Кернес

Тема у розділі 'Харківський форум', створена користувачем MARTINI, 26 жов 2015.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тут на форумі до біса харків"ян

Признається хтось, хто голосував за гепу?

33953_3_450x427[1].jpeg

• Смішно Смішно x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не сипте сіль на рану.
    Наш гепа - це ригачка, ганьба і зрада.
    Одне заспокоює: він глибокий інвалід.
    У нас за нього голосували в основному гепобабуні, бо Їм він залишив безкоштовний проїзд у міському транспорті, наставив лавок у дворах перед виборами та квiточками мiсто прикрасив.
    А київська влада вирішила, що поки він підслідний - нехай побуде слухняним мером. Хоча могла закрити його до виборів.
    Ну і низька явка, бо втрачена довіра до влади і до можливості змін з цією владою.

Останнє редагування: 28 жов 2015
    • Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Багато їх у вас.

Я думаю, що ситуація тут трохи інша. Через Харків проходять велики потоки наркоти. Гепа - харківський наркобарон, має пару фармазаводів, які продукують не лише ліки, як ви розумієте. На заводах працює чимало харківян.Гепа - людина, яка спокійно піде по головах інших людей. Разом з тим, жодна людина не може працювати у Харкові у міліції, якщо він не підтримує Гепу. Бандит, який буде або при владі, або в тюрмі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Шось мені підказує, що ті хто голосує за кернеса до ЛФ не ходять :pardon:

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Значить на харківському форумі 650 гепобабунь.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дзеко, ніхто ж не перешкоджає заходити на ХФ кацапам і іншим іносранцям.
    Іх там дуже багато, вони пасуться, баняться, знов вилазять. Також тим, хто і не подумав встати з сідала заради виборів, а в ХФ голоснути - це ж неважко. Кст, серед них пенсіонери тех бувають...Але є й такі виродки, які поганять Харків - ті, що зходили на дільницю, голоснули за цей ніс з окулярами і з тих пір почувають себе набагато краще. Бо колись ще мали травму, що в 2004му прокатали їхнього Овоча. Або десь застосовані при Гепі.

Ну шо казати - обісралися. Чекаємо на результати.

7. Natti

Natti миється в бані

Шкода Харків!З Хернесом процвітання там чекати довго(

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. manur

manur Well-Known Member

Харків"яни, якщо комусь відомий рахунок, на якому накопичуються кошти для несліпого, здорового снайпера, то прошу його якось озвучити. Маю надію, що і львів"яни в цьому матеріально допоможуть:rock:

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Volodyam

Volodyam миється в бані

Вибачте мене, але Харків зараз розвиваєтеся найбільше за всі роки незалежності. У нас дуже багато реконструкції у центрі міста, величезні об'єми дорожніх робіт, ми будуємо метрополітен - до речі це єдині місто України яке будує зараз метро, в цьому році відкриваємо ювілейну тридцяту станцію метро. І бюджет міста значно більший ніж у Львові. Ви нажаль як і росіяни живете в інформаційній ізоляції відносно другого за величиною міста України.

• Тупо Тупо x 1
  10. Banjamin

Banjamin Member

ААААААААААа! І сюді гепу притягнули! .... Доброго вечора усім, пробачте за емоції, аж не повірила, коли тему побачила:facepalm:

11. Banjamin

Banjamin Member

Не голосувала й не знаю таких, це ж залежить від кола спілкування. Але нажаль у нас баранів, що підуть за морквинкою вистачає. ...чи то віслюків так заохочують:mocking:

12. Banjamin

Banjamin Member

13. Banjamin

Banjamin Member

У нас дуже багато реконструкції у центрі міста, величезні об'єми дорожніх робіт, ми будуємо метрополітен??? дааааааа ! метрополітен той ми будуємо вже надцять років. У мене таке враження, що той паркан та мостовий кран на Алексіївцї стояли там ще з часів створення світу.
    .. величезні об'єми дорожніх робіт... кажете, я кожного дня відчуваю ці дорожні роботі. Те що центральні вулиці "тримаються" ще якось, а розкажіть які дороги в середині районів. Не хочу розчаровувати львів'ян, але дорожні роботи дійсно ведуться потужно, бо гепа багато бабла на цьому "піліт"diablo: Фронт тих робіт наступний - латаємо дірки, літо вони тримаються, як сходить сніг - усі кратери знов на своєму місті, та все ширше , все глибше. Я взагалі не розумію , як можуть утворюватись такі дири. Чоловік каже, що це "аномальное точечное притяжение к центру земли"

А що до великого бюджету Харкова, то так, він великий, мабудь повірю, що він на першому місті, але й розкрадається він також дуже ефективно, мабудь у цому ми теж на першому місті:mocking:

• Інформативно Інформативно x 2
  14. Banjamin

Banjamin Member

Пробачте, я дуже рідко відписую , заходжу до вас почитати, відпочити, ... а це як побачила, не стрималась

15. manur

manur Well-Known Member

І це погано....:sad:

А це файно:)

16. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

ага, і тому ж парк ім. Горькова белочки заклади під кредити та тепер навіть виплати нічим , бо останній раз під метрополітен заклали- отримали гроші ( яких вже немає авжеж ) , незабаром може статися що останній із-за цього перейде у властності іноземному банку /компанії ( може часом підставній особі Генадія ) - що далі ще веселіше.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кур.а, та всі гроші у Дніпропетровська забрали!!! Беню обставили....

18. Volodyam

Volodyam миється в бані

Дороги це загальнонаціональна проблема. Але дороги Харкова значно кращі, ніж у багатьох інших обласних центрах. Справа не в особистості Кернеса, чи Ярославського, а мова йде про місто. Пани кукаріоти, ставлять Львів у приклад, що до громадського транспорту, але вони не знають, що ці єлектони це лише піар, бо якщо перед ЄВРО 2012 Харків закупив майже сотню нових тролейбусів, то Львів був єдиним містом приймаючим ЄВРО яке не оновило рухомий склад ГТ. А елктронів АЖ 2 шт. Основний вид громадського транспорту у Львові це так звані скотовози Богдани и Бази, у Харкові комфортний і великий метрополітен, а пасажиропотік у ЕТ вищій у рази ніж у Львові.
    http://www.lv.ukrstat.gov.ua/ukr/si/express/2016/v2204_86.pdf
    Пасажирські перевезення (щомісячна інформація)

Ви шановні львів'яни за Харків не хвилюйтесь, Харків значно динамічніше розвиваєтеся ніж Львів.

• Тупо Тупо x 1
  19. Volodyam

Volodyam миється в бані

Ці розмови ходять вже роки 4. Але так і залишаються балачками, парк працює, метро працює і розвиваєтеся, будуєтеся нова станція метро.

Пани кукаріоти, вам більше подобалося коли парк Горького був занедбаним радянським парком?

• Тупо Тупо x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А що таке Харків? Це десь у Европі?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)