заради справедливості - не знаю як щодо усіх, але дівчина файна із Сокалю вчилася з нами, то українською ми почули тільки на 5 курсі як розмовляє, та й то не з нами, а з коханим, як почав їй телефонувати. І брат її старший, трьома курсами вище навчався - теж переходив на російську... минулого літа як зі Львова поверталися, так в купе студент їхав, то вже у вагоні перейшов, хоча в купе тільки одна жінка з Харкова російською розмовляла, а ми з малою вже так втяглися під час подорожі, що не було й потреби переходити
Поясніть, шановний, бо не розумію, навіщо Вам на форумі Львова намагатися образити львів'ян? Ви навмисне те робите?
Власне. Останнє, що хочу сказати, дорогі форумляни - не обманюйте себе щодо харків'ян (не узагальнюю), дуже велика частина з них, молодих та перспективних, люблять та поважають Кернеса. Любов ця виду "він своя людина". Близькість Рашки дається знати.
хм... якщо замість "харків'ян" поставити "львів'ян", а замість "Кернеса" - "Садовий", згадавши усі його "заслуги", враховуючи залежність від рашки, то вийде такий самий безглуздий висновок От тільки одного не розумію, навіщо те робити, хоч вам, хоч нам? А то пани чупраються, а голови у холопів болять... Хіба не безглуздо?
Я вас дуже поважаю,але ви хоч раз чули тут на форумі щоб садового вихваляли? Я читав тількі як його львівяне тількі критикують
А навіщо? Садовий не Кернес, яким би він не був. І я не висновки з чогось там роблю, це факт, з вуст харків'ян - Ви мені не будете вірити, поки це все писалось отут, я смажила шашлик з харківською парою - в мене завтра курс, інструкторка з Харкова, Марина Бендюк, півтори години про Кернеса говорили. Вони усвідомлюють, що Кернес краде, але їм це не заважає, вони на багато речей закриють очі через те, що він "своя людина", а його антиукраїнськість? Яка така антиукраїнськість?
Дякую за повагу! Та давайте спробуємо об'єктивно - якщо за тією ж логікою, то хтось же його (Садового) переобрав, і це була більшість?! Тільки Кернес залишив по собі ті самі славнозвісні "лавочкі", повністю оновлений величезний центральний парк та багато парків і скверів по місту в яких з'явилися умови для приємного, комфортного та беспечного відпочинку, відремонтовані дороги (хоч і не усі відразу), оновлений автопарк міського транспорту, єдину службу, куди можна телефоном, за коротким номером, поскаржитись на комунальні негаразди і на наступний же ж день отримати реакцію від відповідної комунальної організації, і інші подібні речі, якими мешканці так чи інакше користуються, до яких швидко звикаєш, але при відсутності котрих почуваєшся вкрай не комфортно і обурено. Я мушу визнати це задля справедливості, хоча мені особисто, як людині порядній і інтелігентній, Кернес та йому подібні бридкі і неприйнятні через нахабство, брехню, лицемірство і безчесність.
А чим Садовий відрізняється у тому випадку, коли закликав змиритися і зкоритися російській агресії? Так, Кернес хитріший та спритніший. Тому й зміг на справі створити собі репутацію господаря, який піклується про місто. І багатьох, особливо тих, кому політика не цікава, скоріше всього це влаштовує. Я рада, що майже з 2 мільйонів Ви, особисто, знаєте двох, чи трьох осіб. Але навіщо через те робити такі висновки за харків'ян в цілому? Ви ж розумієте, що можете образити усіх інших, хто навпаки, не задоволений таким станом речей? Тим паче, що до ЛФ, в основному, ходять далеко не гєпа-фанати. Особисто мені неприємно подібне читати і я хочу звернути увагу шановного панства на те, що не треба намагатися протиставити одне місто іншому і сваритися тільки через те, що і у вас, і у нас при владі далеко не святі міські голови, тим паче враховуючи корупційні і безчесні методи утримання їх на тих місцях.
Насправді набагато більше, з Харковом маю зв'язки різного роду. Я розумію, що Вам неприємно подібне читати, але зверніть увагу - я не узагальнювала, але констатувала факт. А він є. І зважаючи на кількість проукраїнських та антикернесівських моїх друзів у Харкові, не просто знайомих, я хочу вірити, що Харків наш, є і буде. Але закривати очі на проросійські настрої не варто.
Я теж хочу в те вірити, мабуть навіть більш ніж Ви, тому закликаю не відштовхувати один одного сварками і образами! І саме зважаючи на проросійські настрої важливо не копіювати бездумну радикальну поведінку прихильників "руского міра", сиплячи обвинуваченнями та образами не дивлячись на особистості та обставини, а намагатися протиставити здоровий глузд, справедливість, мудрість, послідовність, культуру спілкування і все інше, чим повинна відрізнятися українська людина від східного сусіда. Це звернення не стільки до Вас, особисто, скільки до усіх участників цієї гілки і решти.
Фігня то всьо. Є факти. Кернес набрав 65,8% голосів, що говорить про те, що Кернес користується авторитетом у більшості свідомих харків"ян. Народ має таку владу якої вартує
А ось і гєпа-шанувальник підтягнувся, який свято вірить у чесність і прозорість виборчої історії кумира Ігоре, як нестерпно хочеться розмовляти про Кернеса, то не стримуйте себе - розповідайте
якби не хвилював, то Ви б так не переймались про те я, наприклад, до цієї миті тих відсотків не знала, а Ви у курсі а щодо фактів - то дехто не розрізняє, де закінчуються факти і починаються фантазії, причому навіть не власні факт у нашому випадку - це тільки те, що баранам показали потрібний результат виборів і барани хавають та мекають
Барани тепер мекають, ніби їм показали потрібний результат, а до цієї миті вони тих відсотків не знали
Бачу, Вас конче дратує Харків і Вам кортить пошпиняти його мешканців. Дякую, шановний, що відкрилися з такого люб'язного боку. Матиму на увазі. То може, за Вашим зразком, ще й висновки зробити про всіх, хто з Львівської обл.?
Харьковчане устроили лежащую забастовку на ул. Крещатик. Они хотят срочной встречи с президентом Украины Петром Порошенко, у которого намерены требовать отставки мэра Харькова Геннадия Кернеса. Из-за действий активистов движение в центре Киева перекрыто. Активисты - это представители патриотической общественной организации Харьковщины. Ранее, они собирались провести свой пикет возле Администрации Президента Украины. Люди требуют осудить деятельность антиукраинских сил в области и городе и, в частности, уволить харьковского мэра Геннадия Кернеса. Также харьковчане требуют наказать местных чиновников, которые регулярно позволяют, а некоторые даже открыто поддерживают, проведение пророссийских митингов в центре Харькова, что, по словам местных жителей, дестабилизируют ситуацию в городе и неоднократно приводило к кровавым столкновениям. Организаторами акции выступают: Общественная Стража Харьков, Автомайдан Харьков, ОО "Альтернатива". Харьковчане легли на столичном Крещатике и требуют отставки Кернеса