Відповідь: Кав'ярні Львова Криївка - тихий жах. Тут хтось казав, що багато людей - тому не встигають офіціанти нормально обслуговувати. Вони то не встигають, але вам не здається, що тоді треба просто збільшити кількість офіціантів? Отже, економія на сервісі, що при таких понтах - неприпустимо. Страви дуже посередньої якості. Сало було взагалі несвіже, з запашком, як тільки ми почали піднімати хай, його швиденько офіціант при мені викинув у смітник. Коротше кажучи, багато галасу з нічого.
Відповідь: Кав'ярні Львова дивно...що ніхто не згадав мою улюблену кав'ярню. зара я це виправлю! хоча у кого не питаю усі не знають де вона знаходиться і що загалом за кав'ярня. знайшла я її зовсім випадково і скажу вам що на перший погляд то звичайні двері які нікуди не ведуть... знаходиться кав'ярня двері об двері, вже згаданого, nirvankою, тетру Леся Курбаса. назва "Смачна плітка". коли я зайшла в середину ніби потрапила в інший світ) там просто і водночас неймовірно затишно. усі стіни обмальвоні різними відомими написами про театр. накшталт: театер - це плітка перетворена на ретуал (Франко). десерти такі собі. а от кава неймовірна! є тіки дві проблеми: сигаретний дим(тому я ходжу туди вранці, коли там майже порожньо) і так як це приміщення підвалу там нема мобільного зв'язку(тому я ходжу туди коли не хочу щоб мене знайшли). раджу сходити... для мене то особливе місце
Відповідь: Кав'ярні Львова Я якось туди зайшла з подругою.. Було дуже дуже накурено, тому ми відразу і вийшли.. Більше я туди не заходила, бо перше враження було негативне
Відповідь: Кав'ярні Львова "Смачна плітка" колись була однією з моїх улюблених кав"ярень. але тоді я ще курила) а зараз заходжу, і справді, дуже накурено. Довго не можу так сидіти((
Відповідь: Кав'ярні Львова і я там бувала. приблизно роки два тому))) коден день. Додано через 1 хвилину ні. це на 2 поверсі філармонії. вхід трохи правіше від центрального, і сходами на 2 поверх. або з 2 поверху залу філармонії можна перейти.
Відповідь: Кав'ярні Львова Я люблю "смачну плітку"....натрапила на неї мабуть роки 3 тому ...тоді навіть під час святкових захдів в центрі можна було знайти там місце ...та й перше побачення з нареченим було там ..обожнюю це кафе ...) Єдине, що там є трохи "пришелепкувата" офіціантка ...може, то не гарно ...але мої друза вічно з неї стібаються --можна сказати. що проводять їй курси підвищення кваліфікації....І Ви знаєте, діє
Відповідь: Кав'ярні Львова а ми з чоловіком там щовечора мали побачення... купу дерунів зїли і пива випили...більше року так гуляли.... а тепер пиво на кухні вдома пємо
Відповідь: Кав'ярні Львова Окрім хамських офіціантів та завіси сигаретного диму нічого там не має Додано через 37 секунд Як на мене то вже в синій плящці набагато приємніше
Відповідь: Кав'ярні Львова Ну от, тут також нарікають на офіціантів. http://myrelax.com.ua/post/4/184 От про що ще не згадували це про кав"ярню біля Світу кави. Маленька кімнатка, обшарпані стільці, вигладяє на неприбраний генделик. Може комусь сподобалось? Бо я не змусила себе там залишитись.
Відповідь: Кав'ярні Львова за часів свого студенства в Ользі дуже хорошу картоплю фрі готували, і ми любили з друзями туди ходити, проте давненько там не була.
Відповідь: Кав'ярні Львова Стосовно дукату - усі хвалять, а нам з чоловіком з двох разів, як ми туди заходили аж ніразу не пощастило. Офіціанти дуууже хамовиті. Перший раз ми все ж таки зосталися, бо були ще з подругою, так замовлення нам несли довго-предовго. Другого разу - якраз того дня, як чоловік мав освідчитись, прийшли ми туди, було 2 вільних столика, сіли туди, де світліше - мені найбільш сподобався. Він розрахований на 4 осіб. Підійшов офіціант (через хвилин 10 чекання) і каже "Пересядьте за інший столик, бо цей розрахований на 4, а вас двоє." Я йому кажу - не хочу пересідати, мені не подобається той столик, і на проході якось, і така подія блін, кажу, ми ваші клієнти і де хочемо, там сідаємо. Так він іде до барної стойки, бере табличку "зарезервовано" і ставить перед нашим столом на стіл. Я не звикла і не люблю скандалити, тому тупо взяли і пішли звідти. Уявляєте який настрій був, та ще й в такий день. Так що мене туди нічим незатягнеш, яка б смачна кава там не була, але я хочу відчувати себе комфортно і розслабитися. П.С. І чому я на майрілаксі не можу додати коментаря?
Відповідь: Кав'ярні Львова Ну це вже залежить суто від індивідуального сприйняття. Хоча офіціанти там справді були хамовиті. Проте, минулого тижня я там була - нові лиця. Або зміна нова, або взагалі склад змінили.
Відповідь: Кав'ярні Львова Та, може і так, Може, ви і маєте рацію, але такий настрій був зіпсований, що нічого вже не хотілось, хіба дати комусь в чоло....ломиком....
Відповідь: Кав'ярні Львова Також непогано зараз зроблено в Хорсі, причому там зали поділені для курців і некурців. І оформлення під старовину теж мені сподобалось
Відповідь: Кав'ярні Львова ніфіга собі))) я особа емоційна, то та табличка зразу б і полетіла у того офіціанта)))) А якщо серйозно, то звісно дуже неприємно. Але обов"язково слід поскаржитись, щоб такого не повторялось!