Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Е-е-е у великих крамницях в Одесі суцільна ввічливість, і раптом в маленьких крамничках (особливо на Пушкінській) такі хамлюги. Таке враження що їх навмисно сконцентрували і ретельно розташували саме в маленьких крамницях і саме на Пушкінській. Або вони щось не те їдять як всі одесити.о_О

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А ніхто в Одесі такого-подібного не мовив з галицьким сарказмом за підробклений Estee Lauder Perfume ... Хоча по-правді,що оригінал,а що копії,то...випускає Той самий виробник,який таке шарове добро і його продаж ...з рук аж ніак і нікому не випустить!
    Гарантія! :))

3. Luna

Luna Guest

Парфуми даного виробника класні...Не купуйте в невідомих продавців;)

4. Юрко НОТОЦО

Вірно...І продають ті ж.Гарантія! :crazy:

5. Luna

Luna Guest

:rose:
    Вас обманюють....

6. Юрко НОТОЦО

Не мене,а тих...хто купує.
    Галичани таке гівно вже не купують.
    Лише якісь греки,одесити,донєцкія...Все ж таки ринок,як не як! :))
    Тут Референдум також допоможе!

7. Luna

Luna Guest

Якись одесити????
    Хих)))))
    Убожество, прости Господи.

Мод.
    Хамство.

8. Милена

Милена Дуже важлива персона

Ой , да я тебя прошу, тебя по Пушкинской эксурсовод водил, или ты сам.. так просто решил по центру прошвырнуться ;)

9. bars

bars Well-Known Member

Так говорено же было - для попенят. Сын енерала таки должен быть енералом!

10. Юрко НОТОЦО

Прямо боротьба на китайсько-американському ринку збуту...:preved:
    островфорум —
    :dash: Ну нє...ТІВЕР правий,що битись головою в стіну справа...неблагородна!

Референдум і лише Референдум спасе Людство і...Україну від фальшивих парфюм,панове,які часом випускають в Одесі! ;)

11. ГРАНД

Ви всім незнайомим людям тикаєте?
    Нема мене чого просити. Я мешкав фактично на цій вулиці протягом місяця, і по центру "прошвирюватись" був приречений щодня і щовечора і по Рішель"євській, і по Катерининській, і по Буніна і по всих інших аж до приморського бульвару і нижче до порту, а також по Польській та узвозу однойменному, і по всих інших що йдуть перпендикулярно. Був на Аркадії, куди примандрував від Ланжерону пішки по хорошій дорозі що йде паралельно всього узбережжя над пляжами і по якій ходить отой самокат міжпляжний. І уявіть собі екскурсоводами були просто люди занйомі і не знайомі. Навіть встиг відвідати радіоринок під мостом та 7 км. Привоз звичайно ж також. спальні райони відвідував епізодично і не уважно. Зоопарк (що позаду Привоза )запущений і занедбаний жаль.

12. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Эхх..жаль, на Поскоте не пожили...ну хоть чуть-чуть)))
    А на форуме принято обращение на ТЫ.[/OFFTOP]

13. bars

bars Well-Known Member

Я таки в удивлении...
    В предвыборной компании чёто кандидат не подчёркивал своё преклонение перед МП. И это правильно. Его выбирала страна, у которой вер много. Не только христианских. И выбрали его(шоб мы были здоровы!) Так сиди и не высовывайся со своей "верой"! Так нет! Оказывается он верит в Христа только московского разлива. Избиратели других конфессий автоматически становятся "терпилами".
    А какого рожна президент должен вообще реагировать на приезд святоши? Святоша приезжает к своим единоверцам, а не к президенту.
    , добавлю "мулла, шаман..." Значит, по логике, президент страны должен целовать ручки (отращивать пейсы, вставлять себе перья в куда хочешь) каждому приехавшему "пастырю". Дурдом...
    Второй вопрос. Кто старший? Из патриархов. Крестили Киев. Потом попик из Киева улепетнул в Московию, бо там тогда спокойнее было. Теперь оттуда командует и учит за жизнь. Бо мы, первокрещённые дураки, а он, крещёный не конца татарин знает как жить... Дурдом...
    И это, типа, одноверцы. Врагов не надо!

14. ГРАНД

[OFFTOP]Я багато де був в Одесі. може і на Поскоті був також, але це місце мабуть не запам"яталось і чомусь не зацікавило. Взагалі то мені більше всього сподобався райончик вул.Польська та район просп.Б.Хмельницького. Це з мого погляду де б я хотів жити у випадку віртуального переселення. Але Одеса для мене занадто шумна та суєтлива на відміну від моєї тихої, лагідної, розміренної провінції.[/OFFTOP]

15. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Так я не понял, что нам светит? Только Донбасс и Крым чтоли? А Харьков? А Днепропетровск? А Киев? А Одесса?
    Ребята, вы поймите правильно, нам нужна подобающая нам доля воздушного тортика, а не объедки с чьего-то там стола...

16. bars

bars Well-Known Member

Голодненький ты наш! Сибирью закусывай, Сибирью! А то после китайцев и объедков не увидишь!;)

17. Luna

Luna Guest

:rolleyes:
    Просто :rolleyes:

18. olegp

olegp миється в бані

Киев явно лишний в этом списке

19. bars

bars Well-Known Member

А всё остальное готов продать? Надеюсь, в розницу? Или одним "референдумом"?:))

20. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Мені прмсвячують вірші :)) Яка честь :)) Але хочу все ж запитати: а на яких, власне, підставах Ви навішуєте на мене всі оці ярлики? Чому обізвали "табачніковцем"? Може якісь мої слова свідчать про те, що я є членом ПР? То будь-ласка, цитату в студію. Від спілкування з Вами в мене склалося стійке враження, що Ви взагалі не чуєте опонента. На будь-який пост Ви відповідаєте набором одних і тих же сумбурнипх гасел, які повторюєте як мантри. І від цього зміст цих, завалося б абсолютно правильних і потрібних слів геть вихолощується. Ви перечитайте ще раз, за що я тут виступав, і що засуджував і конкретно висуньте мені якісь звинувачення, а не бавтесь з римами.
    Мій дзиґарок іде в ногу з часом, будьте певні. І мені, на відміну від Вас там, в далекому Дрогобичі, доводиться щодня в реалі дивитися прямо у вічі тим, кого Ви так нещадно тут шмагаєте своїми римами. І знаю, що є справжні вороги, а є просто нещасні зазомбовані люди, за яких можна і потрібно боротись. Але ж Вам простіше всіх під одну гребінку. Ви хоч розумієте, що отакою от позицією Ви завдаєте більше шкоди, ніж уся ПР з азаровими і табачниками? Вічний революцьонер, блін...

а де твій аватар? :)