НЕПРАВДА. "ВІРМЕНКА" з Божою допомогою і добрими, інтелігентними, бажано без шкідливих звичок, клієнтами з усіх куточків світу живе, ось уже 30-й рік поспіль. Надіємося, що ніякі злі чиновницькі, м"яко кажучи, забаганки і неправдиві повідомлення всяких московитів не затьмарять над нею ясного неба. Для добрих людей завжди відчинена (якщо це не переходить межі здорового глузду)
Може це випадковість, але в мене після візиту залишились емоції на рівні - давно такого недоробленого закладу не бачила. Точніше - ззовні - дуже непогано, а все решта..уф.. За столики верещали де зайнято аж з-за бару замість таблички по-людськи виставити. В меню - ніхто з офіціантів не орієнтується, як вибрати коли офіціант не розуміє що там взагалі написано. В підвалі - страшно сиро, аж тече по стінам конденсат...І ще і ще ньюанси, які неприємно вразили. Книгу скарг не вимагала тільки в надії на те, що вони допрацюють ще. Дуже сподіваюсь на це.
знайомий був там, каже що всяке там торгування звичайнісінький обман, він почав торгуватись і не доплатив 4 грн ну ж торгувався, так офіціанти випускати не хотіли з тої кнайпи . Ціна там вже визначена і не обговорюється:cool:
Когда был во Львове друзья повели в кафе Мазох. По их рассказам я представил себе, что это что-то типа стриптиз-бара, официантки топлесс и т.п. Говорил им, что такого добра и в Киеве хватает, чем вы меня удивить хотите? Но потом понял как ошибся, когда мы подошли, а навстречу вышла пара с ребенком лет 5. Это действительно что-то эксклюзивное, подобного не встречал нигде. Официантки сексуальнее даже самого полного стриптиза. И в то же время не пошло. Еще прикол был как нас девушка стала заковывать в ошейник и наручники, а потом дала меню от которого мы чуть не попадали под стол. Я пообещал себе и прелестной официантке заходить туда каждый раз как буду в городе и до сих пор не жалею об этом.
Вірменку "класичну" часто приїжджі плутають і ще одним кафе на Вірменській, яке оформлене в стилі а la вірменському, далі по вулиці, як іти до Дзиги. Але, як на мене найкраща кава в Галці. Хоча сама установа общєпіта дуже попсовою стала, особливо за останні 3 роки.
а мені дуже подобається новий заклад - Кофіін... шо міцна кава, шо всякі кавові коктейлі + обстановка гарна...
а де цей Кофіін знаходиться? щодо Галки, незважаючи на добру каву, останній раз зайшла так була в шоці накурено так ніц не видно ( не зважаючи на заборону куріння!) + запах такий , видно витяжки не працюють..... враження не найкращі, хоча раніше дуже любила цей заклад
Там смачно готують. Правда, потрапити варто тоді, коли не дуже багато людей Кнайпа розрекламована. Частетько шукають Криївку туристи, що гуляють містом. От.
О так, аналогічно. Колись дуже любила цей заклад і за каву і за десерти. Але їхня обстановка і тютюновий дим мою любов таки перемогли...
якщо глобально, то мені особисто криївка не подобається. Занадто показово (а може, для мене нічого нового там немає і тому вимахуюся?). але і такий рівень пропаганди потрібен.
Кофіін на Кривій Липі, раджу хоча б разок зайти на кавку, почитати журнальчики - там є на укр і на англ для туристів (вичитала для себе стільки нового про Львів, про виставки різні, події, хто приїжджав до ЛЬвова і т.д. ) чи книжки акісь .. хороша обстановка, диванчики з подушечками... інтерєр є домашній, а іншому залі романтичний