Відповідь: Кав'ярні Львова дякую, я там прочитала УВЕСЬ перелік кав"ярень, але от адресу Віроніки, здається, не знайшла. зоч може і брешу, бо передивилася 100 і більше найменувань. дуже корисний сайт!
Відповідь: Кав'ярні Львова о! я відпочивала у хостелі на пр. Шевченка!!! і чомусь не звернула уваги на цю кав"ярню.. ми відвідуали кафе Академічне.там недорого у порівнянні з нашими, дніпропетровськими, цінами
Відповідь: Кав'ярні Львова Ось так виглядає "Вероніка": http://www.veronica.lviv.ua/index.php До речі, це неподалік від кафе "Академічного", в тому самому ряду.
Відповідь: Кав'ярні Львова ну туристи, повинні ж бути якійсь проколи! Додано через 53 секунди !!!!!!!так це поряд з Академічне!!!!!!!!
Відповідь: Кав'ярні Львова Не переживайте, когда в следующий раз, будете во Львове, обязательно посетите "Веронику". Там цены Вам покажутся вполне конкурентноспособными с Днепропетровскими, даже слишком (месяц назад их в очередной раз подняли) И это не кавярня, а небольшой довольно уютным ресторанчик с огромным выбором сладостей и собственной хлебопекарней.
Відповідь: Кав'ярні Львова Не мала часу перечитати всю гілку... А скажіть, но. А Вірменка надалі залишається найкращою кавярнею Львова? Доречі про «Вероніку». Мені сподобались їхні вироби. Маю надію що за 7 років нічого не змінилось.
Відповідь: Кав'ярні Львова "Армянка" , к сожалению, уже долгое время закрыта. КАк по мне лучший кофе в городе сейчас вварят в "Свите кавы", хотя есть и другие не менее достойные места.
Відповідь: Кав'ярні Львова Допис від Маруся-мама : А скажіть, но. А Вірменка надалі залишається найкращою кавярнею Львова? Поки жива пані Надя, Вірменка залишиться не те що найращою, а єдиною насправді львівською кав'ярнею! Чи то в мене так ностальгія грає - кожного приїзду до Львова обов'язково заходжу на каву і 10 cl до цієї унікальної людини. Вона пам'ятає моїх покійних дідуся й бабусю, моїх батьків ще студентами, мене впізнала через десять років - то просто якийсь львівський живий архів . І, таке враження, що половину своїх постійних гостей вона так само знає, і все про них пам'ятає ! Що сталося ?!? - Пару місяців тому ще все було як завжди ?
Відповідь: Кав'ярні Львова У Вірменці я прогуляла не одну пару. Просто о 9 год. жодна інша кав'ярня не працювла, а згодом ми зрозуміли як класно, що саме у Вірменці ми просиджували свої нудні лекції. Пані Наді респект
Відповідь: Кав'ярні Львова Моя класифікація кав"ярень: - "Світ кави", "Дім кави", "Віденська кавярня"- для ділових зустрічей - "Дукат", "Синя пляшка","Кентавр", "1+", "Мапа", "Цукерня" - романтика - "Криївка" - патріотизм
Відповідь: Кав'ярні Львова «Віденська кавярня» коли ной тіко відкрилась була на висоті. Потім вже було таке - еееее... пересічне. ІМХО
Відповідь: Кав'ярні Львова Ви нічого не плутаєте?! Вірменка - найкраща кавярня зі смішними цінами, смачним солодким і дуже особливою атмосферою. Якщо її зачинять, буде дууууже сумно...
Відповідь: Кав'ярні Львова Ми також, бо кавярня пролягла на прямому шляху від корпусу до корпусу нашого училища. То коли ми йшли з теоретичних занять (гармонія і муз література) на практичні (хор, диригування, вокал...) то нераз зависали там... той деякі на хор вже не попадали.:D
Відповідь: Кав'ярні Львова Обовязково в Дукат зайди...ммм..смачне солодке - не то слово... Додано через 2 хвилини значить хороший заклад...якщо постійно багато клієнтів...
Відповідь: Кав'ярні Львова Д'Арте. що Ви страху на людей нагнали?! Доповідаю: чутки про смерть Вірменки сильно перебільшені, кава смачна, сирник свіжий, яблучка у фартушку також Додано через 1 хвилину вулиця Вірменська. адресу точно не скажу, як іти з Ринку до театру ляльок, то по праву руку. навпроти ресторан "Рудий кіт". Він примітніший, Вірменку, якщо не знати, то можна і не помітити.
Відповідь: Кав'ярні Львова так,я не помітила! и от "кіт" не минув від уяви, ми якось стукали якийсь салон по відновленню карми!!!так смішно було: один раз 100 грв,і це мінімум! а мої подруги-блондинки так всіх замучили поки ми туди не зайшли...але то так, згадалося...