Киев должен дать Донбассу и Крыму отделиться от Украины.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 23 лип 2010.

1. bars

bars Well-Known Member

Може Вам і подобається, коли сусід на протязі десятиліть вам з-за паркану замість "Добрий день" буде говорити "Співчуваю". Мені ні.
    Я запитував у Юрка про 32-33 роки. Ви в запалі боротьби змішали все до купи. Голодомор 46-47 на відміну від 32-32 не був створений штучно. Розруха+неврожай. Таке бувало не раз в історії нашої країни. Вішати вину за це на когось - це вже занадто.
    А Ви зараз чим займаєтесь?
    Знайдіть різницю...
    А в Москві ще Леніна ніяк не поховають... Нічого не нагадує?
    Є відвідини ритуальні , а є показушні(в Вашому розумінні "обов'язкові"), з горілкою, вичавленими мутними сльозами, криками "На кого ж ти нас...", "Та ми за тебе всіх покладемо!!" і розмовами про гульки. Я не винен, що Вам подобається друге...

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Юрко, у тому що й річ, що я читаю і Андруховича, і "многа буков" інших авторів. Бо без цього неможливо ні аналізувати, ні зрозуміти, ні робити висновки, бо погляд тільки з одного боку - це рогляд зарозумілої людини. Нажаль таких і на сході і на звході немало є... І такі наші громадяни - перешкода для порозуміння, незважаючи на їх місце проживання.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

прошу сказати: що в донецькій області є українського?

розмовляють парускі, гидують українським, вважають себе "якимись окремо-визначними" (чув на власні вуха від дончанина), пісяються від московського паріархату та Путіна, УПА (себто буквально -- небезпосередні засновники сучасної України) не герої а "бандфарміраванія"...

4. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Що ж, повчу трохи зарозумілого галичанина, якщо я табачніковець. В українській мові не вживають слова "являюсь" в тому контексті як вжили Ви.

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

А Ви, пане, давно на Донбасі були? Добре його історію знаєте? То-то ж бо...
    А що ж ви при СРСР сиділи тихо, тисячами галичан привозили на роботу на Донбас, так вони тишком-нишком від свого відмовлялися, російською говорили, походження приховували... Ви у курсі, скільки донбасовців з західноукраїнським коріння? А Ви у курсі, що у селах і селищах Донеччини люди, незважаючи на нелегку історію краю, спілкуються українською? Досить правильною українською, без засилля русизмів.
    На Донбасі живе дочка та онуки і правнуки Шухевича... (У наших дитбудинках були діти з Галичини, у їх числі і діти Шухевича. Багато з них залишилися тут).
    А Ви не позиціонуєте себе, як представника особливого регіону?;)

6. ostrov_stranger

А Ви б ознайомились краще з історією України, може не так би й дивно було б

7. ostrov_stranger

Шановні галичани і примкнувший до них Гранд! Дуже прошу, припиніть цей розбрат! Звідки ця незрозуміла пиха? Ми один народ і майбутнє в нас повинно бути спільним. Попри будь-які труднощі, що виникають на цьому шляху.

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Заселен был этническими украинцами. Правда, по последней переписи населения, на 3, подсчитанных, как украинцы, приходится 2 русских. Т.е, вроде как украинцев даже пока еще больше, но какого качества эти украинцы ?

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

Да кто Вы такой, чтобы судить о качестве людей? Вы, по Вашему разумению, качественный?:rolleyes:
    Може хоч трохи підтвердите "качество" та почнете спілкуватися українською?

10. olegp

olegp миється в бані

далеко не все, кто записался в этноукраинцы в переписи, есть таковые, особенно на востоке- по умолчанию всех же пытались записать, если вы участвовали в переписи, как опрашиваемый хотя бы, то может и помните,
    кто возражал, не записывали, но многим было все равно, да и кому то просто может хотелось помочь симпатичной переписчице,

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гранде,
    Ви такий українець, як я балерина. Справжні українці - це ті, хто не ниє, не скиглить, а працює і приносить користь своїй родині і своїй державі. А Ви і Ваші однодумці жалюгідні. Ми, українці, вас (мн.) терпимо. Бо терплячі. Куди ж вас подіти?

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

В шахтах уголек добывают. Забивают болт в гайку на заводах (ахметовских). Почетная трудовая грамота на собрании актива партии рыгыонов - лучший стимул поднимать державу! :))

Знаем, знаем, слыхали 70 лет такой фуфлогон. :))

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нє.
    Щирому? Це хто?

14. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Пряма мова Сергія Параджанова

http://vbux.livejournal.com/"— Яким вам бачиться майбутнє України?— Ніяким не бачиться мені! Все, що є сьогодні, так буде через сотню років. Нічого відбутися не може.— А що причиною тому?— Характер український. Хуторянство і боягузтво! Навчилися лиш знищувати одне одного і все. А мужніх — одиниці. Про Західну цього вже не скажу. То зовсім інший континент… Туди з намордниками — зась!"

От і жеруть українці один одного, сперечаючись, хто з них більш українець...Смачного!

15. olegp

olegp миється в бані

don't worry за Дніпропетровську область, вона залишится в Україне anyway
    по иншим областям схода-а чому ви вважаєте, що мовофiлам буде некомфортно при розділі України в new державі?
    цілком презюмiровати, що нова держава буде вести з ними більш цивілізовано, ніж Україна з росіянами та с росмовнiми- у них буде право й подивитися укромовнi фільми в кіно,залишаться театри укродрами, і імена не будуть перекручувати на росмовнiй манер(Микола буде российскою Мыкола, не Николай)
    чим їм буде некомфортно?

16. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це смотря кого Ви називаєте сусідом. Галичанин не сусід, він і я одне і те ж. Москвин - ніколи цього не визнає, бо на те він і москвин. То про кого Ви говорите?

Знову не правда. Голодомор 46-47 був також штучний, і ніякі засухи та будь які інші природні лиха не здатні поставити Україну на грань голоду, спитайте будь якого фахівця-аграрія і він Вам це підтвердить.

Це бувало лише тричі за всю історію існування України і це початок століття, тридцяті і сорокові. Замітьте всі ці лиха напряму співпадають і пов"язані з комуняками. А те що було може раніше, то просто наслідки грабежу та панування московських окупантів, але ніколи масового голоду не було.

Тут пожалуй погоджусь. Вина лежить на наших предках починаючи з Богдана, що втягнув Україну в московське пекло, замість того щоб воювати.

Я займаюсь можливо і пропагандой, але нашою, національною рідною. І українць замислюватись над вибором чия пропаганда краща - не пристало.

Мені начхати. Нехай ще з десяток лєнінав поховають (чи не поховають) в москві. То їх забота і їх національнапам"ять, і я не маю бажання і права втручатись в їхні історичні справи , і хочу щоб вони робили точно так же по відношенню до України.

Давайте за свої розуміння відповідати та роз"яснювати я буду самостійно. Гаразд?

17. ГРАНД

Маячню не пишіть. Добре? Ні докого я не примикав. Ми однодумці і одноплеменці як і повинно бути в Україні. ми і є одне ціле не дивлячись на географію. А Ви цього так і не зрозуміли.

18. ostrov_stranger

Та ні, шановний, не пересмикуйте. Це Ви, а не я недвозначно тут висловлювались на підтримку Андруховича.

19. ГРАНД

Надіюсь Ви геніальна балерина.;)
    Я навіть знаю звідки це виписано. Тільки замість слова "українець" там написано КОМУНІСТ.;)

Опортуністи!!!
    Так я і мої однодумці жалюгідні, але небезпечні вороги совків і рабів, дворняжок помийних що не знають роду свого і племені, які вкалують за світле майбутнє якого у них за визначенням бути не може і готові на ізнанку вивертатись за шмат ковбаси вареної за 2,20, але при цьому тішити себе думками, що діти будуть жити не так огидно як вони самі. Від раба народиться і виховається тільки раб!!!

:)):)):)) Бо як не буде нас (яких ви терпите) то вас ніхто і українцями назвати не зможе.

20. ГРАНД

Як що Ви встигли замітити і слідкуєте за перепискою в гілці то побачите, що я запостив і протилежні думки від Андруховича.

а де твій аватар? :)