента, який продав Україну і українців з патрохами бандитській владі. І до тих громадян України не з Донбасу, які допустили, щоб переміг донецький клан.

19. ГРАНД

Люба Онікс. Ваша правда. але не безумовна.

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]Безумовної правди бути не може у реальному житті. Є більш чи менш близька екстраполяція :)
    Сьогодні дивилася блог Тимошенко, цікаво було, що там напишуть після її виступу у Шустера. Натрапила на такий пост
    Мені теж прикро, бо я в курсі подій у цьому місті...(
    Бо я знаю, що ніхто з політиків не чує простих людей, не прислухається до них, не підтримує... Не хочуть, або не можуть працювати з народом, не хочуть чи не можуть знаходити талоновитих людей у своїй країні, не прикладають зусиль, щоб згуртувати людей...
    [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)