Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. кавоман

кавоман New Member

НЕПРАВДА. "ВІРМЕНКА" з Божою допомогою і добрими, інтелігентними, бажано без шкідливих звичок, клієнтами з усіх куточків світу живе, ось уже 30-й рік поспіль. Надіємося, що ніякі злі чиновницькі, м"яко кажучи, забаганки і неправдиві повідомлення всяких московитів не затьмарять над нею ясного неба. :)

Для добрих людей завжди відчинена (якщо це не пере;)ходить межі здорового глузду);)

Останнє редагування модератором: 24 жов 2008
  2. юстас

юстас Well-Known Member

Хорошо сказано. Только "аминь" забыли в конце добавить:crazy:

3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Вiрменка вiдкрита, бачила на свої очi, тiльки не заходила :)

4. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

А як вам нещодавно відкрита "Золота Роза" на Староєврейській?

5. nastinka

nastinka відсутня

У "Вірменці" - надзвичайно смачна кава) і бізе з кавовим кремом :)
    ням-ням)
    так люблю))

6. bora

bora Well-Known Member

Може це випадковість, але в мене після візиту залишились емоції на рівні - давно такого недоробленого закладу не бачила. Точніше - ззовні - дуже непогано, а все решта..уф..
    За столики верещали де зайнято аж з-за бару замість таблички по-людськи виставити. В меню - ніхто з офіціантів не орієнтується, як вибрати коли офіціант не розуміє що там взагалі написано:). В підвалі - страшно сиро, аж тече по стінам конденсат...І ще і ще ньюанси, які неприємно вразили. Книгу скарг не вимагала тільки в надії на те, що вони допрацюють ще. Дуже сподіваюсь на це.

• Подобається Подобається x 4
  7. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ну тоді я ще зачекаю з візитом туди :) Може й справді виправляться...
    Дякую за інформацію.

8. Summer

Summer Well-Known Member

знайомий був там, каже що всяке там торгування звичайнісінький обман, він почав торгуватись і не доплатив 4 грн ну ж торгувався:), так офіціанти випускати не хотіли з тої кнайпи :crazy:. Ціна там вже визначена і не обговорюється:cool:

9. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

От завжди в нас так вміють - про принципу "хотіли як краще" )))) От же ж... І це називається "фішка" :lol:

10. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Когда был во Львове друзья повели в кафе Мазох. По их рассказам я представил себе, что это что-то типа стриптиз-бара, официантки топлесс и т.п. Говорил им, что такого добра и в Киеве хватает, чем вы меня удивить хотите? Но потом понял как ошибся, когда мы подошли, а навстречу вышла пара с ребенком лет 5. Это действительно что-то эксклюзивное, подобного не встречал нигде. Официантки сексуальнее даже самого полного стриптиза. И в то же время не пошло. Еще прикол был как нас девушка стала заковывать в ошейник и наручники, а потом дала меню от которого мы чуть не попадали под стол. Я пообещал себе и прелестной официантке заходить туда каждый раз как буду в городе и до сих пор не жалею об этом.

• Подобається Подобається x 8
  11. gryvul

gryvul Well-Known Member

Вірменку "класичну" часто приїжджі плутають і ще одним кафе на Вірменській, яке оформлене в стилі а la вірменському, далі по вулиці, як іти до Дзиги.
    Але, як на мене найкраща кава в Галці. Хоча сама установа общєпіта дуже попсовою стала, особливо за останні 3 роки.

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені дуже подобається новий заклад - Кофіін... шо міцна кава, шо всякі кавові коктейлі + обстановка гарна...

13. Summer

Summer Well-Known Member

а де цей Кофіін знаходиться?
    щодо Галки, незважаючи на добру каву, останній раз зайшла так була в шоці накурено так ніц не видно ( не зважаючи на заборону куріння!) + запах такий , видно витяжки не працюють..... враження не найкращі, хоча раніше дуже любила цей заклад ;)

14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

В Кривій Липі здається.

15. Там смачно готують. Правда, потрапити варто тоді, коли не дуже багато людей :) Кнайпа розрекламована. Частетько шукають Криївку туристи, що гуляють містом. От.

16. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

О так, аналогічно. Колись дуже любила цей заклад і за каву і за десерти. Але їхня обстановка і тютюновий дим мою любов таки перемогли...

17. gryvul

gryvul Well-Known Member

якщо глобально, то мені особисто криївка не подобається. Занадто показово (а може, для мене нічого нового там немає і тому вимахуюся?). але і такий рівень пропаганди потрібен.

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

Кофіін на Кривій Липі, раджу хоча б разок зайти на кавку, почитати журнальчики - там є на укр і на англ для туристів (вичитала для себе стільки нового про Львів, про виставки різні, події, хто приїжджав до ЛЬвова і т.д. ) чи книжки акісь .. хороша обстановка, диванчики з подушечками... інтерєр є домашній, а іншому залі романтичний

• Подобається Подобається x 6
  19. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

а хтось щось чув про "Атмосферу"? то десь на братів Рогатинців таке є..

20. Summer

Summer Well-Known Member

вчора були в Цукерні, там за стіною ремонт , сказали до Миколая відкриють нове приміщення:)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)