Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. Poster

Poster Well-Known Member

Відповідь: Кав'ярні Львова

директор може й весела дiвчинка, а офiцiанти дiйсно "примороженi"...

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Скажу, щоб придивилась уважніше до персоналу!

3. bermooood

bermooood Member

На Бамбетлі. Микулинецьке пиво, справжня бастурма.

4. Poster

Poster Well-Known Member

вчора проходив повз те кафе - класно придумали з подушками на підвіконниках (там ще котяра спав). а назва в мене асоціюється з автобусами :) на бамбетлі

5. mayscream

mayscream Well-Known Member

В мене всі уподобання якісь класичні:"Купол","Дзига","Під синьою фляжкою".У "Галці" два останні рази сирний десерт був з прокислим сиром,а ще лате чомусь подали у чайному горнятку;-("Криївка" занадто шумна і не надихає до розмов під кавусю.Ще подабається в "Світі кави та чаю" на Крилова.У "Цукерні" геть тісно.Смачна кухня та дуже гарне обслуговування на Катедральній.Колись любила сильно "Смачну плітку",але вони геть спаскудилися:погано вимитий посуд,офіціантки,що гальмують,навіть коли в залі зайнято 2 столики,лівий кон"як,вода з фусами до чаю і ще багато фе.У Львові багато класних кнайп,але нажаль,переважна більшість з них з часом сильно портиться;-(

• Подобається Подобається x 1
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Кондитерська "Цукерня" відзначена як найкращий ресторан Львова
    З нагоди професійного свята - Дня працівника торгівлі - львівське кафе-кондитерська "Цукерня", яке є членом Гільдії рестораторів Львова, сьогодні отримала спеціальну грамоту від Головного управління економіки Львівської ОДА, - повідомила ZAXID.NET прес-служба Гільдії рестораторів Львова.
    Подання на відзнаку зробив відділ торгівлі Львівської міської ради. За словами начальника відділу п. Галини Заяць, обрати один ресторан з-поміж тих, що зараз працюють у Львові, насправді було нелегко. Проте визначальним стало те, що саме кондитерська "Цукерня" стала однією з візитівок міста, яка приваблює до себе львів’ян та туристів.

Співвласниця "Цукерні" Світлана Роман у своєму коментарі зазначила, що грамоти - це завжди приємно. Проте найкращою нагородою для "Цукерні" все ж таки є її клієнти. Тепер поласувати смаколиками кондитерської можна також у районному Миколаєві, Хмельницькому та незабаром - в Івано-Франківську. "Зараз у львівській "Цукерні" ми робимо ремонт. До осені плануємо відкрити ще один зал. Щоправда, тема там буде зовсім інша ніж та, до якої вже звикли наші відвідувачі. Але наразі це таємниця", - розповіла Світлана Роман.
    http://zaxid.net/newsua/2008/7/25/183631/

7. христуся

христуся Active Member

Продублюю свій допис із іншої гілки. Оскільки дуже зачепило і по темі про кавярню.

Хочу поділитися історією, яка трапилася із моєю знайомою у кав'ярні "Дзига" - "ПІд Клепсидрою", що по вулиці Вірменська, надалі "Дзига".

Знайома сиділа із компанією дівчат на другому поверсі у залі для не курців. Зал був напівпорожній. Мило сиділи, бесідували. Офіціанти, які підходили щохвилини,то те принести, то те забрати, постійно були в полі зору. Все як завжди. Так ні.

Офіціант підходить у супроводі молодика у балоновій куртці, мило з ним розмовляє і садить за столик позаду знайомої. Молодик сидить іще декілька хвилин, а потім різко покидає приміщення.
    Посидівши ще трохи пішли додому. Вже на вулиці виявили, що у знайомої вкрали мобільний телефон і гаманець.

Наступного дня знайома в шоці - іде у кав'ярню, і, знайшовши менеджера, дізнається від нього, що це у них не вперше. Мило, правда,.................

Одним словом, будете у "Дзизі" будьте пильні і бережіть гаманці.

А якщо читатимуть власники "Дзиги" - будь - ласка подбайте про безпеку та спокій клієнтів. Від себе скажу - більше в "Дзигу" ні ногою, хіба в галерею(за неї справді ДЯКУЮ)

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А навіщо повторювати теж саме, що і у другої гилці форуму?

9. Londoner

Londoner Абирвалг

mode: /off Напевно людина хоче попередити якнайбільше людей про небезпеку!

10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

"Кілікія" на вулиці Вірменській - затишно, смачно і порівняно не дорого.
    "Алекстра" на вулиці Шухевича - кльові дорогі торти і здоба.
    Та багато інших "смачних" місць є у Львові...

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

мова,ніби про кав’ярні...:8:

12. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та воно то так, але каву там (в "Алекстрі") теж дають. Але то певно кондитерська. Словом, так ся написало, бо вище прочитала про :

13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а мені найбільш до вподоби "під синьою пляшечкою" і "Фреска" на Краківській

14. Bianka

Bianka Member

расскажите, в чем прикол Львовских кафейнь
    как готовят кофий,
    с чем подают

опишите как можите, калоритно,
    так чтоб вкус почувствовать, атмосферу, запахи...

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[​IMG] "опишіть мені червоний колір"....

16. Bianka

Bianka Member

червоный- позитивный цвет энергии
    Продолжай! :)

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

один мій товариш казав: хочу у львові побувати, чув багато про нього..
    коли побував: відняло мову
    ліпше раз побачити, ніж сто раз почути... [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

..А ще ліпше хоча б один раз спробувати львівської справжньої кави...тому дійсно краще приїхати...

Додано через 9 хвилин
    Колір енергійний,але як на мене кава зеленого смакового відтінку набагато смачніша....вона тоді саме така, як у моєму підписі...

19. Protskiv

Protskiv Member

А мені подобається "Каприз" на Листопадового Чину, біля Університету Франка. Про Золотий дукат скажу так: коли я туди ходила, то чайок був нічогенький, а от сирник- зіпсований, і то навіть дуже. Сир віддавав гіркотою чи то протухлістю. Коротше кажучи, дуже несвіжий. В загальному атмосфера там непогана, але не ідеальна для мене.

20. Bianka

Bianka Member

ехать очень далеко...
    но хочется

у нас кофе не фонтан, даже то что сама готовлю в турке дома - не тот,
    вкус воды другой, вот и кофий не впечатляет, что колумбийский, что африканский.
    самый приемлемый вариант - эспресо из Старбакса, он крепкий и ароматный, но все-равно "не то"
    Хачу каву зеленого вiдтiнку ;)

а де твій аватар? :)