Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. Luna

Luna Guest

Анжей!:ireful:

2. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Сударь?:rose: пан ...Пуп...ой..пан Дун...ой..пан Scaramouche Я не вьехал...:scratch_one-s_head:какая взаимосвязь с налогами и вышиванкой?А уж тем более...та й українською балакатимете?
    Поясните будь ласка!;)Дякую!:yahoo:

3. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

А чё тут Анджей? На каждую тов. Р.bzdurą,, у меня всегда найдется достойный ответ.

Мод.
    Цитирование модераторского тега, игнорирование предупреждений модератора.

4. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Не-а...:scratch_one-s_head:Вы уже четвертый день молчите и не хаете мадам Батурину!Заболели?о_О

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це мабуть заслуга якихось українців із Австралії?

Мабуть вбивство міністра внутрішніх справ польщі у Львові повстанцями і була та подяка?

Я не ділю. Вірніше воно само так ділиться без моєї скромної участі. Чи Ви вважаєте що українці можуть бути і не українськими? Можуть, але в екзилі. І з ними треба мати міцні стосунки, щоб не забували про свою українськість, як що до кінця не асимілювались. і як би Ви не заклинали і не тужились , а ділення таке було, є і завжди буде. Бо то вже від конкретних людей не залежить.

Я ж і кажу в Україні всім (мабуть і Вам також) заважають жити українці. Тому і на виборах ніяк не получається за них проголосувати. Я нічого не можу вдіяти, але мені і справді не подобається коли неукраїнці мені нав"язують неукраїнців на виборах. І моя скромна персона тут ні до чого.

Я наприклад ще з 1989 року знав з чого починати і що розбудовувати в Україні. І з того часу справді воюю, але ті кого Ви називаєте вітряками й досі в більшости завдяки вкраденому українському майну, заощаджень і т.п. а тому я завжди і пропонував починати з люстрації і будувати з нульового рівня країну, українську Україну.

Багато крапок. Бо ті хто при владі зробили все щоб ту ідею спаплюжити. І от тепер знову повстає питання 20 річної давнини, яке і повинно показати хто і як ставиться до української України та її незалежности, перспектив не дивлячись ні наякі труднощі.

Були. В Украхїні 5-ю колоною були українці. В.Чорновіл, В.Стус, М.Горинь, В Симоненко і ще ціла армія прізвищ відомих і не відомих. Ми тожді і були Вашою п"ятою колоною.

Так , справді нас стало настільки багато, що ми стали вже окремим народом і вже ті хто "нас" убивав і катував, засилав і т.п. самі стали 5-ю колоною Так вона і з"явилась сама собою і ніхто, і тим більше особисто я її не створював.

Ви смієтесь?

Залиште мою сторічну мати в спокої. Як що вже нетерплячка то зверніть увагу на свою.

Там де і реальна незалежність всієї (поки що) України. Далі повинен іти сигнал пі.

"А ми мавпочки з боку подивимся?;) А потім втрутимся і поправим що нам не сподобається в тамтешньому П"ємонті"? От в П"ємонті постановили що заість вєлікай атєчєствєннай вані була таки Друга світова (власне як і в усьому світі). І тут же "патріотичний прокурор" кинувся випраляти таку наглу євроінтеграцію.

Ви наглядачі зі сторони тому П"ємонту готові глотку перегризти ще на стадії зародку. І лише за тієї причини, що вас душить ненависть, звичайцна совкова ненависть до всього несовкового. І особливо до українського.

Гладко було на бумагі та забули про овраги.

Нєбіло нікагда нікакіх янічар!!! Всьо єта відумалі в генштабі австрійських Габсбургів!!!??? але ж вони були. І до чого тут ремікси на Бульбу?

П"ята колона рулить і Україна за їх рульожки нарізає круги на одному місці. але їм і в голову не приходить що будь яке пришвидчення в процесі ходіння по замкненому колу обов"язково стимулює і посилює відцентрові сили, які в певний час стають не контрольованими.
    Дякую за увагу.

6. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

:good::good::good:
    "Непостижимый ты для моего разума человек, Василий Иванович..." (с)

7. ГРАНД

Не для середнього і тим більш для найнизшого розуму звичайно ж.

8. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

:good::good::good:
    Так и я о том же!!!.....тупий як сибірський валянок. :))

9. ГРАНД

Я спочатку неуважно прочитав цітату. тому і виправив її відповідно.

10. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

:))да не оправдывайтесь..и так с ВАми все понятно....:))

11. ГРАНД

Мабуть я Вас ігноруватиму. прощавайте.

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пан Мокбо aka Чітатєль_Обкома, і нашо ото Ви дурня клеїте, ніби не розумієте на що я натякаю? :)

13. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Вот честное слово !!Не вижу связи между налогоми...вышиванкой и украинским языком!!!Поясните!!!!
    В этом году на Пасху чуть не одел вышиванку...размер не подошел?И що?

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]а хто мене підколював на одному форумі щодо російської мови? :)[/OFFTOP]

15. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

[OFFTOP]мова ..мовой..а налоги налогами!!!;)[/OFFTOP]

16. Luna

Luna Guest

ГРАНД и Мокбо, избавьте нас от завуалированных "сам дурак", плиз.

17. olegp

olegp миється в бані

вчить историю:))

18. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Смешались в кучу кони, люди (с). За матір пробачте. Суто механічно набрав "Вашу" замість "вашу". Та думаю, що Ви й так розумієте, що не її я мав на увазі. А мав на увазі тільки одне: що всі ми одинакові. Просто українці такі, як є. Коли 2004-го я вперше побачив ролик з картою України, поділеною на сорти, який запустили регіонали, то просто оскаженів. І потім, коли Вітренко запустила ролик, де дівчинка проситься до туалету російською, просто нестерпно захотілося власними руками задушити авторів і натхненників цього "шедевру" А тепер читаю Ваші пости і думаю: то що, виходить вони були праві?!! ТАК?????????!!!

19. ГРАНД

Власне виділене є прологом до решти тексту. Дивний збіг;)

А тепер щод Вашого питання.
    Ні не так. Бо в тих роліках та мапах і є бачення України і українців п"ятою колонною. Цікаво з боку опонентів щось подібне Ви хоч раз бачили? Ні не бачили і не побачите. А от фільмів та репортажів де в Україні люди страждають та потерпають за вживання української мови - хоч відбавляй, і не рольових, постановочних роліків, а реальних історій. І інхто душити нікого не поспішає. Бо такі ми українці. Ті роліки по прихованій суті є антиукраїнські. Саме так вони бачать українізацію на відміну від українців, і своє бачення вони видають як українське.

Ви накрутили себе наче пружину, замість того щоб дивитись правді в очі. На біле казати біле, а на чорне -чорне.
    Скажіть кому ми українці зробили лихо в цій державі, хто не є українцем? Хіба ми заслужили щоб про нас якісь зайди знімали такі роліки? А саме сумне те, що знімають начеб то такі ж самі українці.
    Скажіть що поганого українці зробилитій тій же Вітренко ? Вона свідомо відмовилась від вживання мови, хоча чудово нею володіє. Так само можна сказати і про того ж Сєсєтова, Колесніченка. вони мовою володіють не погано. але принципово, показово її не вживають. Скажіть кого було побито, та хоча б на одну годину затримано в поліції за те що розмовляв не українською? А от за те що розмовляв українською і били і звільняли з роботи і поліціянти знущались. Тому я і мої однодумці і побратими вважаємо що мабуть досить. Я не закликаю до якихось радикальних дій, я просто констатую, що той хто ненавидить мою мову, той хто ненавидить моє плем"я той ворог (бо друзі ведуть себе по іншому). Я просто на біле кажу біле, а на чорне кажу чорне. Як що Вас це дратує - то у Вас теж не все гаразд з сприйняттям реальности, або Ви теж не українець.

20. olegp

olegp миється в бані

так, надорвалися ви з мовою, территориально, не по сеньке шапка,от и получили Янука:)):)):))
    надо было ее пиарить в мовофильных регионах, которые были руссифицированы

а де твій аватар? :)