Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Не буде комфортно ніколи, шановний наш канадоетносе. Вже при Союзі все це декларувалось не раз, а робилось зовсім навпаки. А україна з росіянами поводиться дуже цивілізовано.

2. ostrov_stranger

То яка ж тоді Ваша справжня позиція? :)

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

так а висновок який?
    правильно, більшість асимілює меншість
    якщо раптом буду жити в Данєцку, розмовлятиму російською
    ги-ги-ги

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну-у...А я явився і шо? Відбулося "Явлєніє Христа народу" по одноіменній картині маляра Іванова? Смійтеся,і шкробайтеся по-задниці...(звиняйте за галицизми),
    Та Ви,як той ваш кєровнік (як молодий Степанич в 2006-х роках на форумах)...Степаничу,не гнівайтесь,же вашого "пуцира"(гал.денщик) дзьобаю...:))
    Так вот,шановний український стренджере...Мої граматичні помилки,то я рахую таке-е-е собі...Головне щоб корінець міцний був!
    Згадую Степанича,коли Ми на от такому-подібному з ним... "мордоквасилися",і шо Ви думаєте? Він став з того часу більш толерантним українським спецом (дохтором)! А Вам це ще слід пройти...;)
    По-відношенні до мене і моєї "зарозумілості",як Ви мовите то...то це вже пройдений етап...!
    Але що правда...попіаритись деколи люблю!
    Ну от як цим вершиком,скалатанним ще в 2006 році...

Катрен [ #99] для "байдалів стєпановичєй"

Самі ж своїx розвішувать будете
    Душити,плакать й скреготіть,
    Й звільнятися від того флуду,
    Й того ж самого ще xотіть.
    Така вже нелюдська натура
    В НКВД і КГБ,
    Зробити зло спочатку здуру ,
    Ще й потім звинуватити... Тебе.
    Мій праведний народе України,
    Ну що порадить можу я:
    -Іди до Правди без зупину,
    Й вір в Бога,як в Поводиря.
    Який вкраїнцеві опора,
    І брат,і сестра, і жона...
    На шляx справедливий направить
    І дасть на дорогу вина.
    Негіднику вкаже помилки,
    Й не дасть,щоб відбувсь самосуд,
    А вкаже на суд справедливий,
    На дерево...або під суд.
    Померзлиx без газу Він сонцем пригріє,
    В час тяжкий дасть Краю зерна...
    За Те,що боровся і вірив у Правду -
    Віддячить Йому Він сповна!

( Юрко НOТOЦO )
    17 липня 2006 р.
    :bye:

5. Юрко НОТОЦО

:good:
    Вєрю...кажу я на відміну від Станіславськогo!
    Степаничy,згадав "юність"...і старого вершика.

Степанич,Степанич -
    Свободи строітєль
    Для галицького рагуля...
    Свободи носітєль -
    УПА потрошитєль.
    Короче...поэт Октября!
    Чого це вчіпився
    В Нас "смажений півень"
    Клюючий бандерівців в зад.
    Як xочеш іти
    З галичанами рІвень,
    То мусиш змінити фасад!

P.S.Співати із Нами "Несе Галя воду..."
    Сміятись,Боротись і Плакать.
    Трощить ворогів - копать в задницю шпіцом...
    Й подібно до Нас куд-ку-дакать!

(Юрко НОТОЦО)
    2 листопада 2007 р.
    :))

6. Luna

Luna Guest

Барсу респект.
    Сказал коротко и ясно то, что вынашивается в каждой теме.
    П.С. Пиариться на своем украинстве можно. Если больше не на чем.

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

А от наші корінні донбасівці, предки яких жили тут ще до СРСР -по хуторах та селищах мову свою зберігли... А от круті хлопи з ЗУ стидалися... Я про западенське походження багатьох сусідів тільки після 1992 гору дізналася - вони навіть родичив не запрошували! І я б могла, як тут деякі полюбляют шпильки позаганяти, але я розумію, чтому вони так чинили. РОЗУМІЮ, бо не опльовувати, та звинувачувати прагнула, а зрозуміти, знайти відповіді, у тому числі і по УПА, Бандері...
    Не можно відкидати реалії, у яких жили люди...
    Якщо я буду жити у Львові - буду розмовляти українською :)
    А я зараз живу на Донбасі і часто спілкуюся українською. І завжди відповідаю українською, якщо до мене развертаются українською.

8. ostrov_stranger

Не буду заглиблюватись в нетрі психоаналізу, але Ви мені нагадуєте підлітка, якому конче необхідно самоствердитись. Що ж, удачі :)

9. Юрко НОТОЦО

Дякую! Якщо підліток це боротьба УПА,"Свободи"... за реальну Незалежність України,то Ваші побажання в точку.
    Мені ж 60-ть і тому не утверджуюсь вже,а скоріше поношу...:))

По-темі,то скажу так:
    Слід прислухатись до Юрія Андруховича і ...провести Всеукраїнський Референдум...бо підпільні методи роботи виводять Нарід з терпіння!

10. Милена

Милена Дуже важлива персона

Простите, я тоже думала, что Вы моложе :rose:

11. Юрко НОТОЦО

Дякую...І Ви доживете до цього віку,як дасть Бог...Не досягнуть цього віку лише Ті діти і юнаки з Голодоморних 30-х...:rose:

Час пролетів невловимо,
    все, що відбулось ранимо.
    Рани загоїть лиш Смерть!
    Юрко НОТОЦО
    http://yuriy-sydoriak.livejournal.com/

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пані Онікс, Ви забуваєте/замовчуєте дві речі:
    - ніхто не пхається у чужий монастир зі своїм статутом
    - якщо людина покидає свою землю/місто/країну, то людина скоріше за все шукає "довгу гривню", а для дітей "мала батьківщина" буде не більше ніж "о, так ми родом звідти? прикольненько"

Ви наводили приклади Солов’яненка і Стуса
    а знаєте чому їх так помітно?
    бо їх дуже мало, та навіть не мало -- вони вийнятки!

а щодо хуторів та сіл
    скільки у відсотках мешканців хуторів та сіл?

13. Милена

Милена Дуже важлива персона

:)) Доживу, Вашими молитвами :), мне главное , чтобы ещё и здравый рассудок оставил :rose:

14. Luna

Luna Guest

Вчора по дорозі слухала радіо містечка в Тернопільскій області. Висвічували підсумки інтернет - опитування з питання "Чи погодитесь Ви виїхати назавжди з України за 1 мілліон гривень"? 70% опитаних погодились би...З цих 70% більшість начебто з півдня та сходу. Автоматично виникла думка - нічого собі... в нас трикімнатна квартира навіть у спальному районі коштує майже стільки, то як це...виїхати та все лишити...От жеж - жіночі думки, одразу про майно. А потім вуха вихватили геніальну фразу ведучої: "Та в нас хто хтів просто давно рванув звідси"...
    Вразило. От тобі й так....

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

Перепрошую, але на Донбасі тільки у 1958 році з'явилися російські школи. Українство на Донбасі було звичне і рідне. Не дарма росіянин Хрущов закохався в Україну і українку на Донбасі. А де по Вашому я навчилася любити Україну, мову, традиції? На Галичину я приїхала вже дорослою людиною, вільно спілкувалася українською. І, незважаючи на особливість української (діалект), непогано розуміла галичан.
    Приклад Стуса і Солов'нека наводила не я, а автор статті. Та ще й Януковича приплів...:bad: У нас талановитих українців не менще, ніж на Кировоградщині, что Сумщині.
    Ви нічрго не знаєте про Донбас і знати не бажаєте - повторюєте недолугі штампи... Не дуже мудро...

Для чого? Можливо, заради прощання
    Мене повернула година остання
    На землю, з якої для рим і думок
    Життя мого витік нерівний струмок...

Душа моя стиха співає і плаче:
    Єднання із Всесвітом –
    перше, дитяче...
    Нараз прокидаюсь – дитинства нема:
    Хропе та викашлює смуток тюрма.

М. Руденко
    "В Донецьку"

І ця легенда написана у Красноармійському районі у 1969 році:

Ночі темної , години тихоїТікали козаченьки з неволі турецької.Голі, босі біднії летяги .На свої кордони потрапляли, Милу землю , матір рідну кріпко цілували .Розійшлися хлопці в шинок погулятиІ нового отамана для себе обрати.Гей, тут Федір промовляє :- Нас багато понасаджено ,Да через меча положено,Да і тіла козацького - молодецькогоЖивого не оставлено....
    В.Тютюнник

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я б теж погодився... але, нажаль, в мене мільона немає, щоб їм віддати за цю послугу. :))

17. Luna

Luna Guest

Ти вже давно думками "не тутошній". Іноді вражають твої вислови нібито з Вашингтон стріт))

Ех...одні ми - непатриотичні одеські євреї (с))) лишаємось...)))) Це я до того, що міфи про не-українство сходу України створюють здебільшого "горе - патріоти", які б дааавно лижі намастили салом.

18. Mr. Blick

Вам просто уже ваши товарищи, отъехавшие раньше, передали, что в Израиле тоже таки-да жизнь не сахар, маца с неба не падает, работать надо, вы поміркували, ретельно усе порівняли, и решили, что пока лыжи тут постоят, а там видно будет. :))

19. Luna

Luna Guest

И то правда, Блик. Золотые слова. Работать приходится немало, но - при всем при этом нас и тут неплохо кормят, на мацу со сгущенкой заработать можно. И мысли о "заграница нам поможет" не посещают.

20. Mr. Blick

[OFFTOP]Уезжают не только туда, где лучше кормят, а иногда и туда, где на асфальт не харкают :p[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)