На Мосфільмі почались зйомки фільму «Кавказская пленница-2, или Самые новые приключения Шурика» Вже не знають до чого чіпитись, і так зі своїм Михалковим познімали брєдятину у виді історичних фільмів, тепер уже і за комедії взялись. Ну як тут без племінника вєлікого Бондарчука Ні стида ні совісті. ---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ---------- А тут в додачу вже і трейлер нового Джентальмени удачі підоспів, так шо ждіть: http://www.youtube.com/watch?v=mOgIMIKRZ6k Коменти на ютубі говорять самі за себе
Який ідіотизм!Для багатьох тих,хто виростав на цих чудових комедіях це просто знущання..насамперед знущання з пам"яті тих акторів,яких вже немає серед нас - Нікуліна,Віцина..Чи то в режисерів вже фантазії бракує творити щось своє путнє,раз вони вирішили класику сплюндрувати...
Постсовєцкий ринок, в цивілізованих країнах таким брєдом не займаються. Якщо більшість населення росії тупіци, то і фільми відповідні.
Вам то яким боком цей фільм впирається? Ну не перестаю дивуватись цим людям... Не Ваша країна, не Ваші гроші, не Ваш фільм, не Вам і не для Вас... То якого милого Ви почали тут цей плач? Боллівуд із побратимами щороку випускає біля двох тисяч повнометражних фільмів та серіалів. І, як правило, одноразових, низькопробних. Чого про це Ви не починаєте кричати? Чи на святе замахнулись?
Я ретельно обираю те,що дивлюсь. Не розумію,до чого ця репліка. Кожен має право висловити свою думку. Я вже казала,шо багато хто виріс на цих фільмах. І так - для мене це замах на святе.
А чого ви вічно пхаєте свій ніс і захищаєте всьо русскоє? Не надоїло за все життя дупу їм лизати, якщо не щось інше? Про Боллівуд насмішили, рівень їх фільмів за останні роки зріс настільки, що те що ви мелете викликає сміх і показує що ви некомпетентна людина в сфері кінематографу (як і будь-якій іншій сфері). ---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- Та мусить відробляти подачки від прорусских общин захищаючи всьо шо з ними звязано.
То чого Ви так переймаєтесь цим "шедевром"? Ви ще би пародії "Великої різниці" сприймали як великий кінематограф... Я Вам скажу по секрету, що в мережі іще можна скачати оригінал "полонянки". Поспішайте, бо до нового року чи то восьмого березня не так вже й далеко. Де потім шукатимете класику Гайдая...? Знов за рибу гроші... Кого я захищаю? Та вони мені із тим фільмом сто років не впирались. Я тільки зараз про нього вчув. Подивився на акторський склад і вже знаю, що дивитись не буду. А от Ви, на кожну фігню, яка за парканом відбувається, барильце щирого лайна хлюпаєте... Ну так жеж не можна. Та за своїм треба дивитись, свої купи розгрібати, а не обсервувати сусіда. Не назвете пару-трійку цікавих індійських фільмів, які Ви подивились за останній місяць?
О як ви спростовуєте, там такі самі як ви, для яких безнаказанні вбивства, потрачені мільйони зелених платників податків на якісь брєдові фільми, де навіть звук нормально записати не можуть це все фігня. Маразм границь не має. Але СНГ це расаднік маразму, а ви його жертва. На IMDB сходіть, подивіться на рейтинги.