Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. Luna

Luna Guest

А кому й гусак - молодиця)))
    Всьо...досить)))))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Юрка це не стосується точно. Бо чого б це йому дорікали про наслідки за які він не замислюється? Та і за бездоганне рифмування він не турбується, а смисл закладений в його творах геть відрізняє його від куплетистів.

3. Luna

Luna Guest

В тому то й справа, що добре розуміє... І, якщо цікаво Юркові, хай створює тему про власну творчість - там і побалакаємо.

4. ГРАНД

Я думаю, що про це він би міг сказати сам.

як що не створює, то на те мабуть є якісь внутрішні причини. Скромність наприклад.

5. Luna

Luna Guest

:))

6. ГРАНД

:ireful:

7. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]:p
    :))[/OFFTOP]

8. bars

bars Well-Known Member

Та вже є, чи була... За катрени мова. Так там було тільки двоє дописувачів, а потім виявились, що взагалі один...:))

9. ГРАНД

10. Luna

Luna Guest

Чого, я там теж...ПИСАЛА...Мала час та натхнення))) ги...))))

ГРАНД - я шуткую, не гримайте, дядьку, бо вже геть терпець уривається)))))

11. ГРАНД

12. bars

bars Well-Known Member

Дуже алегорично, якщо вважати, що стовп - це Україна, а пацан, вважаючи на колір шапочки - з ПР:))

13. Luna

Luna Guest

[OFFTOP] Ухтышка!
    [​IMG][/OFFTOP]

14. ГРАНД

а й справді. :)Я і не помічав такого.:))

15. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Усе відносно, друже :) Ще порівняно недавно в історичних масштабах наш славний Львів і Львовом то не називався, і для українців там була відведена лише одна вулиця Руська, і спілкувалися тодішні львів'яни аж ніяк не українською. Галичани, виправте, якщо я помиляюсь. А зараз все навпаки. То хто може поручитися, що з Донецьком так само не станеться через пару десятків років? А ви тут поспішаєте його здавати :))

16. ГРАНД

Мова не йде про сдачу. Мова йде про замір суспільного градусу і як він впливатиме на подальші дії, які вже згідно отриманих результатів можна буде корегувати.

17. bars

bars Well-Known Member

Пропонуєте дійти до середини мосту, а там видно буде? Боюсь, що помилка навіть не тактична, а стратегічна...

18. ГРАНД

Отримання об"єктивної інформації про суспільні настрої за для корекції подальшого життя неможна назвати помилкою ні тактичною ні стратегічною. Це все рівно як Ви зайвий раз поцікавитесь станом здоров"я своєї дружини та просто поцікавитесь що її на даному етапі життя (сумісного з Вами) особливо хвилює. Чи вона так само вас кохає як і раніше, чи в її інтонаціях з"явились невідомі нотки що вказують на появлення по-зпа сім"єю когось третього і ваший шлюб вже котиться під укіс. І коли ви отримаєте вичерпну інформацію, тоді і можете планувати і корегуати свої сімейні справи, а може і примати рішення про їх згортання.

19. Оникс

Оникс Well-Known Member

Безхребетна Україна і казус Андруховича

Юрій Романенко

Юрій Романенко, Центр політичного аналізу "Стратагема"

Статья по некоторым аспектам спорная, но не лишена здравого смысла, как мне кажется...

Кстати, Болдырев тоже поэт...:rolleyes:

20. ostrov_Shaggy

ostrov_Shaggy Member

Боюсь, что сравнения с Испанией не самое обнадеживающее для Украины. Испанцы за последнее столетие так особо и не приблихились к консенсусу и какой-нибудь единой системе координат.

а де твій аватар? :)