Кацап міряєтся піськами,цей троль рахує що Харьків це не Україна,а окрема держава яка цілує дупу кацапії
Харків це невід'ємна частина України, а от у сусідній темі львівські сепаратисти закликають, до виходу Харкова зі складу України. Тому повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності, згідно діючого законодавства. Дупи це ваша тема, ми будуємо нові турбіни, кожна четверта турбіна у світі вироблена на заводі Турбоатом, наші вчені були першими які розчепили атом, ми робимо інші наукові дослідження, у той час коли ви миєте дупи пшекам, бо у вас немає такого великого виробничого і наукового потенціалу.
Нуууу тут чиї дупи ближче.... Хочете сказати, що харків"яни не миють дупи кацапам? Зайдіть на ХФ у Політику. Там ще ті сепаратисти на чолі з модером fatalex Але правда, за сепаратизм повинні карати. Тут є гори, є кава, є культурна спадщина, є дух свободи , є Електрон і Світоч. та багато теж чого є і науковий потенціал в тому числі. Не можна все рахувати турбінами .Україна вона різна та багатопланова. 100% Я не підтримую тих розумників які повідрізали б від України і Крим, і Харків, Донбас. От цікаво, якби їхні сусіди відрізали собі шматок городу - змовчали б? Навряд.
Ні, раніше працювали в Москві на будівництві, але після того як у Росії наступила економічна криза та девальвація рубля, звідти навіть таджики тікають. Адмін форумі Дімокс, відразу банить за сепаратизм, ваші сепаратистські повідомлення вже 6 років висять на форумі. Так, але порівнювати каву з промисловими гігантами і науковими відкриттями досить не доречно. Можу сказати як споживач, що продукти харчування які виготовляють в Харківській області, значно якісніші за ваші. Але я написав на форумі, не для того, щоб мірятися хто краще, а для розвінчування міфів (так з елементами тролінгу), місцеві вишиватники (брати по розуму російських ватників), нам співчувають, і свято вірять, що у Харкові немає розвитку, пропаганда ваша відносно східної України дії не гірше Кіселя ТБ. Недоречне порівняння, Крим і Донбас окуповані території, Харків така сама частина України як і Львів.
Ггг От який зміст шукати тріски в чужому лісі, коли народний повчатель носить шпали в обох руках? Та що там носить?! Ще одну тягне на шнурку за собов, і одну копає перед собою )) Ні?
школярам розповідати такі байки будете метро працює бо вигідно...але ж воно "збиткове" , про будівництво не розповідайте.. казки , бо усі знають звідкіля гроші взяли на добудову останньої станції.. Коли парк був занедбаний ,то усе у місті було таке.. Парк - лише чергове освоєння грошей))) Так, він гарний, але стало шумно майже всюди не залишилось спокійних міст відпочинку.. Ви дивитесь однобоко , у Львові теж не янголи , але більш делікатніше "освоюють" гроші)))
Харківська Самопоміч фінансується регіоналом, вони і у Харкові раді були б подоїти гроші, але вони мають дуже маленьку фракцію яка ні на що не впливає. Ну а відносно метро, це добре дуже, що воно будуєтеся, бо це єдиний активний метробуд на всю Україну. І це найкращій вид ГТ. Парк Горького найкращій в Україні. Мабуть єдиний парк європейського зразка в нашій державі. Як би його побудував не Кернес, а якісь "патріот", вишиватники теж були б у захваті від нього
не забуваємо в яких містах є метро в Україні, тому зовсім недоречно говорити про активний метробуд ))) , а якщо в порівнянні з Києвом , то взагалі - Харків - гальмО))) В вас це болить чи переповнює гордість?
Скрізь у столицях метро будуть краще, достатньо порівняти Москву та Санкт-Петербург. Але в Києві метробуд зупинився з 2013 року.
Недоречні терміни, мені подобається парк Горького. А вишиватники мабуть люблять занедбані парки і взагалі занедбане міське середовище.
Фігня то всьо. Кацапи он і в космос літають, і шо з того? А живуть же в лайні Якщо вам вже так хочеться порівнювати - то порівняйте якість життя у Харківській і Львівській областях. Проїдьте селами-містами двох областей, подивіться на життя мешканців і вже тоді беріть і кажіть Скількох галичан ви знаєте котрі миють дупи пшекам?
Провінція так, а у таких містахяк Москва і Пітер у разів 10 рівень життя вищій ніж у Львові. Про села і райцентри не знаю, я практично ніколи там не буваю, але якість життя в великому місті, на порядок вища ніж у невеликому Львові. І інфраструктура, і більш великий ринок збуту для бізнесу, більше робочих місць ітд, я ще років 10 назад на ХФ писав, що у більшості мешканців Донбасу і галичан манія величі. З роками все більше в цьому переконуюсь.
Так же ж вся Раша, за винятком Москви і Пітера - це суцільна провінція. І вся в лайні Знаю москвичів і пітерців, які у захваті від Львова. Але давайте порівняємо Львів із Іркутськом або Астраханню, Калугою чи там Костромою От бачите, не знаєте, а берете і кажете І в чому вища якість життя у вас особисто у порівнянні їз якістю життя мого знайомого, жителя Львова, вашого однолітка? Розкажіть, будь ласка
Крім слів є якісь докази? А може згадаєте все ж таки хто такий Кернес "и иже с ним"? Точно-точно! Ви жили у Львові, щоб порівнювати ? Не розумію для чого порівнювати Львів з Харковом ? Харків велике промислове місто зі своїми плюсами і мінусами. Львів ...А що Львів? Це просто чарівне ,казкове місто.В ньому так само живуть українці ,так само народжують і вмирають, кохають, працюють, люблять свою країну і свою культуру , ненавидять сепарів , допомагають армії, гинуть за нашу свободу......і жартують про львівське метро)
Якщо б ви побували у Пітері, ви були в захваті від краси цього міста. Там історичній центр більше ніж увесь Львів. Це ви назвали депресивні міста. А давайте з Білгородом? ЗП там вища, місто значно більш охайне. Я терпіти не можу кацапів, але нажаль і ви як і вони живете в іншій реальності. Я вже писав, чим більше місто, тим більше можливостей( і писав які самі можливості), особливо для молоді.
СМИ: Патриоты «Самопомощи» финансируются из офшоров - Новости Харькова и Харьковской области. МГ «Объектив» Кернес це людина Ігора Коломойського, це дуже потужна єврейська мафія. А ви у Харкові були? Скоріше за все ні.
А хто вам сказав, що я не бував у Пітері? Гарне місто, і історичній центр більше ніж увесь Львів. До речі, ви цікавилися, хто, в основному, працював на побудові Пітера і хто його проектував? А що, на всю Рашу тільки Білгород не депресивний? Тоді давайте порівняємо його з Харковом І чому ви вирішили, що я живу в іншій реальності? Я переглянув ваші дописи, не побачив, де ви писали про них. Будь ласка, конкретніше розкажіть - в чому вища якість життя у вас особисто і чому у вас більше можливостей у порівнянні їз якістю життя і можливостями мого знайомого, жителя Львова, вашого однолітка?
І шо? А Париж краще Пітера і що з того? Будемо все зі Львовом порівнювати? А давайте з моїм містом? У нас чистіше ,ніж в тому Білгороді та й з/п на АЕС теж не мінімалка. Так. Тому й порівнювати не варто. І взагалі тема про Кернеса.