Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви дещо забрехались.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Харків

2. olegp

olegp миється в бані

не, то Ви дещо забрехались, я не раз уже приводил
    http://all.kharkov.ua/about_khar/history.html?SID=
    В середине 17 века, а точнее в 1654 году, на холме у слияния речек Харьков и Лопань для защиты русских земель, и в частности Москвы, от набегов крымских татар, началось строительство мощной крепости. Крепость была построена украинскими переселенцами, которые, по разрешению московского царя, колонизировали этот край
    ---
    от так от, ви ще и колонизаторы:))

3. ГРАНД

Та ні брехло то Ви і ваші кернеси з добкамі. Хоча в центрі на майданчику за Держпромом пам"ятник Козаку Харьку таки відгрохали красивий та величезний, як засновнику Харква. І уявляєте собі, він не в лаптях, а в українських козацьких шароварах. До речікозаки нікого з тих земель не виганяли, а були першими поселенцями, осідлими.

4. olegp

olegp миється в бані

да, есть и версия про Козаку Харьку- есть версия- есть и памятник,
    в нас на Южной вокзале 1 пл и Отец Федор есть,
    так шо памятники ставят и вымышленным персонажам

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну Ви прям Н.М.Карамзин!
    А Лєнін і Сталін були в Харкові? І шо казали?
    А я був,вчився там...і також можу закатренити,як Карамзін.;)
    До речі,пам'ятника біля університету,якась п'янь,ще не перевернула?:))

6. olegp

olegp миється в бані

та какая разница, шо эти злодеи сказали,
    я просто привел версию с одного из основных сайтов Харькова, вот и подумайте, кому лучше историю Харькова знать- им(читай, мэрии) или вам с Грандом

7. ГРАНД

Нам з ГРАНДОМ. Бо ГРАНД Харків"янин. А мати (покійна) ГРАНДа Харків"янка у 6 колінах. Мені байдуже що там на "основному " форумі накалякають брати сіоністи крнес і дупкін.
    Доречі будь якої московитської версії походження Харкова взагалі не обговорюється. Лише як степовий кордон. Чи при Алєксєє міхайловіче у московитів писемності ще не було ?

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Мерія,мерія...це хто?
    Кернес?
    А-а-а...читав,чув...!
    эти злодеи,тe злодеи...
    :yahoo:

9. ГРАНД

Це "казак" ще той.:good::))

МАТЬОРИЙ казачище!

10. olegp

olegp миється в бані

як це? вин же з Черкас

11. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Тут уже підкреслювалось, що Харків був заснований на НЕЗАСЕЛЕНИХ землях. Влада Росії над ними була лише формальною. Реально московити не могли контролювати цю територію. Тому й дозвіл чи недозвіл царя великої ролі тут зіграти не міг. Харків заснований українцями і буде ЗАВЖДИ українським, як би Ви, Олеже тут не розпинались.

12. Luna

Luna Guest

Я фигею, Дорогая Редакция (с)

А как Вы харьковчанин? Вы жеж из Канады.

13. ГРАНД

Мабуть щоб збагнути такого варіанту, на який Ви натякаєте, шановному пану із-за океану треба було закінчити щонайменше університет. І то не факт.:))

14. olegp

olegp миється в бані

шо не факт?

15. ГРАНД

Те що закінчив університет, і те що маєте можливість додуматись до елементарних висновків.

16. olegp

olegp миється в бані

маю можливість додуматись,
    история Харькова зависит от того, чья власть- сто лет назад була русская, пришла совдепия- слепила укроадаптированную, Украина, естественно, усугубила
    а истина- посередине, но она никому не нужна, каждый будет акцептировать ту историю Харькова, которая ему более приятна, я, в частности- русскую, Вы- укроисторию:))

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Речь, насколько я понял, идет о пенсионерах. Вы их боитесь??? Считаете врагами???

18. Luna

Luna Guest

о_О
    [OFFTOP]Олег, у меня рождается мысль, что вы все это говорите несерьезно...[/OFFTOP]
    Совершенно справедливо считают двигателем политики "от народа"))
    Меня все же мучает наивный вопрос - как можно переселить добровольно значительное число людей, корнями вросших в определенную местность. Наши старики (что украинские, что русские) не уходят с насиженных мест, даже если их калачами с икрой манить...

19. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]да нет я убежден что єто на полном серьйозе[/OFFTOP]

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Канэшно.

а де твій аватар? :)