Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Відповідь: Кав'ярні Львова

А далеко на скільки?..Бо повірте,що воно того вартує...Я наприклад вже просто не можу без львівської кави,хоч також не дуже близенько.

2. Bianka

Bianka Member

11 часов полета

потому и спашиваю-
    гоните рецепты львовского кофию, а вы молчите как будто государственную тайну храните:D

• Подобається Подобається x 1
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Львівську каву готують тільки у Львові,я можу лиш власний рецепт,як на мене також смачний...От спробуйте: на філіжаночку даю 2 повних ложечки кави і сік половинки лимону...ням ням ням....ну і декілька капель коньячку...отаке я люблю...але справжня Львівська смачніша.

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

У Львові в кав'ярні "Під клепсидрою" (народна назва "Дзига") подають такий прикол як "кава з вогником"!(Хоча несуть її до Вас досить довго - офіціанти повільно ходять:D)
    Але все ж, приносять Вам ту кавусю, а Ви сидите...в теплому приміщенні "Дзиги", а надворі,наприклад, дощ, проте Вам тепло:)ще й від думки про те що зараз спробуєте "щось з вогнем":D:D
    Отже, офіціант приносить Вам каву, йде і вимикає світло...потім підходить до Вашого столику, запалює чудо-рідину у Вашому горнятку, що зветься кавуся і вона горить...а-а-а...але всього кілька секунд:)Далі офіціант швиденько закриває якоюсь кришечкою Ваше горня, вогонь зникає, світло вмикається...А Ви сидите і думаєте - пити чи не пити і шо з того буде, чи не обпечете собі губи від кавці :D:D
    Всьо буде нормальок! Ніц собі не обпечете, бо горнята добряче зроблені (так би мовити, "розраховані на прикол"). А посмакуєте один із видів готування кави - на Ваш вибір "кава з вогником" може бути або з коньяком, або з ромом.;)
    Тому, welcome до Львова - смакувати каву і просто гуляти по місту...

• Подобається Подобається x 10
  5. bora

bora Well-Known Member

У "Синій пляшці" також

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Найбільше люблю Синю Прляшку, Золотий Дукат, КАбінет, а зараз ще собі Галку сподобала...

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

ГАЛКА - теж любила
    Але тепер там так шумно і галасливо, не затишно. і на димлено.....
    люблю тихенькі кафе

КАбінет - а то де?

8. mavka

mavka Well-Known Member

не знаю, де Кабінет, але цього разу дуже сподобалось в Одиниці, це біля Амадея, каплиці Боїмів та Мапи. Подають там смачні пляцки зі шпинатом, crew працює злагоджено :). недешево. цікавий intérieur.

9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

На вул. Винниченка, біля ЛОДА. Часто в "Кабінеті" проводяться презентації нових книг, а під час Книжкового Форуму таке відбувається щодня. Затишно, трошки дорого, багато книг навколо...словом, немов кабінет якого "директора":cowboy:
    А, згадала - ще є більярд.:).
    Також там є ще підземне приміщення, але не знаю чи зараз воно використовується як інший зал "Кабінету" (раніше замість "Кабінету" було моє улюблене місце "У Юрія Кульчицького")
    Але "Кабінет" теж дуже класний!!!

10. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я теж дуже люблю "Золотий Дукат", мені напевно щастило, хоч хожу туди досить часто, але завжди було місце, і ніхто ніколи не хамив:), трохи менше "Галку", "Світ кави".
    А ще дуже любила в студенські часи кондитерську, що на Дудаєва, ми там все пари прогулювали:), пили каву з тортиками(завжди свіжими), було дешево і смачно. А ще від факультету близько;)

• Подобається Подобається x 5
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

О, Дудаєва - це вулиця для студентів :D - найкращі хотдоги та найкраще найдешевше кафе! Коктейлі, тістечка, тортики, морозиво.. Ммм.. Все свіже, дешеве, смачнюще! Деколи там буваю, файно там, солодко :).

• Подобається Подобається x 9
  12. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

О-о, хотдоги... Некст тайм у Львові піду просто на Дудаєва, по наводці :crazy:

13. carpos

carpos New Member

А щодо "Криївки" - добре, що цілодобово працює))
    Часами можна зависнути на вай-фай:p

14. Summer

Summer Well-Known Member

обожнюю Цукерню , там такі смаколики :rolleyes: і дуже смачна кава з молоком. також люблю Під клепсидрою (Дзига) там кава по-львівські сама смачніша ( а ще записочки смішні), а льоди по-львівс. просто смакота :good:Атмосфера тих кав"ярень просто дуже гарна, а от Мапа мені не сподоб - меню не принесли,самі йшли за ним та й ціни вищі (ніж напр-д у Цукерні) так сказати на туриста :smile:

15. Summer

Summer Well-Known Member

оскільки тема про кав"ярні нашого міста, то прошу сказати коли у жовтні , вірніше якого числа відбудеться ІІ міське свято "На каву до Львова" ? дякую ))

16. Summer

Summer Well-Known Member

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

А нам хоч і було далеко, та теж частенько туди ходили. Яка ж там Бджілка смачна була!!! І Верховина! І все решта!

18. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

А чому "була", чому минулий час? Вони і досі є, і ніби непогані ;)

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну принаймні для мене - минулий час, бо не була там вже кілька років, ще зі студентських часів.

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А на фестивале "На каву до Львова" победила "Віденська кавярня", хотя я предпочитаю "Синю пляжку"

а де твій аватар? :)