Кав'ярня Галицьких Фільозофів

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 1 лип 2011.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

у кав"ярні прохання жінки - закон.
    то може ще кави?
    з цукерками

Ми за кавою щиро,
    Глянемо в очі брат брату
    Й поговоримо мирно
    Про життєве багатство.

Поговоримо про слово,
    Нашу владу незрячу,
    Що протягує лапи
    До вкраїнської мови.

Ось у вазі цукерки:
    Не соромтеся, їжте,
    Й слово мовим відверте,
    Про невдале «заміжжя»

У кого, хто вродився,
    Про кохання забуте,
    Що на другій женилось
    І від того знов смуток.

Нехай там… за стіною,
    Злії вітри десь віють,
    Ми ж родились в любові
    Й творить зла ми невмієм.

Нас поезії дружба
    Поєднала надовго,
    Щоби ми дарували
    Усім людям по слову.

Тож заходьте на каву –
    Її створюють люди.
    Цей напій добрий, давній
    Мостом дружби хай буде.

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Ви трохи перебільшуєте! Власник Кав'ярні такого не допустить. Я хотів йому запропонувати зробити вивіску "Рашбіянкам та гомоkацапсеулістам вхід заборонено!", але потім вчасно схаменувся і не став наполягати на своїй пропозиції, бо розумію, що політична орієнтація відвідувачів на другому місці. На першому - виручка!:))

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А чим не філософська думка яку я навів раніше?
    Проста та примітивна? Гм. Як сказати.
    Із-за цієї думки рушились та рушаться цілі долі та країни, межували життя та смерть. Не кажучи вже про службові кра"єри та пр. побутові і не побутові ситуації.

п.с.
    Запропоную вам одне питання для обдувуння та обговорення.
    Кохання (любов) та ненависть. Завжди поряд. практично не існують одне без одного. ЇХоча начеб то виключають одне одне і в той же час врівноважують.
    Перше вважають високим почуттям, а друге низьким.
    Хоча я між ними ставлю знак рівности. І те і інше не даються просто так,а вимагають щоб на них заслужили.

4. Соло

Соло Рыжая до белого каления

я думаю,всё дело в том куда человек направляет свою энергию..энергию питаемую любовью или ненавистью..наверно чувства даны нам не случайно..они провоцируют некие поступки..кстати вы заметили что люди разного уровня духовного развития совершают разные поступки хотя вызваны эти поступки одинаковыми эмоциями..

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви впевнені що людина самостійно спрямовує свою енергію? Я сумніваюсь що це відбувається свідомо. Частіше за все спрямування викликають інстинкти та обставини в які на даний момент потрапляє людина. Саме обставини , їх збіг і є тим стимулом спрямування.

Вам відомо, що самогубств на грунті кохання (любові) неспівставимо більше ніж на грунті ненависті? Навіть на грунті ненависті майже відсутні.

а де твій аватар? :)