Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. olegp

olegp миється в бані

там вааще непонятно, что за 1 мілліон гривень? получить за отъезд 1 мілліон гривень или заплатить за отъезд 1 мілліон гривень(сборы, плата за языковые курсы, плата имм компании, имм взносы и т д:)):p:))

2. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, яким боком боротьба УПА до Вашого блазнювання тут на форумі? І Ваш вік тут не виправдання, а скоріше навпаки. Тому що з віком мала б прийти мудрість... Вибачте за різкі слова, але Ви не залишили мені вибору. Я теж уже далеко не пацан. Мені 45 і більша частина життя уже позаду. Моя мати родом з Тернопільщини, а батько - з Дніпропетровщини. Я народився на Волині, але майже все своє життя прожив на Дніпропетровщині. З раннього дитинства в моє життя увійшов перестук коліс потяга, який перетинав Україну зі сходу на захід і з заходу на схід. Я знаю і галичан, і волиняків, і східняків. Можливо через це я особливо гостро відчуваю потребу в єдності України, і так само глибоко мене зачіпають спроби розшматувати її, з якого боку б вони не здійснювались. А Ви, в даному випадку, виступаєте деструктором нашої Батьківщини і нічим для мене від донецьких сепаратистів не відрізняєтесь. І, якби я мав владу над цією країною, сиділи б Ви з ними в одній камері і мали б вдосталь часу, щоб почванитись один переод одним своїми регіональними особливостями.
    Здоров'я Вам і довгих років життя! І толерантності побільше *drink*

3. Luna

Luna Guest

Ну так не делай єтого)) Так дешевле.
    Підтримую. :good:

4. ostrov_stranger

Вибачте, що втручаюсь у Ваш діалог з Онікс, але хочу знов повернутися до своєї пропозиції детальніше ознайомитись з історією України. Я робив її абсолютно без іронії, але Ви відповіли гигиканням. А якби постваилися б до цього більш серйозно, то побачили б, скільки видатних діячів українського національного руху дав Схід України. І що центр цього руху переміщувався в різні періоди ХХ століття зі Сходу на Захід. До списку видатних уродженців Донеччини хотів би додати ще Олексія Тихого, який помер в Пермській тюрмі в 1984р. . А Стус помер у вересні 1985, коли вже почалася перебудова. Про вихідців з інших східних областей просто мовчу... В свій час мене дуже вразили наступні рядки Стуса, які назавжди закарбувались у пам'яті:
    Так от, коли згадуєш про все оце, про те, що ця земля давала Україні подібних людей, то розумієш, що не може вона бути просто пристанищем люмпенізованих виродків. Це януковичі там виняток. Віддати цю землю просто так - це осквернити пам'ять тих, хто там жив і боровся.

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

1.Ви на форумі блазнюєте так само як і всі решта. Сама участь в форумі вже є за вашим визначенням блазнюванням, і чим частіше та більше дописувач спілкується тим блазнювання стає очевиднішим. ;)
    2. Щодо мудрості. Не поспішайте з висновками і оцінками. Лише час і нащадки здатні давати оцінку хто був мудрим, а хто дурнем.
    3.Саме те вже добре від підняття цієї теми та дискусії, що сили України що виступають за міцну єдність і чітко собі уявляють на чому вона повинна базуватись знаходяться в глибокій сплячці. може тепер вони прокинуться і почнуть брати владу в свої руки, приводити до тями сеператистів, врешті решт покінчити із совком і комуністичними атавізмами, і зробити Україну насправді українською. Поки Ви і такі як ви спите, ці теми будуть лише нарощуватись.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Блін, Гранде, Ви взагалі в реал виходите, чи живете у власних мареннях? Життя йде, владу обирають і переобирають, в Україні відбуваються важливі зміни, при цьому немає ніякого сепаратизму, "здачі інтересів" і іншої маячні, немає ненависті до українського ні в кого, крім маргінальних особистостей, ніхто не бореться з українством, ніхто не загрожує нашому суверенітету. Це - реалії. Ну вигулькніть Ви із світу химер! Понапридумували собі страшилки і тішитесь.

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як що збільшення брехні при здачі Севастополя про зменшення вартості газу, а в реалі її збільшення майже в рази це важливі зміни (а вони таки важливі, для тих хто цю окупаційну адміністрацію восхваляв. Важливі тому, що наочно відчують себе нахабно обдуреними) - то таких змін ніхто не прагнув.

Немає в ЗМІ, зате є в реалі і в житті на землі українській. А це дві великі різниці. інтереси здані ще в перші 100 днів окупації.

Тільки чомусь ці особистості посіли самі вищі посади у виконавчій владі. І тільки посилили справу розбрату і сепаратизму.

Я вже колись казав, що жаль, що Ви не слідкуєте за творчістю свого Т(с)абачника, а давати Вам з цього приводу роз"яснення то Сізіфова робота. Тіште і далі себе цими ілюзіями, тільки на руїнах збагнете і ті зміни і все інше, про що Ви так промовляєте з придиханням і восторгом.

Вигулькнемо обов"язково. Навіть не сумнівайтесь Окупацію буде вигнано і Україна буде Українською.

краще перебдєть ніж не добдіти. Є така народна мудрість.

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Степанич, ця влада, нажаль, інтересі України здає. Те, що вона уткнула з флотом, те. як до нас, як до себе їде весь Кремль, те, що зробили ці ...:bad: з вірою... В вірою - то вже просто аморально і страшно...
    Невже Ви не бачите до чого йде? Що ці пройдисвіти роблять?

9. ostrov_stranger

Гаразд, поживемо - побачимо, хто спить, а хто ні. Але Ви все-таки не сказали прямо: Ви за розкол, чи ні?

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

повернення фанатів царя-батюшки Путіна і намісника боженьки на землі Кирила "до лона Москви" -- це не розкол

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Що з флотом? Він там більше 200 років (якщо не помиляюсь) стгоїть, у т.ч. увесь час незалежності. Завдяки йому живе м. Севастопіль. У чому трагедія??? Тільки конкретно, без гучних фраз. Що поганого у тому, що "їде весь Кремль"? Невже краще ворогувати із сусідньою державною, ніж мати добросусідські стосунки? Ну а з вірою взагалі незрозуміло. Що ВОНИ роблять з вірою??? От не бачу я до чого йде. Просвітіть, відкрийте очі.
    Ну бдіть, бдіть.

12. ostrov_stranger

Та хай фанати повертаються, хто ж проти. Чому ж землі разом з ними віддавати?

13. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Степановичу, давайте не будемо про 200 років. А то я захочу пригадати чиїм нащадком був князь Довгорукий...той що білокам'яну збудував...Я, як громадянин України, не бажаю присутності будь-яких постійних військових баз іноземних країн на території України. Повторюю: будь-якої іноземної країни.

Не один вищий керівник будь-якої демократичної країни не дозволить пряму трансляцію на ДЕРЖАВНОМУ телеканалі обрядово-релігійних заходів з його участю. Тим паче у своєму виступі наголошувати на своїй прихильності до однієї з конфесій. Це просто аморально по відношенню до громадян інших конфесій. Релігія у нас віддалена від держави (Конституція). Віра це є особисте а не державне.
    Я достатньо зрозуміло висловився?

14. Оникс

Оникс Well-Known Member

:good:

15. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Хм..... :scratch_one-s_head: помнится Папа Римский приезжал во Львов,так тоже по всем телеканалам,прямой репортаж...и ничего..никто не возмущался...:scratch_one-s_head:
    Для верующих католической Церкви это было грандиозное событие....
    и почему то телерадио дало возможность всем кто не смог приехать,спокойно посмотреть богослужение Иоана...все было тихо мирно... что щас то проблему делать?:scratch_one-s_head:

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

Mokbo, что ж Вы сравниваете божий дар с политический яичницей?

17. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Не понял????:scratch_one-s_head:А если политику Кирилу приписывает Вы и другие политики?При чем тут пастырский визит?Что на Украине нет прихожан
    УПЦ МП?Вы оних то подумали?:ireful:

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

А это был пасторский визит??? о_О Никогда бы не подумала... :pardon:
    Вы когда-нибудь были на массовых встречах с Алексием (МП)? Филаретом (КП)?
    А то Вы что-то политическую поездку путаете с христианским служением.

19. Luna

Luna Guest

Проблема не в самом богослужении, а в действиях Президента.
    В данном случае Ривнянин абсолютно прав.

20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Гм...По-перше Папа Римський є главою держави. По-друге, він і в Києві був. По-третє він зустрівся майже зі всіма головами християнських (і не тільки) конфесій крім МП яка не захотіла приймати участь у зустрічі. У своїх проповідях Іоан-Павло ІІ закликав до об'єднання в єдину помістну Церкву Христову а не під крилишко Ватикану. Звертався (хоча тільки частину проповіді) на українській мові. Різницю бачите?

а де твій аватар? :)