А які тоді ресторани на Джорджа Вашингтона і Авраама Лінкольна відкривати? А на вулиці Джона Леннона? А на Шолом-Алейхема? По темі: цікавий блог про львівські кафешки попався: http://romashovaa.livejournal.com/40403.html
Два кавових апарати на Лвівському Залізничному Вокзалі зневіряють думку приїзджих про преподобність львівської кави!
добра кава добру каву варять в "Дубліні", що в Кривій Липі ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- я там не працюю, я відвідую це кафе періодично
Ми - восьмирічні дітиська бачили таку картину на свинофермі! Зоотехнік розказував, щоб поросята не какались,а вже в 72 році варили курземе! Ото був запах, ми навіть пробувли! Коли з'явилось какао - то давали його лише телятам! Кожна Львівська кав"ярня -зобов'язана мати напій, який знімає симптоми отруєння кавою!!!
з кав"ярень (тих, в яких бувала) мені наразі найбілше "Меделін" подобається - там дуже багато різної кави і какових напоїв + затишно. В "Копальні" смачна запаяна кава, але якщо сидиш нагорі, то забагато метушні.
Мне больше всего нравится "Світ кави", кофе латте там просто супер, и их фирменное мороженое. А в "Копальня кави" - кавивка (кофейный ликер ).
Мені дуже подобається МЕДЕЛІН, не тому що там працюють мої знайомі, а тому що там у них можу часом замовити каву під назвою METH COFFEE , кращої як по запаху так і по якості більше ніде не зустрічала
Який нафік запах у кави? Як в пахнючому милі? Миєшся скоренько, поки вода є. П'єш скоренько, поки не вистигла! Запах підгорілого горіха? Справжній запах кави -на вусах мужчини, який палить цигарку!!!