Відповідь: Кав'ярні Львова я люблю "хіт кафе"... всіх приїжджих друзів та знайомих веду туди.... проста причина: коли би не зайшов -- запропонують те, на що очікую... останнім часом не подобається фонова попса.... різні там "фабрики"....
Відповідь: Кав'ярні Львова Поряд з каплицею Буїнів, біля магазину Вороніна є дві кав"ярні, дуже подобається там Також в Дзизі кав"ярня дуже оригінальна і затишна:y:
Відповідь: Кав'ярні Львова не знаю чи хтось згадував, але мені подобається "Галка". Там ми з чоловіком мали перше побачення, де він мене нагодував десертом з чорносливом, якого я не люблю і мене зуб потім ще й до того всього розболівся (ну сама винна, бо казала на твій вибір...... от він і вибрав ). Мені страшно інтерєр там подобається, хоча таке враження, що починає псуватися та "Галка"... Але мені всеодно, бо в мене багато спогадів приємних повязано з нею....!!! (Не враховуючи ДЕСЕРТ З ЧОРНОСЛИВОМ).
Відповідь: Кав'ярні Львова Ми теж з чоловіком туди на перші побачення ходили :D, дуже гарна кав"ярня. Але обслуговування зараз - це щось жахливе, рідкісно нахабні офіціанти, відбивають всяке бажання зайти ще раз.
Відповідь: Кав'ярні Львова нещодавно вперше була у Галці, інтер*єр дійсно не поганий, другий поверх відкреслений балконом, це прикольно А офіціянти не сказала б що хамовиті, ми сиділи до 22:17, причому графік роботи кав*ярні до 22:00, ніхто не підіходив і не виганяв, а ще ми помилково так гривень на 50-60 більше дали (заплуталися з двома чеками), так вони вернули гроші і видали ще один - друкований а не писаний чек Так що, голосую за галку +1 Додано через 16 хвилин одне уточнення: Каплиця Боїмів, а не "Буїмів", з рештою погоджуюся
Відповідь: Кав'ярні Львова Свiт Кави Дзига Солодка Скриня Pozitiff - там мiж iншим роблять найкраще лате серед тих, що пробував у Львовi
Відповідь: Кав'ярні Львова Pozitiff ++++ а ще там пиво у графінах і сендвічі супер ням ням, особливо зранку після дискотеки іде
Відповідь: Кав'ярні Львова Знаходиться на Зеленій, вхід то 18-19:00 (десь так) через піцерію, далі на право через клуб Метро по діагоналі, і ви в Позитиві.... ліворуч бар, на право компютерний клуб..... Після того часу, вхід з надвору, одразу в Позітів, але потрапити важкувато, пишуть що вхід по клубним карткам, і ніякого невидно дзвінка...то є негатив... а так нічого, тільки ціни ресторанні...
Відповідь: Кав'ярні Львова Хмільний дім Роберта Домса... Мясо і пиво - жити без нього не можу Бар "Призма" на Пекарській... Єдине місце, де мені насправді затишно
Відповідь: Кав'ярні Львова Там тепер ще новий зал вiдкрили... I варто зазначити що там халявний вай-фай шаленої швидкостi
Відповідь: Кав'ярні Львова хороший бар, смачні коктейлі. Недавно була у кав"ярні "Мапа". Незле так зробили. Інтер"єр хороший, доволі таки смачно. Здивував лише занадто молодий, як для таких закладів персонал, від якого чомусь несло спиртним) Але всі були чемні і ввічливі
Відповідь: Кав'ярні Львова 1."Синя пляшка" - стара добра кав"ярня. Скільки я туди гостей з різних куточків країни переводив і всім було до вподоби. 2. "Золотий дукат" - просто чудова кава. 3. "Клепсидра" - простий але гарний інтер"єр. А взагалі у кожній кав"ярні Львова можна віднайти щось особливе та цікаве.