Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. olegp

olegp миється в бані

та все мы любим Украину, тока по разному это понимаем:))

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не боялись. Вважали їх чужими.
    Я пишу суржиком?
    Розруха продовжується. Школу закривають. А хто Вам відключив гарячу воду?

3. STK

STK Дуже важлива персона

А я пишу західноукраїнською говіркою?

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

О! Так я як пишу, так і розмовляю. А Ви? Мої родичі через дружину сина з Тернополя розмовляють не моєю українською.

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не лицемірствуйте. Ніякої у Вас української немає.

6. Luna

Luna Guest

Чого це? Коли пише українською - нормально.

7. ГРАНД

Я не кажу що не нормально. Дописував би літературною англійською не менш нормально би було. але ж це ніяк би не видавало в ньому свідомого англійця. Чи не так?

8. Luna

Luna Guest

Пане ГРАНД, мене бентежить розподіл людей на свідомих та несвідомих. Як психолог скажу Вам, що несвідомі не наклацають на клавіатурі Вам нічого зрозумілого, як людина скажу, що в кожного своє про це уявлення. З дописів Степанича особисто моє враження - він бажає країні добра, має власне розуміння, як це зробити - то хто зна, хто з вас більш "свідомий"? А на мою скромну думку, свідомість саме в тому, щоб якісно робити СВОЮ роботу, починаючи з себе...То я геть не свідома, за Вашими критеріями.
    То навіщо ті градації?

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Совершенно верно. Куда приятнее слышать где-то в маршрутке громко разговаривающего по телефону на суржике человека - разговаривающего на украинском. Чем таких, знающих, яко бы литературный украинский язык.

10. Mr. Blick

Осталось выяснить, какой именно країні. :))

11. Luna

Luna Guest

Драсьте! Ты ж сказал, что по-украински не разговариваешь, чтобы суржиком нас не радовать)) ну хоть разочек бы...)))

12. Luna

Luna Guest

А той, в которой ты мечтаешь жить;)

13. Mr. Blick

Как я уже когда-то писал, за одного, пусть на суржике, говорящего в повседневной жизни дают двух литературную полтавскую украинскую мову знающих. :)

14. ГРАНД

Мене теж це бентежить. В ідеалі нація майже 100% повинна бути свідомою. Але ж до ідеалу нам як до місяця рачки.:))

Та хто ж спорить. Доречі, несвідомі як раз і наклацювають на клаві стільки всякого різного, і саме тому, що вони необтяжені свідомістю. А усвідомлення своєї несвідомості теж якоюсь мірою уявлення. От ним вони і керуються в своїх уявах.

Мабуть він більш свідомий, бо моя свідомість не доросла до таких висот, щоб свято вірити , що всілякі обмеження та утиски свого національного (мови, культури тощо) вважати за неймовірне добро для української України, а він (Степанич) своїм власним розумінням показує, що це і є верх щастя і благополучча. Тому я і стверджую що він більш свідомий, але з протилежним знаком.

А чужу роботу зробити слабо?:))

А я вважаю, що спочатку треба чітко відповісти самому собі, хто ти є, якого роду і племені, і ким ти в ньому є.

За моїми критеріями так. А за Вашими не знаю. Час покаже і розсудить , чиї критерії були істинними.

Нічого не можу вдіяти. Бо все життя складається із градацій, як духовних так і фізичних.

15. Luna

Luna Guest

Саме це я й хотіла сказати:) Час покаже, хто більш свідомий. То навіщо лізти поперед...та лаяти один-одного таким гучним словом?))
    Але втискувати людей в ті градації справа неблагородна, на мою думку..

Там Ви питали про чужу справу - так. Мені слабо.

16. Luna

Luna Guest

Ну? Поговори с нами...)))))

17. Mr. Blick

Не достойны. Русскоязычные. :))

18. ГРАНД

Бо це і є політична боротьба. Моя боротьба полягає в здобутті української України, в якій українцям би жилось вільно та щасливо. Ваша та Степанича боротьба мабуть полягає теж в таких устремліннях, але без панування в Україні українців. І я не маю наміру сидіти і чекати поки Ваші вавілонські мрії будуть втілені в життя за підтримки мегававілону зі сходу. Українцям тут втрачати є що, власне своє подальше існування, а у Вас зі Степаничем, за плечима є Ваш основний Вавілон, в разі чого є де пересидіти неспокійні часи.

може і неблагородна, але корисна.

А мені ні. А як що за неї ще й платять......:))

19. Luna

Luna Guest

А чого це Ви взялися міркувати про мої ідеали?))
    Якщо слово "українці" Ви використовуєте в значенні "громадяни України, незалежно від національності" - я приєднуюсь до Вас. Якщо ні - вибачте.
    Який Вавілон? Що пересидіти? Облиште ті бурхливі фантазії...Я живу в своїй країні і нікуди не збираюсь.
    Меркантильнику...)))))))

20. Luna

Luna Guest

Ну зізнайся, серце моє, ти української не знаєш?:rolleyes:

а де твій аватар? :)