Остання реклама "Заробляй вухами" від "Life" - Кожен раз, коли бачила на біґбордах цю рекламу, то Класно придумали. Мені подобається
як тільки його почали рекламувати, я спочатку татові купила, і в нас вся сімя з того піджартовувала... а потім братові, то він дуже тішився (ше підліток) а потім той акс так спортився... шо гель для душу, шо дезодорант, шо навіть після самої класної реклами вже б його не купили..
Пригадала собі випадок. Років десять назад посеред лісу у Карпатах недалеко від Довбушевих скель у Сколівських бескидах ми побачили саморобний "білборд": з одного боку народний майстер намалював страшну морду оскаленого вовка і підпис "Вовк хижак - знищуйте вовків!" А з іншого боку був зображений усміхнений лось і писало"Лось - друг природи, примножуйте лосів!" Ми ще довго думали, як оце їх примножувати?!
Я би радше розцінювала її як соціальну рекламу, хоч з Вами сперечатися не буду. Ми тут, щоб підняти настрій, а не про терміни сперечатися!
То, что сотворили с отпрыском папы Карло в Новосибирске (ООО «ПО ЗапСибКола»), не удавалось прежде другим газировочным карабасам. Не знаю, привлекались ли к проекту биологи Новосибирского академгородка, но результат искусственной генной мутации перед вами. http://www.kp.ru/daily/24162.3/375267/
А мені чомусь було смішно, коли побачила на привокзальній білборд, на якому фото Ані Лорак (звісно, реклама УФО) і пише: "Нарешті я зігрілась" . От бідося, мерзла, мерзла, ніякий хлоп не міг загріти, аж мусила обігрівач купувати ну прям, як стара бабуся з казки.
теж про то думав)))))) і ше ота рекляма собєскі - стань обличчям року.... і фотка кубіти... правда обличчя ніц не видно))))) іно... ай, не буду, бо ше забанять за фуліганство)))
Турок над своей лавкою с кож галантереей написал большими буквами красиво по русски- "Дерма". В словаре наверное слово нашел.