Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Опять в Лондон?:rolleyes:

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Андрухович свою думку висловив. подобається вона комусь чи не подобається. Він принаймні вказав ймовірний шлях до вирішення існуючої проблеми. Шлях болючий та не ординарний, але доволі мирний та безкровний.
    Тепер цікаво дізнатись не гнівні нападки та гасла на його адресу від незгодних з ним та які вважають себе саме тими кого Андрухович запропонував звільнити від України і українськсті. А вже коли виявиться що таких подавляюча більшість та вони категоричні та переконливі в своїх баченнях щодо єдности в українській Україні, тоді вже можна буде сміливо говорити про те , що андухович десь там відірвався від реалій і несповна розуму.

3. Luna

Luna Guest

ухтышка, лихо Вы полковников...МАЛАДЕЦ! Герой, етить...дня - без галстука.
    а главное -как вовремя...Через тернии к ...задницам гусаковым.

4. ГРАНД

Образити художника може кожен. Тільки не кожен це робитиме. А свідомом та цинічно взагалі лише унікуми;)

5. Luna

Luna Guest

Дякую за визнання унікальності. Мети досягнуто, образився, здається..Бо якось дуже мармеладно уникає відповіді на це просте запитання, тільки на Тівера натякає. А чого б не сказати - я з пером сперечався супроти полковників радянських ще ТОДІ. і бив їх, гадів, нещадно!
    Та якось...не так в житті вийшло, нє?

6. ГРАНД

Нє.
    Вас зрозуміти важко. То Вам давай вивалюй все до ниточки про себе, то коли щось розповісиш - так зразу ж шпиняєте, чого мовляв рохорохорився і занадтовиставляєсся, скромнішим тре бути.

7. Luna

Luna Guest

Історія про побитих УСІХ ворогів була надто яскравою:) Але про скромніше нічого не казала, не вигадуйте.
    До речі, від Юрка й натяків на власне героїчне минуле у боротьбі з радянською владою не чули...Скромний, точно!

8. ГРАНД

Так я і казав про те що він скромний. А ви глузливі смайли ставили. Цинічно і не красиво з вашого боку вийшло.

9. Luna

Luna Guest

Припиніть, Гранде...Облиште. Ви чудово розумієте, що я кажу правду. І патріотизм окремих діячів прокинувся одразу на початку 90-х, коли стало МОДНЬО бути незалежним. Не будемо повертатись до початку нашої переписки, я не розумію, як будівельники комунізму мають совість зараз його так гаряче обличати.
    Оце і є некрасиво.

10. ГРАНД

Тоб то, всі хто мав необережність народитись під час совєтського комунізму в сссрі, і кому принаймні більше ніж 40 років повинні заткнутись і сопіти в дві дірочки, бо вони винні що ходили на комуністичні заводи, фабрики, заклади і установи, в магазини і пр. таким чином стрячи комунізм, замість того, щоб відсидіти як положено в ГУЛАГі або просто тупо здохнути не доживши до Незалежності.
    Ви в своїх вимогах так далеко заходите, що аж дух захватує. З роками підете ще далі, як що хтось не зупинить не злим тихим словом , ( а може і не тільки словом).

11. Luna

Luna Guest

З чого Ви це взяли? Вгамуйте свій праведний гнів, знайдіть цитату, бажано мою , з отаким змістом "сі хто мав необережність народитись під час совєтського комунізму в сссрі, і кому принаймні більше ніж 40 років повинні заткнутись і сопіти в дві дірочки, бо вони винні що ходили на комуністичні заводи, фабрики, заклади і установи, в магазини і пр. таким чином стрячи комунізм, замість того, щоб відсидіти як положено в ГУЛАГі або просто тупо здохнути не доживши до Незалежності. або визнайте, що знову у своїх емоціях висунули голословні звинувачення.
    Я задавала Юркові це питання тричі, жодного разу не почула відповіді - де катрени ТИХ часів? Адже зараз йому біля 60-ти...То чому я не маю права дізнатись про часи народження паторіотизму людини, яка навчає всіх і кожного, як бути патріотом?

12. ГРАНД

Спробую відповісти за нього. Думаю він не образиться.
    Чого Ви до нього причепились як п"яний до радіо ,- заграй та загрй?
    Ви ж чудово розумієте що не було в ті часи Юрком писано катренів. Знаєте і як ієзуїтка , як піявка видавлюєте від нього якихось признань.
    А він як людина скромна просто відмовчується і не хочке Вам відписати щось нецензурне.
    Я наприклад ще 20 ролків тому навіть гадки не мав про наш же Холодний Яр, який є прабатьком УПА в західних областях, і навіть одна із сотень УПА носила ім"я холодноярської. Не знав я!!! А тепер ЗНАЮ!!! Тепер багато чого знаю!!!! Знання мають таку властивість перевертати не лише свідомість однієї людини , а і цілих народів і історичних епох. Ви ж це знаєте, а все рівно чипляєтесь.

13. Luna

Luna Guest

Відмовчується і не хООООче???? Он як? Так яке моральне право має повчати того ж Нормана, який дійсно працює? Яке право має в катренах висміювати людей, які так само, як і він, служили своїй країні? Але стоп...право має, звичайно. Та й у мене є право задавати незручні питання. Ієзуїтські вони лише для вас, товариші, тьху ти, панове судді.
    Не ображайтесь. Але коли судите інших, повчаючи, виверніть хоч трохи вії - бревна повипадають.
    Яке геройство в цих катренах сьогодні??? КОМУ потрібні ваші малюночки з Путіним та фотошопні фотки? Кого ви цим здивуєте? Крім огиди та жалю, що по Вашим постам судять про всіх українців. нічого не виникає.
    До речі, було б дуже добре, якби ви були дурнями. Але це не так...

14. ГРАНД

Нікого він не повчає. Тут всі грамотні та доволі самостійні,щоб хтось когось повчав. Той хто вважає що його повчають - таки вартий щоб його повчили, щоб навчився самостійності та самовпевненості.

Бог Вам суддя. Задаєте ієзуїтські питання і звадавайте. Але ж не забувайте, що Вас читають всі.

А ми і не заперечуєм інородних тіл в своїх очах. Але просто було б доречно щоб про них кзали ті хто це робити вміє переконливо та розумно.

Катрени пишуть не заради геройства, а заради донесення в такий спосіб своїх думок,поглядів тощо. Як що Ви не знали то тоді пошукайте геройства у віршах Олександра Олеся на тему любовної лірики.

Ви тут дописуєте заради того щоб когось здивувати? Я ні. Думаю і Юрко теж. А наші малюночки з путіним та фотошопні фотки - просто прикольні і смішні, а головне відповідають сучасній дійсності. До речі автори тих малюночків як правило самі піддані його ханства.

Ні не про всіх. Хоча наша мета, щоб такими як ми були якумога більше українців. Невже Ви хочете щоб всі хто читає Ваші пости з огидою та жалем вважали що ві українці такі осовочені як Ви?

А може ми й дурні. За те вишукані та оригінальні. А історія нас розсудить. " А те чи праве наше діло то скажуть люди ,скаже час" (слова із пісні "Україно")

15. Luna

Luna Guest

Досить. все давно зрозуміло, не ховайтеся за Бога. Вам начхати на свою країну, на її єдність та взагалі існування - от що дивно.
    Патрійоти.
    Приємного вечора, дядечку.

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

кусатися не набридло? може про Донбас побалакаємо?

17. ГРАНД

http://www.youtube.com/watch?v=_oddJr8ZSO8
    http://www.youtube.com/watch?v=PwlCb1Co29E
    :)

18. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Так цей пан навіть у Вікіпедію про себе написав. До того хочеться прославити себе, коханого. Якби ще тільки теми для самопіару обирав не такі болючі...

19. kertis

kertis миється в бані

То, что Россия встала с колен, я уже знаю. Теперь хочу узнать: с чьих?

20. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Якщо викладає свої опуси на загальний огляд, то мусить бути готовим слухати неприємні речі. І назвати себе художником теж може кожен...

а де твій аватар? :)