Відповідь: Кав'ярні Львова я не знаю, на що наша мерія дивиться... як вони могли дозволити цей фасад так розмалювати
Відповідь: Кав'ярні Львова Чи є якась типова кав"ярня де роблять добру каву гарячу чеколяду. Була б вдячна за інфо і приблизні ціни
Відповідь: Кав'ярні Львова залежить від ваших доходів.... впринципі ціни середні. не дуже дорого, але й не дешево.
Відповідь: Кав'ярні Львова Як правильно сказали. ".....від ваших доходів" а взагалі як на мене не нормальні..
Відповідь: Кав'ярні Львова Був би вдячний за таку інфу: а) де у Львові є японська кухня?; б)куди краще піти та культурно відпочити з дівчиною?; в)де краща коктейльна карта, але не нічний клуб?; г)кращий спорт-бар?; Дякую всім, сорі трохи оффтоп...
Відповідь: Кав'ярні Львова Я б пішла в театр ім.Л.Курбаса, або просто прогулялась старими вуличками Львова, по дорозі зазирнувши в Дзигу, або кудись деінде на виставку якусь..
Відповідь: Кав'ярні Львова 50 гр. медовухи - 4 грн, гарячі канапки по 6 грн (більше таких у Львові не роблять - хіба вдома можна повторити), ковбаски 5-7,5 грн.Як надовго посидіти буде недешево, але й не ресторанні мірки. а) Якщо більш наближена до японської та затишне місце, а не на вітрині то однозначно КАППО на Левицького, 8. Дорожчий варіант - Ресторан Спліт на Міцкевича. б) Культурно.хм.спитайте у дівчини. Кому - балет, кому - кіно, кому - ресторан подобається. а кому і ковзани - культурно, чом би й ні. в) Коктейльні карти загалом всюди схожі. Але раджу Альпаку на пр.Шевченка, 10. г) Спорт-бар? Залежить для чого. Офіційно так називається Корнер - Костюшки, 1. Хоча в наявність там спортсменів тяжко віриться, більшість -студенти.
Відповідь: Кав'ярні Львова В принципі в барах спортсмени - нонсенс...Але...Мені це для гарного перегляду Ліги Чемпіонів, щоб хоч трішки відчувати атмосферу стадіона!!! Доречі, у Львові є фани Динамо Київ?
Відповідь: Кав'ярні Львова мені пощастило на НР потрапити лише у Золотий дукат. а от у Криївку намаглися трич - і не прорвалися. щодо Золотого дукату - дуже сподобалось!
Відповідь: Кав'ярні Львова Пробувала в Золотому Дукаті гарячу білу чоколяду.зверху ще було присипано тертими горіхами..ммм..смакота!але тільки для істинних любителів солодкого,бо дійсно дуууже солодке!
Відповідь: Кав'ярні Львова Була якось у КУЛЬТі, дуже сподобалося, кальмари смажені у клярі особливо. Правда останнім часом туди тяжко попасти - столики постійно замовлені і відбуваються якісь програми, концерти, ... І тоді з'являється ціна за вхід. А от на другому поверсі в тому ж під'їзді що і КУЛЬТ не була, заходила якось, але місць не було може хтось там бував, розкажіть, please
Відповідь: Кав'ярні Львова кажуть в Дукаті колись такий був шоколад минулого тижня вперше ввечері зайшла у Фреску і дуже сподобалося мені - приємне враження від затишку кавярні. Солодощі ніби з цукерні не дуже мені засмакували, а кава добра
Відповідь: Кав'ярні Львова Бували - це Філа чи то За кулісами. Тут є відгуки http://myrelax.com.ua/post/4/334 Тут їх сайт-фото http://zakulisamy.io.com.ua/
Відповідь: Кав'ярні Львова заздрю (тихо так..) що можна бути просто львів"янкою. розслабитися й махнути на розклад рукою. викроїти годину й забравши коліжанку-дві зробити маленький дівчачник в одній з кав"ярень. в п"ятницю ввечері, наприклад. вдягнути щось цікаве, модняцьке, у Львові без цього ніяк, хай там що було б.... перестати робити вигляд розумної та заклопотаної, зробитися просто гарною і милою кобіткою. в компанії ще гарніших та миліших. а кафешки у нас всі симпатичні. Мої улюблені, - Під Синьою Пляшкою, Галка, Золотий Дукат й Світ Кави відповідно. В Під Синьою Пляшкою мають лікер Vana Tallinn і вогонь приносять в кавових горнятках. Канапки, про які вже згадували вище... Чотири столики всього. І розташування там найцікавіше. (щодо ресторанчиків - не піду більше у Фешн-клаб. І чи він ще є взагалі ..:cowboy: з тими ектра-супер-чір-дорогими салатами й безалаберними офіціантами)