Кав'ярня Галицьких Фільозофів

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 1 лип 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та ви за кого нас маєте? :ireful: Щоб ми дурно-безплатно працювали...:))

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так я ж так і гаварю...під чаас надвігающа-ва-ющаюся катастрохвой (ледве вимовив це таке знайоме і трудне іноземне російськомовне слово)!:pardon:

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Та кажіть просто "рятуйте, людонькииии":))

4. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

О! За-дурно - то є файна ціна для такого гендляра, як я!:))
    Перекладачем-переводчиком зможу з легкістю, бо народився я саме у Дрогобичі, але тепер наразі зустрічаю Армаякийсьтамдон у Таврійських землях! Вважайте, що домовились, бодай би то всьо шляк трафив і кров заляла нагла!:))

5. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Что-то я слишком много умничаю - все проще: в русском тоже есть глагол "лишить" -"лишиться". "Лишіться Ф." = лишите себя Ф. (Точный перевод часто плох стилистически.)

6. Luna

Точно! Но в русском варианте это означает "потерять".
    А в украинском - оставить...Есть оттенки вроде?

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ще одна особа, помічена галицьким вірусом, обізвалася...:rose:

8. Юрко НОТОЦО

Вірно!
    От давайте і здійснемо необявлений ще табачніковський національний мовний прожект, при якому На Украине всі массони зможуть мати роботу,працюючи або строителями(!)...або переводчиками (грошей МВФ довласної кишені)
    І це требв здійснити скоре-енько...поки лохи (українці з вищою освітою,як Ющ ),та не перевелись!:rolleyes:

9. Orthodox

Навпаки шановна!:)
    Не вірусом, а щепленням!;) Тому для мене усі люди однакові - діти Божі!:rose:

10. bayard

bayard Дуже важлива персона

то мабуть таки файно....бо це ж доводить тезу про широки верстви українства...
    десь щеб покопатись мабуть і я знайшов би когось зі.... Самбору:))

11. Юрко НОТОЦО

:good:
    Проходите в перекладачі поза конкурсом,яко дрогобичанин щеплений ( чи щипаний?) і без оплати,задурно,яко патрійота свого ,такого ріднесенького краю!
    А...ачи випадково Ви не шпійон якийсь?:))

12. Orthodox

[OFFTOP]тоді може має сенс зробити гілку, чи там тему "Шукаю земляків", або звернутися з проханням до модераторів, щоб, коли будуть мати час та натхнення, зробили в анкеті юзеру запис "місце народження", яке кожен зміг би вказати за власним бажанням[/OFFTOP]

13. Orthodox

Хм...:scratch_one-s_head:
    Отак! Тепер сиджу, макитру чухаю, може й справді я "казачек засл(р)анный"....:)):)):))

14. Luna

"А вони так шепотяться між собою та дивляться..аж мені похололо всередині... А я їм: "А шо це Ви так тихо говорите? Може, ви мене вбити хочте?" (с))))

15. Юрко НОТОЦО

...і почнуться массонські хохми а ля Чемодан!Вокзал!Львів!:))
    Всі попруть "на родінє" за гроші МВФ або Москви...скуповувати галицькі землі!
    Це ж так просто, ортодоксе Ватсон!(с) :))

16. Luna

Так галицькі землі й так у вільному продажу...Де не їдеш "Продається":sad:

17. Orthodox

Та Ви ж, шановний, не будете марнувати час, щоб звертати увагу на недолугість таких хохмачів?;)
    на мій розсуд, то всьо гімна варте! поясню чому:
    переконаний, що методи експансивної західномонгольської зовнішньої торгівлі розіб'ються вщент об гешефторієнтовану ментальність галицьких гендлярів.
    усі економічні теоретики хутко йдуть до дупи співати, коли нащтовхуються на хлопський розум! Тому не бійтеся - "Сделка не состоится"!:))
    Та якщо дасте затягнутися з тої файки, шо Ви, вуйко Холмс, палите, то може і я так буду казати!;):))

18. Юрко НОТОЦО

Так то воно так , та ре зовсім так!
    Купив си баньку консерви,написано Кілька...Відкрив,а там Їх ціла банька!:))

19. Юрко НОТОЦО

Та й кажіть: Який той вуйцьо Юрцьо файний,же не мовить Мафія,а так культурно,по-літературному...Массони!:))

20. Orthodox

Ну то добре! :)
    [OFFTOP]Але як справжный гоноровий задурно наймит-перекладач мушу сказати, же для мене шо тиї масцони шо тая махвія є одна срака-банька...:)):)):))
    [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)