Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. Luna

Luna Guest

Офигенно весело. Пока закрыто, раздам слонов - открою.

2. Luna

Luna Guest

Дамы и господа, будьте скромнее в высказываниях.
    Открыто. Приятного общения.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вимушен визнати, що Ви є одним із зразків жіночої толерації і прагматики (на скільки це може бути притаманним для жінок взагалі і, жінок що є вихованками совєцького саюза зокрема). Так, це комплемент.

4. Luna

Luna Guest

И довольно неожиданный, должна честно признаться:)

5. ГРАНД

Стара добра істина. ВСЕ ПІЗНАЄТЬСЯ В ПОРІВНЯННІ. Благо в цій (і не тільки) гілці така можливість (провести певне порівняння) мені надалась.:rose:

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Це прямий шлях до громадянської війни. Референдум з таким питанням. Вам потрібна війна? Мені - ні. :girl_nea:

7. ГРАНД

Війни між ким і ким? Головна мета референдуму полягатиме в тому, щоб дізнатись хто чого хоче. І вже на підставі отриманих результатів приймати і втілювати відповідні рішення. І ніякої війни.

8. Luna

Luna Guest

Проблема в том, что выбирать будут большинством. А меньшинство может быть не таким уж и малочисленным. И потом - ему -то каково? Раз - и ты не в той стране...

9. tanna

А ви впевнені, що голосування буде стовідсотковим? Одні скажуть 100% - за, інші - 100% проти? Не буде цього. А якщо голоси поділяться приблизно порівну в одній і тій же області, то що?

10. Luna

Luna Guest

Так не будет, и мы все это понимаем. 50 на 50 - нереально. А вот 70 к 30 - вполне. И выходит - треть населения теряет СВОЮ страну , не желая того...

11. tanna

Так и я о том же. Это еще зависит, какая треть. И согласится ли она так просто потерять. :scratch_one-s_head:

12. ГРАНД

Я би не став сюди застосовувати таку логіку. Бо виходячі з неї Україна повинна була б воювати після кожних виборів. Тоб то від мікровійн на місцевому рівні і до загальноукраїнської війни після виборів президента. Бо і там і там є більшість і меншість. При чому як правило у всих випадках меншість не на багато менша за більшість. Отже , ця логіка попахує анахронізмом.

13. Luna

Luna Guest

Пане Гранд, я бы не стала сравнивать выборы с подобным референдумом. ИМХО - совершенно разные вещи.

14. ГРАНД

А це і буде той стимул до більш прискіпливого та чутливого ставлення до своєї (поки що ) країни. Це і буде стимулом ще і ще раз збагнути електораиту що він втрачатиме і що набуватиме в результаті.
    Більше того, я абсолютно переконаний, що саме на сході і особливо півдні країни за унітарну Україну проголосують саме ті 70% про які Ви сказали. Тоді після отримання такого результату можно впевнено казати про те що Україна як держава остаточно відбулась і її громадяни свідомо це визнали і затвердили на віки наперед.

15. tanna

Будь-який президент - це не назавжди. Це явище тимчасове, як би там не було. Прийде наступний. А вот країну поділити і загубити - можна раз і назавжди. От і вся різниця, чому вибори не тягнуть на війну, а розподіл країни - так.

16. Luna

Luna Guest

:)
    Вам не кажется, что пахнет авантюрой? Ну, типа - а рискнуть?))

17. ГРАНД

можливо. Але ж знати правду (голу Правду) завжди корисно, заманчиво і т.д. За одне і певний виховально-політичний стимул для пробудження сплячої свідомості громадян, що до сих пір вважають що можна спати і ні за що не турбуватись, а воно як у москвинів все якось уляжеться, нпа АВОСЬ.

18. Luna

Luna Guest

Ну не дают Вам москвини покоя))
    Корисно - согласна, заманчиво...Вы оригинальны в этом:)

19. ГРАНД

Дорога моя Танна. Так враження , що Ви вже зазделегідь знаєте його результати. При чому впевнені що вони для цілісності країни будуть обов"язково негативними. Я наприклад впевнений у зворотньому.

20. ГРАНД

Так . Від певного часу не дають.

Це все рівно як би жінка хотіла наперед у ворожки взнати про свого суженого. аж дух перехоплює цікавість.:rolleyes:

а де твій аватар? :)