Відповідь: Кав'ярні Львова А далеко на скільки?..Бо повірте,що воно того вартує...Я наприклад вже просто не можу без львівської кави,хоч також не дуже близенько.
Відповідь: Кав'ярні Львова 11 часов полета потому и спашиваю- гоните рецепты львовского кофию, а вы молчите как будто государственную тайну храните:D
Відповідь: Кав'ярні Львова Львівську каву готують тільки у Львові,я можу лиш власний рецепт,як на мене також смачний...От спробуйте: на філіжаночку даю 2 повних ложечки кави і сік половинки лимону...ням ням ням....ну і декілька капель коньячку...отаке я люблю...але справжня Львівська смачніша.
У Львові в кав'ярні "Під клепсидрою" (народна назва "Дзига") подають такий прикол як "кава з вогником"!(Хоча несуть її до Вас досить довго - офіціанти повільно ходять:D) Але все ж, приносять Вам ту кавусю, а Ви сидите...в теплому приміщенні "Дзиги", а надворі,наприклад, дощ, проте Вам теплоще й від думки про те що зараз спробуєте "щось з вогнем":D:D Отже, офіціант приносить Вам каву, йде і вимикає світло...потім підходить до Вашого столику, запалює чудо-рідину у Вашому горнятку, що зветься кавуся і вона горить...а-а-а...але всього кілька секундДалі офіціант швиденько закриває якоюсь кришечкою Ваше горня, вогонь зникає, світло вмикається...А Ви сидите і думаєте - пити чи не пити і шо з того буде, чи не обпечете собі губи від кавці :D:D Всьо буде нормальок! Ніц собі не обпечете, бо горнята добряче зроблені (так би мовити, "розраховані на прикол"). А посмакуєте один із видів готування кави - на Ваш вибір "кава з вогником" може бути або з коньяком, або з ромом. Тому, welcome до Львова - смакувати каву і просто гуляти по місту...
Відповідь: Кав'ярні Львова Найбільше люблю Синю Прляшку, Золотий Дукат, КАбінет, а зараз ще собі Галку сподобала...
Відповідь: Кав'ярні Львова ГАЛКА - теж любила Але тепер там так шумно і галасливо, не затишно. і на димлено..... люблю тихенькі кафе КАбінет - а то де?
Відповідь: Кав'ярні Львова не знаю, де Кабінет, але цього разу дуже сподобалось в Одиниці, це біля Амадея, каплиці Боїмів та Мапи. Подають там смачні пляцки зі шпинатом, crew працює злагоджено . недешево. цікавий intérieur.
Відповідь: Кав'ярні Львова На вул. Винниченка, біля ЛОДА. Часто в "Кабінеті" проводяться презентації нових книг, а під час Книжкового Форуму таке відбувається щодня. Затишно, трошки дорого, багато книг навколо...словом, немов кабінет якого "директора":cowboy: А, згадала - ще є більярд.. Також там є ще підземне приміщення, але не знаю чи зараз воно використовується як інший зал "Кабінету" (раніше замість "Кабінету" було моє улюблене місце "У Юрія Кульчицького") Але "Кабінет" теж дуже класний!!!
Відповідь: Кав'ярні Львова Я теж дуже люблю "Золотий Дукат", мені напевно щастило, хоч хожу туди досить часто, але завжди було місце, і ніхто ніколи не хамив, трохи менше "Галку", "Світ кави". А ще дуже любила в студенські часи кондитерську, що на Дудаєва, ми там все пари прогулювали, пили каву з тортиками(завжди свіжими), було дешево і смачно. А ще від факультету близько
Відповідь: Кав'ярні Львова О, Дудаєва - це вулиця для студентів :D - найкращі хотдоги та найкраще найдешевше кафе! Коктейлі, тістечка, тортики, морозиво.. Ммм.. Все свіже, дешеве, смачнюще! Деколи там буваю, файно там, солодко .
Відповідь: Кав'ярні Львова А щодо "Криївки" - добре, що цілодобово працює)) Часами можна зависнути на вай-фай:p
обожнюю Цукерню , там такі смаколики :rolleyes: і дуже смачна кава з молоком. також люблю Під клепсидрою (Дзига) там кава по-львівські сама смачніша ( а ще записочки смішні), а льоди по-львівс. просто смакота Атмосфера тих кав"ярень просто дуже гарна, а от Мапа мені не сподоб - меню не принесли,самі йшли за ним та й ціни вищі (ніж напр-д у Цукерні) так сказати на туриста :smile:
оскільки тема про кав"ярні нашого міста, то прошу сказати коли у жовтні , вірніше якого числа відбудеться ІІ міське свято "На каву до Львова" ? дякую ))
от і відповідаю другий фестиваль кави відбудеться 17-19 жовтня в центрі нашого міста http://oglyadach.com/news/2008/10/15/202768.htm
А нам хоч і було далеко, та теж частенько туди ходили. Яка ж там Бджілка смачна була!!! І Верховина! І все решта!