Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Відповідь: Кав'ярні Львова

я не знаю, на що наша мерія дивиться... як вони могли дозволити цей фасад так розмалювати :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

тю, по ліву, вічно я в ролі Сусаніна. по праву якраз кіт.

3. viterka

viterka New Member

Чи є якась типова кав"ярня де роблять добру каву гарячу чеколяду. Була б вдячна за інфо і приблизні ціни

4. P1MPusy

P1MPusy Member

Народ, скажіть будь-ласка: може хтось знає які ціни в "Синій пляшці"

5. Текіла

Текіла Member

залежить від ваших доходів....
    впринципі ціни середні.
    не дуже дорого, але й не дешево.

6. Mythabor

Mythabor Well-Known Member

Як правильно сказали. ".....від ваших доходів" а взагалі як на мене не нормальні..

7. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

так,саме там

8. Курт_Кобейн

Курт_Кобейн Well-Known Member

Був би вдячний за таку інфу:
    а) де у Львові є японська кухня?;
    б)куди краще піти та культурно відпочити з дівчиною?;
    в)де краща коктейльна карта, але не нічний клуб?;
    г)кращий спорт-бар?;
    Дякую всім, сорі трохи оффтоп...

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

"Острів суші" Япі. пр. Свободи, 6/8

10. Курт_Кобейн

Фєнк`s

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я б пішла в театр ім.Л.Курбаса, або просто прогулялась старими вуличками Львова, по дорозі зазирнувши в Дзигу, або кудись деінде на виставку якусь..

12. bora

bora Well-Known Member

50 гр. медовухи - 4 грн, гарячі канапки по 6 грн (більше таких у Львові не роблять - хіба вдома можна повторити), ковбаски 5-7,5 грн.Як надовго посидіти буде недешево, але й не ресторанні мірки.

а) Якщо більш наближена до японської та затишне місце, а не на вітрині то однозначно КАППО на Левицького, 8. Дорожчий варіант - Ресторан Спліт на Міцкевича.
    б) Культурно.хм.спитайте у дівчини. Кому - балет, кому - кіно, кому - ресторан подобається. а кому і ковзани - культурно, чом би й ні.
    в) Коктейльні карти загалом всюди схожі. Але раджу Альпаку на пр.Шевченка, 10.
    г) Спорт-бар? Залежить для чого. Офіційно так називається Корнер - Костюшки, 1. Хоча в наявність там спортсменів тяжко віриться, більшість -студенти.

13. Курт_Кобейн

В принципі в барах спортсмени - нонсенс...Але...Мені це для гарного перегляду Ліги Чемпіонів, щоб хоч трішки відчувати атмосферу стадіона!!!

Доречі, у Львові є фани Динамо Київ?

14. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

мені пощастило на НР потрапити лише у Золотий дукат. а от у Криївку намаглися трич - і не прорвалися. щодо Золотого дукату - дуже сподобалось!

15. Кася

Кася Well-Known Member

Пробувала в Золотому Дукаті гарячу білу чоколяду.зверху ще було присипано тертими горіхами..ммм..смакота!але тільки для істинних любителів солодкого,бо дійсно дуууже солодке!

16. Foxy10

Foxy10 Member

Була якось у КУЛЬТі, дуже сподобалося, кальмари смажені у клярі особливо. Правда останнім часом туди тяжко попасти - столики постійно замовлені і відбуваються якісь програми, концерти, ... І тоді з'являється ціна за вхід. :sad:

А от на другому поверсі в тому ж під'їзді що і КУЛЬТ не була, заходила якось, але місць не було:sad: може хтось там бував, розкажіть, please

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

кажуть в Дукаті колись такий був шоколад [​IMG]

минулого тижня вперше ввечері зайшла у Фреску і дуже сподобалося мені - приємне враження від затишку кавярні. Солодощі ніби з цукерні не дуже мені засмакували, а кава добра :)

18. Кася

Кася Well-Known Member

мабуть він і досі є..але я його не пробувала))

19. bora

bora Well-Known Member

Бували - це Філа чи то За кулісами. Тут є відгуки http://myrelax.com.ua/post/4/334
    Тут їх сайт-фото
    http://zakulisamy.io.com.ua/

20. mavka

mavka Well-Known Member

заздрю (тихо так..) :sad:

що можна бути просто львів"янкою. розслабитися й махнути на розклад рукою. викроїти годину й забравши коліжанку-дві зробити маленький дівчачник в одній з кав"ярень.

в п"ятницю ввечері, наприклад.
    вдягнути щось цікаве, модняцьке, у Львові без цього ніяк, хай там що було б.... перестати робити вигляд розумної та заклопотаної, зробитися просто гарною і милою кобіткою. в компанії ще гарніших та миліших. :)

а кафешки у нас всі симпатичні. Мої улюблені, - Під Синьою Пляшкою, Галка, Золотий Дукат й Світ Кави відповідно.
    В Під Синьою Пляшкою мають лікер Vana Tallinn і вогонь приносять в кавових горнятках. Канапки, про які вже згадували вище... Чотири столики всього. І розташування там найцікавіше.

(щодо ресторанчиків - не піду більше у Фешн-клаб. І чи він ще є взагалі ..:cowboy: з тими ектра-супер-чір-дорогими салатами й безалаберними офіціантами)

а де твій аватар? :)