Кав'ярня Галицьких Фільозофів

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 1 лип 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ну..можна намагатись не вживати діалектизми, щоб співрозмовник тебе зрозумів...Якщо Юрко в реальному житті висловлюється так, як на форумі..гадаю, я одразу не зрозуміла б, про що йдеться.
    То й цікаво..в тебе я не чула таких слів, а ти кажеш - приїдеш, почуєш__

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Файно,направду...
    Врятувалисте хлопа з СамбОра,направду тішусі же є свій чоловік в Кавярні...!
    Дєкую красно панно Мілена!Шо вгадав єм,на рахунок панни,чи ні?
    Часом так і хочеться повикобелюватися перед одєськими батярами(Повикобелюватися,то шановно одесити по-русски "повипєндріватся",во-о...Так як ви часОм,або і краще.
    Бо Ми Такі!:rose:

3. Luna

:rose:Ай, маладціііі)))

4. Юрко НОТОЦО

Поняв! Галицьке зверху,шо нє?
    Ой...тут ще як колись до кумпанії та Торро заскоче...То-то сміху і кумедій буде...То ще Той,галицький фільозоф! Скро-о-о-мнічає!;)

5. Luna

Нє))
    Галицьке - на своєму місці.

6. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

С "денервуватись" - это просто, это полонизм. А почему у поляков так? Не знаю.
    А вот "лишіться" = "лишіть себе", т.е. не "останьтесь", а "самі собі дайте з тим спокій". (рус. оставьте меня в покое = укр. дайте мені з тим спокій) Так я понимаю и предполагаю, я ведь не эксперт по диалектам.

7. Luna

Скорее - не оставьте меня в покое, а сами..успокойтесь. Наверное...

8. Соло

Соло Рыжая до белого каления

ну или по русски повыкобеливаться)))) можно еще выкобениваться)))выкаблучиваться,выдрючиваться и выделываться)) очень часто употребляемый сленг..кстати как и многие другие слова подобного рода заменяет матюки,которые вам так ненавистны(вздохнула) иногда даже и созвучны матюкам..:pardon:а по литературному неинтересно...нет той ёмкости и вкусности..получается очень стерильный текст..
    за "хм...никак не получается без политики" отдельное спасибо..:rose:sad:сори..эт не вам...это Ромко адресовано...:o я вас спутала...ужасссс)))))

9. Юрко НОТОЦО

Цьотко,дайте напитиcі води,бо так жерти хочу,же аж спати нема де!:))

10. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ні, не вгадали.
    Пані Мілена, і вже, дякуючи Богові, бабуся.
    І ми з вами ще зустрінемось у вашій кавярні.

11. Юрко НОТОЦО

:good:
    ...а дасть Бог і у львівській кав'ярні,на Ринку...Ви з газдою своїм,а я з жоною,з дітваками і їхніми пуцьвірінками...Жеби весело було! :))

12. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

%-)
    "Прокнокал я, что ты до звонка к Марьяне хиляешь? Фартово. Я профессор сватать тебя за Марьяну. Сам мажешь. Я до звонка звонить буду. И на киче хвоста откину. Мне и здесь мазево. Чем не блат-хата? Только одной шмули не мажу. Ее то мне ты и притаранишь. "(с)

:))

13. Luna

Вотэто дал..воды напиться))

14. Юрко НОТОЦО

Та-а-ак...Тлумач (перекладач) тут який будь є,але сартифікований,як Мілена Українська ?
    Це ж південно-циганська мова,шо нє?
    Вірно я кнокаю?
    Може Милена Російськая,га-а? Або Луна Скіфська?
    АР Новий Вівілон розшукує ( це до Степанича!) перекладачів...до шляка ясного! %-)

15. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Наконец-то нормальная человеческая речь!:good:

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

Только не женСЧіна, а женЩина. Хотя тоже неправильно. На женщину у нас говорят - девушка! :))

17. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

И это пройдёт... (с);):rose:

18. Luna

:))Это быстро проходит))
    Но Танна правильно заметила - у нас "женщиной" называют даму весьма почтенного возраста, а у продавщиц - без вариантов))
    А как КРАСИВО наш Полковник говорит..."Мадам.." Восхитительно. Без гнусных подтекстов, а именно КРАСИВО...

19. Юрко НОТОЦО

Так то воно так!Сам бачу,що не барбаринська Руминська!
    Кавярні терміново і за-дурно(безплатно) потрібні перекладачі,переводчики на чєловєческий язик,бо Ми тут,як пуцьвіріньки (новонароджений,немовля) перед насуваючимся на Таврійські землі Армагедоном (пир во время Чуми)!
    :))

20. Luna

Та нащо стільки зайвих слів....Просто - як пуцвіріньки, та й всьо...

а де твій аватар? :)