При чому тут "працювати"? Я ж говорю про повноцінне життя І що ви скачете як в"юн на сковорідці? Ви можете вести розмову без всяких викручувань? Ви сказали, що для життя і всяких там можливостей, досягнень і заслуг Харків краще місто, ніж Львів. Я вам привів конкретний приклад, прошу відповісти тим же. А ви тут казки розказуєте Будьте серьознішим і відповідальним
А ви можете міркувати не тільки предметно, а зрозуміти, що далеко не кожна робота є віддаленою. А ще харків'яни дуже толерантні інтелігентні люди, про це говорить і головний єврей України Ігор Валерійович Коломойський. Навідміну від агресивного пана Ворона.
А ви можете міркувати не тільки предметно, а зрозуміти, що далеко не кожна робота є віддаленою. А ось ваш одноліток прийшов до успіху А ще харків'яни дуже толерантні інтелігентні люди, про це говорить і головний єврей України Ігор Валерійович Коломойський. Навідміну від агресивного пана Ворона.
Карочє, вам сказати нічого @Volodyam, ви не можете вести розмову на побутовому рівні, а беретеся розмірковувати про Турбоатом і метро Відпочивайте поки що
А про що вести розмови, якщо ви мені розказуєте про життя якоїсь невідомої особи, ставите особистий приклад однієї людини видаєте за аргумент. Я можу з таким саме успіхом порівняти вас і пана Олександра. Це дитячій садок, треба порівнювати економічні раціональні показники.
Ви шо, дебіл? Показник на хліб не намастиш Я вас запитався - чим на харківщині краще жити ніж у Галичині. А ви мені про якусь макроахінею верзете
Це ви мабуть погано вихований хам. Чим краще в США живеться ніж в Україні? Тому що там більш великі заробітки. Так в Україні є люди які заробляють більше ніж середньостатистичний американець, але це не показник рівня життя. Ви цього не розумієте, бо ви людина з предметним мисленням.
Рівень доходів населення. Наприклад скільки людина однієї професії заробляє у США, Україні, Білорусі і головний показник - купівельна спроможність зп.
Спірне твердження. Можна заробляти більше, а жити як бидло. Шо нє? До речі, @Volodyam, чи вважаєте ви свій особистий рівень життя високим?
А хіба мало людей живе як бидло, хоча в них доходи і високі? До речі, @Volodyam, чи вважаєте ви свій особистий рівень життя високим?
Нє, то реальність /я якось бачив ролік про життя якутських алмазошукачів. Доходи вишє криші, а живуть як скотина / Ну шо ви за такий тяжкий хлоп? Важко сказати "так" або "ні"?
Про те, що і рівень доходів населення, і купівельна спроможність зп - не показник якості життя. Так що ваші домисли - пшик До речі, @Volodyam, чи вважаєте ви свій особистий рівень життя високим?