а мене нервує про "Лазолван" оце ідіотське питання: "Тато, а чому ти більше не кашляєш?" Так, ніби той тато все життя тільки то і робить, що кашляє!
В мае с.г. еду в Киевском метро. Рекламка приклеена. "Вин бильше не п(облачко)ь Мы можемо спаты разом. Дийсне вид МЕТЕОРИЗМУ- (название лекарства)" На картинке Он и Она лежащие рядом на подушке. Улыбнуло.
а мене злить реклама, коли появляється цьоця у білому халаті з писком аля атомна війна і перераховує хвороби... і мов пийте наші таблєтки... фу..........
Нервує реклама пива "Оболонь", що з'явилась на біґбордах тепер. Пише "Українське пиво №1 у світі" і зображено повітряну кулю у небі. І до чого це все? Ще й реклама такого пива..., яке навіть в Україні не є №1, а написано, що у світі...от комедія
Це не зовсім рекламний казус, це казуси на упаковці: колись продавали печіво на якому було великими літерами написано: "не содержит свинское масло", а ще в одному супермаркеті (не буду тикати пальцями) напевно закінчилися такі наклейки на товари, на яких вказують дату пакування і деякий час можна було купити сир і ковбасу з датами за липень і привітанням "З новим роком!"
А я не думаю Ви що ніколи не бачили як в нас рекламу на рекламу ліплять навіть не зірвавши попередньої? Найбільше таких казусів можна побачити на рекламних стовбах, але і у великогабаритній рекламі таке трапляється
Бачив, звичайно, саме так і зрозумів, але коли придивився то здається що фотошоп, а не фото. Якщо наклеїли нову рекламу "Продаёться" і дали номер телефона, то що мали на увазі (що продають), чи просто потратили гроші, щоб наклеїти плакат?