Кав'ярня Галицьких Фільозофів

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 1 лип 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Боже упаси, чтоб я запереживала из-за такого)) Разве можно форумные страсти смешивать с реальной жизнью...Инвестиции? Ну..я инвестор слабенький, хотя...завод по производству кожи в Болехове произвел на меня отличное впечатление:good:

Что такое "дошки гиблюйте"?

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

хехе.....прочитал пост и задумался.....может фраза о великом и могучем не про русский?
    вітаю пана Юрка з його щирою українською![​IMG]

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гибель,гиблювати = тесати рубанком...Гиблюйте дошки,по-фільозофськи означає очищайте душу і тіло від...всякого непотребу.Ну Ви знаєте від якого.
    І...
    Вставайте позаду галичан в оновленні рідного Краю...Не попереду,а поруч і троха позаду.Українці краще знають,яка Україна справедлива і демократичніша має бути...А не так,як з Тимошенко і Ющом получилось!
    Не витримала Витримка строка Іспитанія і поперла поперед національного...Воно розуміло,що своя єрмолка ближче до голови.Але ж Україна Понад Усе,шо нє?:)) :hi:

4. Юрко НОТОЦО

Дякую за те,що хлопську фільозофію поважаєте!
    А то де я так,не по-совіцьки по-відношенню до Вєлікого і Могучєго?:))

5. Luna

:))
    Пане Юрко, так не вербуют. Треба: будь таким, как я, будь лучшеменя)))
    В общем - все понятно, песня старая, вы конечно украинец, мы - нет (чиво там, Вы ж так решили), поэтому пристроимся в хвосте , рядом с гусями вашими? Индейская изба вам)) Хотите - присоединяйтесь, в гости приедете - задних пасти не поставим, равные в большем уважении. А задкувать то вы...гусям своим предложите, сортировщики украинцев, етить...

6. Юрко НОТОЦО

Поняв: Горбатого могила виправить!
    А як вербувати,то ...Ви взяли з рєчі нового прокурора,котрий невідомо з яким умислом кричав перед депутатами Одеської облради:- Я вам покажу как красть!
    Индейскай изба кажете...в Америці такою ж залишилась,як і була...без фундаменту.
    А Галицька,Українська на фундаменті,хоча і пошкодженому,місцями підірваному!
    Ви знаєте,як на мене...то я бажав би нині жити в хаті покритій соломою,в передвоєнній Польщі Пілсудського...ніж в майбутньому по-новому збудованому сталінському сараї в 4-поверхи,який Путін з Бер Лазаром планували для українця,а для табачників...зовсім інше мали на увазі!
    І запамятайте! Приєднуватися до вас(?) вже галицька Україна ,а ні Європа (європейська) не буде!
    Будуть грати варята,мовчати,дурити,не взмозі одурачити вас...Це буде! Але не буде так як було по 2-й Світовій...коли А-бомба і система торгівлі по-гамериканцьки,по-Вульфовіцу... зіграла комедію з Нами Всіма!
    Juz nie bede taka glupja,jak tamtej niedzieli....(pol. вже не буду така глупа,як тамтого тижня)
    Якось та й буде!
    Приєднуйтеся до Нашого в міру скромного, в міру чесного шляху i життя,а то Той "ваш прогресс" ...вже задовбав!
    Інтернетом сало не заміниш!:)):pardon::rolleyes:

7. Соло

Соло Рыжая до белого каления

[OFFTOP]ой...вот не все так благостно реагируют на "вставання позаду" неизвестных подозрительных личностей))))))))))))) дописала в стиле именно этой кав`ярни))[/OFFTOP]

8. Юрко НОТОЦО

Коли британці,шпанці говорили індєйцям що вони збудують їм багато житла,то...вони під Вігвамом мали на увазі Фіг-вам!:))

Я Вас вітаю,в Вас вже непогано "йде" галицька фільозофія! Так дєржать!:good:

9. Luna

Солушко..Эти личности все равно НАШИ. И мы это понимаем...От того, что они нам предлагают "пристраиваться и быть скромнее" ничто в нашей и их жизни не изменится. Можно сто раз задрав нос кричать о том, что именно ОНИ настоящие - а остальное подстраивающийся суррогат, ничего не изменится. Кто-то интеллигентно промолчит, кто-то "чисто по понятиям в бубен", кто-то обойдет и внимания не обратит, а кто и расстроится искренне..но все останется так, как есть.
    У нас один шанс - не искать друг в друге врага и виновных извне, а ...жить что ли.

10. Luna

:))Та я давно підозрювала, що головний галицький філософ до болю під коронками під одесита підлаштовується)) А щоб прикрити теє самое нескінчено ганьбить прототип)))

Щодо горбатого - то да...До могили я буду одеситкою, в мене рідною буде російська..але ж я поважаю і знаю українську, і вважаю себе українкою. Отака горбатість...яка ближче за Вашу стрункість, бо ви якісь рафіновано - викристалізовані, чи що...

11. Юрко НОТОЦО

Товаріщ нє поняла!:preved:
    Пані Луно,Ви Нє Понялі...або понялі і граєте варята!
    При чому тут Одесса до філософії і образу життя?:))

12. Милена

Милена Дуже важлива персона

[CENZ]
    [/CENZ]

[CENZ]Это так, аксессуар , для полноты восприятия ___ Это трубка
    А это- "мы" её курим :)
    [​IMG][/CENZ]

13. Luna

Ото сидіть тепер, філософе, й думайте - чи не поняла товариЩ, чи грає вар"ята))
    І сама подумаю над цим..))

14. Юрко НОТОЦО

Ви подумайте...подумайте добре,і я подумаю,щоб Ви не думали,що Ми,галичани,ніц не думаємо думаючи про вас і про те,як думали в 1938-м також рахуючі себе думаючими генераліссімус Йосип з єфрейтором Адіком Шилькгрубером! ЄФрейтор також рахував себе мудрішим,а Йося оказався хитрішим!
    Думай Зяма,думай!(c):))

15. Юрко НОТОЦО

Шановна пані Луно!Таке враження,що фільозофія...не Ваш рівень...
    Але думаючи думайте і знайте,що Вас обманули...
    Вам підсунули замість бенгальського тушканчика та набагато цінніше хутро...гімалайського соболя, виловленого в Карпатах і обробленого в майстерні міста Болехів,що в Галичині! (c)
    :))

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну да. Ваш рівень - фільозофія. А філософія - не Ваш рівень.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нудануда....
    Отакі філософи Вам ближчі і зрозуміліші?
    [OFFTOP]http://www.youtube.com/watch?v=R-iph3Ky08A&show[/OFFTOP]

18. Степаныч

Нет. А это к чему? Чикатило не хотите вспомнить? Если Вы не понимаете всего примитивизма "фільозофії" Юрка, ничем помочь не могу. Но вы(мн.) позорите Украину и украинцев.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм....а оті,значить не ганьблять?
    А лице...суть мордяґа України - вони.
    І оце - теж.
    І таке ж їде в світ.
    Показувати лице.
    http://www.youtube.com/watch?v=rDSHAG1l4Gg&feature=player_embedded#at=33

20. Степаныч

Не знаю что такое "мордяґа". Но там пьяная уголовщина. Каким образом она соотносится с попытками умничать под флагом галичан? Это ваш(мн.) уровень?

а де твій аватар? :)