Коли по телевізору іде реклама якогось мед.препарату (забула якого), то там є фраза: "від забою та синців вас врятує...(рекламований препарат). Так от, мені постійно вчувається "від запою та синців..." А ще вслухайтесь в слова хлопця у рекламі печива Твікс. Тої самої, де хлопець є продавцем в магазині компакт-дисків. Він там говорить: "песьиво карамель..."Вже декілька разів слухала і явно чути не печиво, а песьиво. Ну і реклама Ванішу чи то якогось Дрефту. Люди собі відпочивають у якомусь кафе чи то ресторані, а дві подруги прийшли мало того, що в однакових рожевих платтях, та ще й в однієї плаття облізле, а інша з собою на вечірку цей Ваніш притягнула, та ще й велику коробку і виставила на барну стійку. Ви собі таке уявляєте? Може почати і собі в косметичці носити усякі-там порошки, Ваніш і т.д.? )
Polska.http://www.rybki-seko.pl.. а саме тут для недовірливих... Файних сусідів маєм... головне взаєморозуміння...
Давно знав і в словниках є. Бабуся гірше говорила, не буду повторювати. «жившие на правом берегу Вислы очень долго считали своих соседей с другого берега Москалями, удивлялись, что те говорят по-польски, и относились к ним с большим предубеждением, чем к немцам или евреям». Witos W. Moje wspomnienia. T.1. Paryz. 1964. S. 132-134
політична рекламна якогось кандидата.. шось типу "криза мине, а родичі залишаться"... натякає, певно, що до канібалізму не дійде, чи що...
Мені чомусь такі "пояснення" навіюють думку про те, чи не в інтересах цих родичів провели кризу. Це не рекет, це безграмотність. Слово "проїзні" в українській пишется без Д
На одному форумі по автомобільному тюнінгу: "Зроби для себе потіху своїми руками" (тема про якийсь саморобний джип чи квадроцикл, а ви що подумали?)
ТАКОЖ ДУЖЕ ДРАТУЄ, правда її останнім часом ніби вже й не показують. А ще раніше була новорічна реклама з мертвими оленями, які співали напару з Дідом Морозом придуркувату пісеньку "НОВИЙ РІК - ЯЛИНКА І СНІГ". Повний маразм! Галюсік А ще є реклама якогось медпрепарату, де синок так претензійно питає свого батька "Тату, а чому ти більше не кашляєш???"