"Кіборг-1" для Кіборгів...

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем sproks, 22 гру 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вы, главное, "Патент Евразии" не забудьте взять с собой :) .

• Подобається Подобається x 4
  2. sproks

sproks Active Member

Не до жартів !

3. Wili

Wili Well-Known Member

демонструйти

• Подобається Подобається x 2
  4. sproks

sproks Active Member

Или ты докажешь то, что написал в своем посте про (подчистил), и что это сделал не твой фейк, а я, или я буду заниматься подчисткой.
    Подумай малец. Тебе на этом понятнее.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну ви ж звертались до модерів, я й відповіла.

Ой, тяжко заблукали.

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Или продолжайте картинки по форумам и сайтам раскидывать, где самая ценная информация - номер банковской карточки. :)

Тут дурачки, конечно, иногда заходят. И в психлечебнице мне приходилось интересных персонажей наблюдать, которые тремя кругами на бумаге устройство вселенной описывали.

Много денег собрали, кстати?

• Подобається Подобається x 3
  7. avatarwin

і мене не забудьте влючити як співзасновницю ідеї на бабло

8. sproks

sproks Active Member

Обязательно свяжусь. Завтра будет встреча, и возможно сам приеду уже в изделиях + 2 пары для пробы всем. Возможно.
    Завтра отзвонюсь.
    Спасибо.

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

На мину не обещайте встать, у Юрия Бирюкова она быстро найдется... :)

• Подобається Подобається x 1
  10. sproks

sproks Active Member

То ви думаєте нормально, коли на форум приходить реальна людина, яка хоче, реально хоче зробити діло для України, а ви її отак звинувачуєте та обгажуєте за це ?
    То є нормально ?

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Ты хотел из меня вора сделать ! Ответы ищи.

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не нормально, разумеется.

Вы фото своей великой разработки покажите, пожалуйста. Мы, конечно, понимаем, что это великая тайна.

Но, например, VasMT был бы , наверняка, рад увидеть замечательное приспособление, в котором на мину встаёшь, она взрывается, а нога на месте остаётся.

Нам даже патенты Евразии не так интересны.

Уважьте, покажите...

• Подобається Подобається x 3
  12. Un.Known

Прошу пана.

На разі від вас жодних креслень, фактів, підтверджень, з ким працюєте. Зате на купа інформації, як збираєте гроші на різні речі, по різних форумах, в тому числі москальських.

Так що полегше з "обгажуванням".

13. sproks

sproks Active Member

Можете привести хоч якісь факти, крім балаканини ?
    На яких москальських форумах ?
    Що конкретно людина зробила, що ви її лінчуєте так ?
    Тільки те, що хоче допомогти армії та нашим побратимам.
    Так то є ваша любов ?
    Я той пристрій випробовував у карабаху, так сталося у моєму житті. А зараз то просто буде супер для кожного бійця, особливо для розвідки.
    Думаю з Юрою Бірюковим будемо розмовляти на одній мові.
    Але хочу зрозуміти - звідки така ненависть до людей за те що вони за Ураїну ?

Сказав ясно. Ніяких тут креслень не буде.

14. Un.Known

:scratch_one-s_head:
    Я комусь в коханні признавалась? )) Ви мене компроментуєте.

Вбиваємо в гугл мейл sproks@ukr.net і насолоджуємось сумами, котрі ви по інтернетах клянчите.

• Подобається Подобається x 4
  15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не треба креслень . Тільки фото подивитися хочемо, будь ласка. Дуже просимо , шановний володар множинних патентів євразійського союзу.

16. sproks

sproks Active Member

Так. Але що у тому поганого ?
    Я маю техноллогії які працюють, а в Україні то нікому не потрібно. А ви просто знущаєтесь з цього. То ви з себе знущаєтесь, не розумієте ? Ідіотизм він у головах. Прокиньтеся.
    От дивіться.
    Є така фірма ТМ KYB, або німецька (Більштейн) - це світові виробники амортизаторів для авто. По 80 мільйонів витрачають на розробки...на рік.
    А тут прийшов звичайний український інженер, зробив амортизатор, який сам реулюється у залежності від навантажень, запатентував.
    А потім як ідіот ходив по різним форумам, фірмам, державним заладам і говорив - Люди, подивіться - Ось технологія, яка краща за світові бренди... Та хотів, дуже хотів зробити то виробництво у своїй країні.
    Ходив він так з 2005 по 2007 рік. Що тільки не робив.... Але все марно.
    Завжди знаходився хтось, хто казав - Фігня це все, там фірми...мільйони на розробку, а що ти сам....це не правда....
    Надоїло.
    І поїхав він до Китаю. Там місцеві промисловці послухали його. На наступний день запроссили на технічну конференцію фахівців з 4 заводів по комплектуючим.
    Ще через день спланували та узгодили роботу, за неділю замінили деяке обладняння та через 28 днів, 4 заводи під керівництвом цього хлопчини видали промисловий зразо для іспитів на реальній моделі автомобіля.
    Через 2 місяці перша парія амортизаторів продавалася в Україні на 15-20% дорожче ніж амортизатори від бренда KYB.
    А нащі ідіоти до цих пір кажуть - не реально, не буває, як, не може бути, з ким працюєш ? один ...?

Далі довго розповідати.
    Ось ця історія, тільки коротко.
    www.goodroad.ua

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну, якщо пан такий багатий , невже у пана немає грошей на маленький не дуже дорогий цифровий фотоапарат? Фото "чудобыстрой-анти-минной тапочки" побачити чи вийде , чи ни ?

18. sproks

sproks Active Member

Ты ищи ответы.
    И читай библию.

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

Я уже нашёл :)

http://biznet.kiev.ua/index.php?showtopic=54805

Всё ясно. "Дайте денег!" На что - не ясно, как всё будет - не понятно.

Главное перечислите - номер карты есть. :)

Диагноз ясен - "прожектёр в вечном поиске дураков, желающих отдать деньги незнакомому человеку" .

• Подобається Подобається x 1
  20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

плейбой, миллиардер, филантроп .... Старк короче ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)