Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. STK

STK Дуже важлива персона

А я прикидаюсь...
    Якщо існує якась західноукраїнська говірка (до речі, говірка - це розмовна мова одного, або декількох населених пунктів, а не цілого регіону), то чому про неї немає ніякої інформації в науковій літературі? Я не раз читав про наріччя і діалекти української мови, але нічого такого мені не попадалось.
    Ваші родичі і поліцаїв з УПА бачили на Кіровоградщині в 1941-му році ;) Мої знайомі з різних регіонів теж на різних діалектах говорять, але більшість з них мало відрізняються від літературної української, помітна різниця тільки в закарпатців і в суржикомовних.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

http://ostrovforum.net/showthread.php?t=6473

3. ГРАНД

04.08.2010

Андруховичу наснилося, що він має застрелити Януковича

Андрухович зізнався, що йому снилися сни про те, що він має застрелити Януковича. Але пообіцяв цього не робити, бо він "мирно налаштована людина".
    Український письменник Юрій Андрухович зізнався, що йому часто снилося, що він повинен застрелити президента Віктора Януковича.

Про це Юрій Андрухович розповів в інтерв'ю польській газеті Rzeczpospolita.
    Відповідаючи на запитання, чи хвилюють його швидкі кроки України у бік Росії, письменних заявив:
    "Це риторичне запитання. Очевидно, що хвилюють. Кожен із цих кроків робиться без озирання у минуле. Ці кроки ведуть українську державність у глухий кут. Я, наприклад, ніколи не думав, що у моїй душі народяться майже терористичні схильності. Що мені буде снитися, як я повинен застрелити Януковича. У мене був період, коли мені снилися такі сни".
    Водночас Андрухович запевнив, що він - "мирно налаштована людина, яка не ставить насилля вище за всі інші методи боротьби", пише ТСН.

Він також переконаний, що "для Януковича ідеальною є така система, яку створив у Росії Володимир Путін".На запитання "що ви думаєте про Януковича, чи згідні ви з думкою, що він - маріонетка Москви", Юрій Андрухович відповів:
    "Певною мірою так, але це складніша справа. Якщо він і не є маріонеткою, то точно наслідником, таким собі епігоном Москви. Для Януковича ідеальною є така система, яку створив у Росії Володимир Путін. Ми наближаємося до цього швидким кроком".
    Також Юрій Андрухович переконаний, що запізно боятися того, що Україна перестане бути українською, що зникне її мова і культура. "Запізно боятися. Маємо справу із реальністю", - наголосив Юрій Андрухович.

4. Luna

Luna Guest

ГРАНД, Ну это здОрово, как Вы считаете?
    Какую реакцию такие откровения могут вызвать у нормально мыслящего человека, вне зависимости от его политических взглядов?

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гранде,
    це Ви боретеся з вітряками. Навигадували собі ворогів, загроз, пригнічень. Я особисто не борюся ні з ким і ні проти кого. Я живу і працюю для своєї сім"ї. Намагаюся гарно робити свою роботу. А у Вас якісь фантазії.
    Господи! Та де Ви ті утиски бачите???
    Упссс! Я на китайській пишу?

6. ГРАНД

Не забувайте, що Андрухович людина творча, а непрофесійний політик, а тому цілком може собі дозволити певних емоцій і права висловити те, про що дуже багато хто мовчить і не наважується сказати розмірковуючи по-вашому, а раптом за ці думки вслух недайбоже мене хтось рахуватиме ненормально мислячим.

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну радовался же народ, когда Людовику шестнадцатому голову срезали гильйотиной. С этого начались Свобода, Равенство и Братство. :)

8. Luna

Luna Guest

Вибачте, не врахувала...

9. Luna

Luna Guest

Ты тоже...творческий?:)

10. ГРАНД

Це Ви такий штампик налаштували, накшталт "гнилої інтелігенції"?

11. ГРАНД

Сегодня мы ясно видим, что идеология нынешней власти – это российский национализм. Что это такое? Это поддержка русского языка, российской культуры и России как государства. А форма правления – бандократия. То есть для власти все средства приемлемы и пригодны, независимо от отношений с законом. И у нас возникла гремучая смесь российского национализма и бандократии.

http://www.unian.net/rus/news/news-383551.html
    Я з цим цілком згоден.

12. Luna

Luna Guest

Ні, не зовсім. Людям мистецтва в моєму розумінні дозволено дещо більше, ніж простим смертним. Це вид моєї пошани...:)
    Блік - не людина мистецтва.

13. ГРАНД

Степанич. Ось керівний склад першого НАЦОНАЛЬНОГО каналу України. Вгадайте скільки тут етнічних українців?
    Про канал:

Єгор Бенкендорф[​IMG]

Єгор Бенкендорф -
    Президент НТКУ
    Артем Денисов – перший заступник генерального директора з фінансів;
    Валід Арфуш – заступник генерального директора з музично-розважальних проектів каналу та міжнародної співпраці;
    Олександр Пантелеймонов – заступник генерального директора з інформаційного та громадсько-політичного мовлення;
    Михайло Метревеллі – заступник генерального директора

А ось склад НТКУ до Януковича.

• Ілащук Василь, Президент НТКУ

• Кобля Михайло, перший віце-президент НТКУ

• Кравченко Дмитро, директор фінансово-економічного департаменту Держкомтелерадіо

• Ткаченко Руслан, головний продюсер НТКУ

• Ткаченко Тарас, радник Президента НТКУ

• Чернюк Андрій, віце-президент НТКУ

• Федорів Ігор, директор ТВО “Новини”

14. Степаныч

А я категорично ні! Здорово Донія по голові стукнули. Відчувається. Якщо Ви згодні, наведіть конкретні приклади щодо цього пасажу: "идеология нынешней власти – это российский национализм. Что это такое? Это поддержка русского языка, российской культуры и России как государства. А форма правления – бандократия. То есть для власти все средства приемлемы и пригодны, независимо от отношений с законом."

15. Степаныч

Нє, ну це вже смішно. Що заважає "етнічним" стати на рівень того ж Шустера? Де наші, "етнічні" кінорежисери, письменники, поети? Чому нам крутять російські серіали, а не українські? Це що, рука Москви? Ні! Це наша недолугість.

16. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

вот бы ещё понять: почему эти "російські серіали" не редко снимаются украинскими режиссёрами, с украинскими актёрами и на украинских съёмочных площадках.

Тогда и про "Це наша недолугість" легче говорить будет....

17. Степаныч

100%! Это и есть "наша недолугість".

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так стукнули з народження стукнуті... І Ви цих по життю стукнутих вважаєте професіоналами :sad:
    "А форма правления – бандократия" - в точку. Да и насчсет лоббирования интересов соседнего государства недалеко от истины.. Причем, в корыстных целях... :pardon:

19. Степаныч

Факты, факты давайте!
    Та усі вони "стукнуті". Що Доній, що ті, хто його стукнув.

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Сразу видно - Национальная Телерадиокомпания Украины. Ну, они и приколисты, эти рыгыоналы. :))

а де твій аватар? :)